ALEXIE_AIC Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Jeeeeeeeeej!!! A sta je to, zapravo, u SKC-u tad? Vasa svirka? Mislim, jeste li se vi to organizovali or what? Hoce li ovo biti ta svirka #2 za Djiginu duplu? Uuu, jbt, k`o da ispitujem nekog sa uperenom lampom... Quote
*nitro* Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 (edited) gero ti cesh svirati bas hatredu? Edited March 15, 2006 by Maiden_Hell Quote
RNA Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 ipak ne sviramo u vranju u nedelju, zbog obaveza EDIT: ali sviramo u onu tamo nedelju, 26.03., u SKC-u, uz DEATH TRIBUTE, SPACE EATER, HATRED, i jos neke bendove, verovatno! Зар ми свирамо тад? Нисам обавештен, али било би лепо. Нешто сам се ужелео свирки, а и хоћу да испозеришем моје нове знојнице. Quote
Kali Agna Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 ja ne mogu reci da mi imamo fanove, jer to zvuci smesno, bar meni! ovo me veoma vredja a verujem i jos neke ljude p.s. inace sam se onesvestila kad sam procitala gore da svirate sa space eater-om i hatred-om konacno da docekam da mi tri najdraza benda sviraju zajedno! Quote
Гера Posted March 16, 2006 Author Report Posted March 16, 2006 (edited) @dane - da, ja sviram hatredu bass! @alex - nije ovo za djiginu duplu, ovo je doprinos za neki thrash metal festival, or something... @maja - nemoj da se vredjas! dobro, evo, ti si nas najveci fan! @bosko - svirite, koliko je meni receno! i posto smo svi nazdravili... PESMA!!! Edited March 16, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
RNA Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 (edited) Ах, то је ТО. Зар то није заказано за 27? Мада ми мало није логично да буде свирка у понедеоник, Карло рече да су му рекли да је 27. у питању. Edited March 16, 2006 by RNA Quote
ALEXIE_AIC Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 @Gera:AAAAA! Onaj Srpski thrash metal festival? Gledala sam temu... E, pa, fino bi to moglo da ispadne! Quote
*nitro* Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 na temi o onoj svirci za prikupljanje kesha za thrash festival pishe da ce bendovi koji budu nastupali to veche nositi promo diskove da ih dele ljudima, tako da nemoj da ne ponesete demo Quote
Karlo SE Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Ах, то је ТО. Зар то није заказано за 27? Мада ми мало није логично да буде свирка у понедеоник, Карло рече да су му рекли да је 27. у питању. Ma to me Dorkin istripovao, mislio je na 26, a rekao 27., nema veze, svira se i bice picvajz! Quote
Kali Agna Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 @maja - nemoj da se vredjas! dobro, evo, ti si nas najveci fan! nije poenta da se izvinjavas (ja ti to inace nisam uzela za zlo) ako tako ne mislis! ne treba meni nikakvo priznanje da sam najveci fan, jer uvek mogu sebi da pogledam u oci i kazem da jesam, ali neki minimum rispekta prema svim ovim ljudima bi bio pozeljan! mene usitinu zanima sta ti onda podrazumevas pod fanom, tj. sta na pr. ocekujes vise od mene? ako treba da vristim svaki put kad vas vidim, ili da pijem kafu iz solje na kojoj pise recimo "gera" ( ), onda stvarno... ali meni je potpuno jasno da ti i kosta gledate stvari na drugaciji nacin... posebno kosta, koji mi se, koliko vidim, smeje u lice sto sam fan ( )... jer ipak ste vi dosli u bend onda kada se bar malo afirmisao posle one pobede na DM, tako da vama sigurno ne znaci mnogo (kao recimo peri i djigi) sto vas neko prati od samog pocetka kad ste bili krajnji anonimusi... ali svejedno, sta god ti mislio, meni zaista mnogo znaci ovaj bend, i dala bih i krv za vas, ako nedaj boze nekom zatreba... p.s. ovim postom nisam htela da te provociram, vec samo da ti konacno postavim neke stvari. ajde ziveo thrasheru @maiden_hell - e, meni je stvarno zao tebe koliko kukas za taj demo... sad cu da pocnem da nabrajam sta sve imam pa da ti pravim zazubice! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Hoce neko da mu posaljem demo ? Quote
