ALEXIE_AIC Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Tesko? Ja nemam nikakvih problema... Svirka je bila extra , ali Fest(mrzim to mesto) definitivno nije mesto za svirku kao sto je bila vasa! Vec sam napisala na "Koncerti, desavanja i metal info" - jedva cekam svirku u SKC-u! I, da, Djigo, izvestio si se u gadjanju fanova (i clanova svojih bendova). Mnooogo... Sledeci put dolazim sa slemom... Quote
Karlo SE Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Utiske sam napisao na koncertima, nego, samo da pitam, kakva je to nesreca bila s cinelom? Quote
*nitro* Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 ljudi svaka chast za sinocnu svirq! sve je zvuchalo kako treba, odabir pesama je bio dobar i nemam bash nikakvih zamerki! whiskey in the jar me je oborio s nogu Quote
Гера Posted March 6, 2006 Author Report Posted March 6, 2006 hvala ljudi, i mi smo se extra, ql, do jaja proveli! sledeca svirka, najverovatnije, 09.03., NOVI SAD, ne znam koji klub, ne znam koje vreme! Quote
*Pera* Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 ljudi svaka chast za sinocnu svirq! sve je zvuchalo kako treba, odabir pesama je bio dobar i nemam bash nikakvih zamerki! whiskey in the jar me je oborio s nogu hvala reci bas je bilo kul svirati whiskey?! Quote
ALEXIE_AIC Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Jao, daaaa! Kako sam zaboravila "Whiskey..."? Znaci, odusevila sam se kad sam cula! Quote
Kali Agna Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 samo da pitam, kakva je to nesreca bila s cinelom? pa jednoj njihovoj ortakinji je pala cinela na glavu u basu kad smo isli na svirku u golubac... neka ti to bude uteha da nisi jedini e da, nacula sam da ce biti neka svirka krajem marta... jel to potvrdjeno? Quote
Karlo SE Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Nije, ali bice sigurno kraj marta/pocetak aprila, nastavljamo humanitarne aktivnopsti za duplu Quote
Hatebreeder Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 evo i ovde da vas pohvalim! bili ste extra svi sem gere koji je najveci drkosh na svetu... @Kali yuga-ostavi broj pa ce Djole da ti se javne... Quote
Гера Posted March 6, 2006 Author Report Posted March 6, 2006 ma blajvi ga riki! samo sam cekao kad cete da snimite taj Kali Yugin post! a sto se tice svirki u beogradu, ima jedan slobodan termin u SKC-u, 24.03., koji mi je zapao za oko, pa ce to verovatno i da bude termin za svirku, a na njoj ce, najverovatnije nastupati SPACE EATER, FLUSH i UNDERDEATH, sto mu dodje, kao, neko thrash vece za djiginu duplu! PS: hvala vam svima na pozitivnim komentarima, a whiskey je i meni lepo legao dok smo ga svirali na bini... tako opustena, vesela, a dobra pesmica... Quote
Karlo SE Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 UUUU Gero, mora da bude taj termin, to je dan kada je '99. pocelo bombardovanje! Moramo da sviramo Bombs Away i Merciful Angel tog dana, ajd javni mi se sutra ili cu ja tebi pa da se izdogovaramo. Quote
Youndivian Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 UUUU Gero, mora da bude taj termin, to je dan kada je '99. pocelo bombardovanje! Moramo da sviramo Bombs Away i Merciful Angel tog dana, ajd javni mi se sutra ili cu ja tebi pa da se izdogovaramo. E da stalno zaboravljam da ti kazem da imamo pesme sa istim nazivima i istom temom - Merciful Angel Saznao sam tek pre neki dan. Cak smo ih svirali i u studiju 6 u superfinalu ovogodisnjeg takmicenja koliko se secam. Kakva slucajnost? Quote
Гера Posted March 7, 2006 Author Report Posted March 7, 2006 trebalo bi da sviramo u vranju sa hitom, ali jos uvek nismo dobili zvanican poziv, pa ne znam kad je to, al' eto, cisto da obavestim! Quote
Гера Posted March 7, 2006 Author Report Posted March 7, 2006 (edited) e, ovako, u cetvrtak, 09.03., sviramo u novom sadu, u klubu dvoriste, sa bendom new mythology, sa pocetkom od 21h, ili mozda 22h! a, ova svirka za djiginu duplu, ce biti, najverovatnije 08.04. posto u SKC-u nema ni jedan drugi termin, ranije! eto! Edited March 7, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 a, ova svirka za djiginu duplu, ce biti, najverovatnije 08.04. posto u SKC-u nema ni jedan drugi termin, ranije! ma, vazno je da bude.... za djiginu duplu! Quote
Kali Agna Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 @Kali yuga-ostavi broj pa ce Djole da ti se javne... ma jeb'o vas vise djole a inace, ovaj termin 08.04. je bas extra, posto je tad caletu rodjendan, pa cu taman da ga izvedem na svirq kao poklon! Quote
Гера Posted March 8, 2006 Author Report Posted March 8, 2006 taj termin jos nije siguran, ali ako sve bude po planu, trebalo bi da bude to to! Quote
Kali Agna Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 srecno sutra u novom sadu i iskreno vam zelim da vas startuju neke malo lepse grupi devojke Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 Jel stigao na kraju Perke na voz ili ste isli biciklima ? Quote
GROM Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 Svirka u FEST-u je bila strava! ALI...smorio je onaj lik kom "stisao glas" (ili djana), te nije mogao da peva. Trenuci veceri: Whiskey & Whiplash. Gero, svaka cast za pevanje, prijatno si me iznenadio. Bas si odradio stvar, onako, cool! Pohvale celom bendu! Quote
Marko Cakic Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 POZDRAV OD DARGORONACA ZA TRASHERE!!! Quote
Recommended Posts