Гера Posted March 16, 2006 Author Report Posted March 16, 2006 @maja - daj, sta ti je? znam ja da nas ti volis i postujes, ali samo sam mislio da je ta rec fan prejaka. mislim da mi nismo neki extra popularan i veliki bend, da bi imali fanove. mislim da postoje ljudi kojima se svidja nas rad, ali mislim da je fan preteska rec za takvu osobu! i ne razmisljamo ni kosta ni ja onako kako si tu napisala, ali dobro, to je tvoje misljenje, a ja cu se potruditi da ga promenim! @dane i bane - potrudicu se da vam do tada dostavim demo... Quote
Kali Agna Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 ok, za mene mozda nije preteska rec. kad malo bolje razmislim, ja se jedino usudjujem da sebe nazovem fanom underdeath-a, jer sam ubedjena da se ni oko kog svetskog benda, ma koliko ga gotivila, ne bih toliko iscimala. Quote
Гера Posted March 16, 2006 Author Report Posted March 16, 2006 rispekt, sta da ti kazem drugo... Quote
solomona Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 LJUDI RAZBIJATE!SVAKA CAST !RESPECT! Quote
Geozee Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Zajebi sve. Čujem da je nova pesma gotova. Reči moliću. na moj mail. što pre. ps. pesma bi bila dobra i kao instrumental. samo mogli ste da ubacite više zakucavanja. KADA ĆE ZAKUCAVANJE____________ Quote
Geozee Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 (edited) offtopic: TO JE TA SLIKA!!!!! DJIGO TI SI LEGENDA!! STA SI DUVAO? PRIZNAJ!! ps. mogli biste da stavite neku noviju sliku na link. ona je previse socijalna. Edited March 17, 2006 by Kashmir Quote
Bane_FlusH Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 @dane i bane - potrudicu se da vam do tada dostavim demo... Bio bi red! Quote
*nitro* Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 tek sad sam video ovu sliq! djiga na nekom amsterdamskom skunq Quote
Гера Posted March 18, 2006 Author Report Posted March 18, 2006 sa nama nece ni pivo da pije, a na probi sa space eater-ima se naduva k'o stoka! Quote
Karlo SE Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 offtopic: TO JE TA SLIKA!!!!! DJIGO TI SI LEGENDA!! STA SI DUVAO? PRIZNAJ!! ps. mogli biste da stavite neku noviju sliku na link. ona je previse socijalna. Video si kakve su nam sve pojedinacne slike na sajtu-idiotske! Stavicemo druge kad stignemo da se slikamo k'o ljudi, a ova Djigina je sjajna zbog onih kutija od jaja pozadi Quote
Гера Posted March 18, 2006 Author Report Posted March 18, 2006 nema izgovora, naduvali ste ga, propalice! Quote
ALEXIE_AIC Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 sa nama nece ni pivo da pije, a na probi sa space eater-ima se naduva k'o stoka! A bio je dobar decak. Quote
Гера Posted March 19, 2006 Author Report Posted March 19, 2006 (edited) svirke koje nadolaze: - 25.03. - Ub - Hit 202 - 26.03. - Beograd/SKC - Dobrotvorna svirka: "Napravimo thrash metal festival" Edited March 19, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Karlo SE Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 (edited) UB? Pa moramo da cimamo sutra Olgu da vode i nas, ipak je to Boletovo rodno mesto, a i bice pichvajz da opet idemo zajedno! A da, tamo su njegovi roditelji koji ne smeju da saznaju da on svira Nista od ovoga, drugi put... Edited March 19, 2006 by Rizzen Quote
Recommended Posts