Geozee Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Pesma se ipak zove Deadly Vises. Djigo opet oni tvoji nazivi. Pesma je keva. Da li je svirate sada u skc-u. I na mail mi brzo saljite lyrics. BRZO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Haha to ona fora "posaljite mi da bi jedini znao text" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Haha to ona fora "posaljite mi da bi jedini znao text" pa prvo mora da stigne meni jer sam zaduzena za lekturu, da ne bi posle bilo gramatickih ispala u tekstu a djole ako je nabuba do nedelje, moze eto da je otpeva umesto pere @Jaymz Doofy Neegroothin - da, cula sam, i to u onom nesrecnom recniku na krstarici veruj mi, raspitala sam se kod profana na fucks-u i dobila sam kod svih negativan odgovor. uz to imam 4 recnika i nigde ne pise da sufiks -less moze da ima samo jedno s. ali stvarno ne mogu opet da se svadjam sa djigom, neka vam bude! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Kad svirate u nedelju, posto ja najverovatnije necu moci da stignem na svirku pre 21:30? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 pa prvo mora da stigne meni jer sam zaduzena za lekturu, da ne bi posle bilo gramatickih ispala u tekstu a djole ako je nabuba do nedelje, moze eto da je otpeva umesto pere @Jaymz Doofy Neegroothin - da, cula sam, i to u onom nesrecnom recniku na krstarici veruj mi, raspitala sam se kod profana na fucks-u i dobila sam kod svih negativan odgovor. uz to imam 4 recnika i nigde ne pise da sufiks -less moze da ima samo jedno s. ali stvarno ne mogu opet da se svadjam sa djigom, neka vam bude! Само мало коментар, да не кажем коментарчић, који ћу да обришем за који дан. Kali Yuga је 100% у праву, не постји ниједна сложеница у енглеском са суфиксом -less са само једним 'ѕ'. Проверено! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted March 25, 2006 Author Report Share Posted March 25, 2006 pa i ja sam to mislio, ali sam nasao u recniku, a ako recnik laze mene i ja lazem vas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 e da vas pitam - jel planirate uskoro neku akciju stampanja novih majica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted March 27, 2006 Author Report Share Posted March 27, 2006 e da vas pitam - jel planirate uskoro neku akciju stampanja novih majica? pazi, nesto smo razmisljali o tome, ali za sada jos nista! eh, sad, sto se tice svirke u ubu, svirali smo bez jednog gitariste (koste), koji je bio bolestan, a u pomoc su nam skocili prijatelji iz ostalih bendova koji su bili tu, i svirka je bila savrsen pogodak i provod. sa nama su svirali: 1. Cvija (REGRESSION) - Enter Sandman 2. Mustaine (RATTLE HEAD) - The Four Horsemen 3. Lale (MAGMA) - Whiplash 4. Bora (FINAL THOUGHT) - Creeping Death 5. Dorkin (FINAL THOUGHT) - Seek & Destroy 6. Sharkey (REGRESSION) - For Whom The Bell Tolls 7. Bojan (RATTLE HEAD) - Fade To Black jos jednom, veliko hvala nasim velikim prijateljima na pomoci! sto se tice vecerasnje svirke u skc-u, moji utisci su podeljeni! s' jedne strane skroz sam srecan svirkom i zvukom, a s' druge strane mi je zao organizatora koji su pukli zbog lenjosti nekih ljudi, koje je mrzelo da izvuku svoje jebeno dupe iz gajbi i podrze domacu thrash scenu, ma u stvari, domacu scenu uopste, a ne da ovim postupkom pokazu da je sve sto mi (mladi bendov) radimo, bareni kurac, jer nikog ne interesuje nas trud... izgovor je nedelja... pazi molim te... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Hoce li biti nesto u Kg u skorije vreme?Ne moze vise da se ceka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 sto se tice vecerasnje svirke u skc-u, moji utisci su podeljeni! s' jedne strane skroz sam srecan svirkom i zvukom, a s' druge strane mi je zao organizatora koji su pukli zbog lenjosti nekih ljudi, koje je mrzelo da izvuku svoje jebeno dupe iz gajbi i podrze domacu thrash scenu, ma u stvari, domacu scenu uopste, a ne da ovim postupkom pokazu da je sve sto mi (mladi bendov) radimo, bareni kurac, jer nikog ne interesuje nas trud... izgovor je nedelja... pazi molim te... Svirka je bila vrh! Toliki entuzijazam od strane bendova, a tek organizatora, se stvarno ne srece svaki dan, pisala sam i na temi, ali jebeni "metalci" nisu mogli zbog "nedelje" da dodju... Elem, sto se tice vas, ...jooooj... Mrsko mi je da vas vise hvalim, pa da neki dignu toliko nos da nece ni osobi do da se jave ...SRAMOTA, GERO!!!! Uzasno mi se dopala nova pesma, rekla sam Djigi da biste mogli da je nazovete i "Zajebana", posto je vec zazivela u narodu (bar na yumu) kao takva... Jedva cekam da je cujem gotovu, sa recima... Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Grotesque_ Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Da, o gigu uopste sam rekao sve sto sam imao tamo, na temi. ALi, vi ste bili do jaja sinoc! I gre`ota sto ona stvar nije imala text. Mislim da bi bila jos bolja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted March 27, 2006 Author Report Share Posted March 27, 2006 Svirka je bila vrh! Toliki entuzijazam od strane bendova, a tek organizatora, se stvarno ne srece svaki dan, pisala sam i na temi, ali jebeni "metalci" nisu mogli zbog "nedelje" da dodju... Elem, sto se tice vas, ...jooooj... Mrsko mi je da vas vise hvalim, pa da neki dignu toliko nos da nece ni osobi do da se jave ...SRAMOTA, GERO!!!! Uzasno mi se dopala nova pesma, rekla sam Djigi da biste mogli da je nazovete i "Zajebana", posto je vec zazivela u narodu (bar na yumu) kao takva... Jedva cekam da je cujem gotovu, sa recima... Pozdrav! jedi govna! nisam te video, ali sam ti se posle javio... bas si zlo, majke mi! da je nazovemo "zajebana"? ... ... ... ... ... ne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 e ovako... jako sam zadovoljna svirkom, ali ne samo sa sviracke strane vec i zbog toga sto ste po prvi put (koliko se ja secam) odsvirali sve autorske, na moju veliku radost naravno, a takodje ste zacepili usta onima za koje ste mesecima predstavljali samo (jos jedan ) tribute to metallica... vrhunac svirke svakako bila deadly vices... sa tekstom ili bez, utisak je izvanredan... skinula sam je celu na mob i moram reci da mi se gotovo svi rifovi svidjaju, posebno drugi (kada ide prvo drndanje prazne zice, pa melodijski pasaz) i nesto kasnije onaj sporiji rif, bas onako heavy jedino ne vidim zasto je pesma "zajebana", ja bih jednostavno rekla da je nekako najkompletnija i najzrelija, mozda i najbolja koju ste dosad uradili, bar sto se muzike tice... i da, the four horsemen je mnogo dobro zvucala! jos nesto... ne kapiram zasto se gera slabo cuje dok peva... prosli put u festu su ga hvalili da je dobro otpevao (a tad nisam obratila paznju ), a sada sam se pak naprezala da cujem nesto... jebaga eh, sada se samo ceka balada i naravno, dead vices za lekturu ( )... pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted March 27, 2006 Author Report Share Posted March 27, 2006 (edited) gera se slabo cuje, zato sto uglavnom peva pratece, pa je taj mikrofon uvek slabije podesen, a kad pevam te lead delove, onda on ostane tako tih, i jebaga... kako me uvek boli vrat posle dobrih svirki... ... moram ili da sviram sa kosmo diskom ( ) ili da mazem tedonal ( ) Edited March 27, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 jedino ne vidim zasto je pesma "zajebana", ja bih jednostavno rekla da je nekako najkompletnija i najzrelija, mozda i najbolja koju ste dosad uradili, bar sto se muzike tice... Апсолутно! Коначно мало да га убрзају, а не да буде мид темпо. А онај мелодични риф је сјајан. Свиађо ми се и миди који нам је Ђига пуштао, али овако је 100 пута боље. Перићу, проклета ленштино, да научиш текст! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 gera se slabo cuje, zato sto uglavnom peva pratece, pa je taj mikrofon uvek slabije podesen, a kad pevam te lead delove, onda on ostane tako tih, i jebaga... Da nije bilo tvog prateceg kad si svirao sa Hatredom Battery ja se ne bih ni izbliza onoliko pogubio, bilo je brutalno BATTERY!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 bas si zlo, majke mi! da je nazovemo "zajebana"? ... ... ... ... ... ne! Niiiiisam...Ja to samo malo... Pa, naravno da nece biti naslov "Zajebana"...boze, Gero... Shala- mala, da neko ne pomisli da sam ozbiljna. E, da, stvarno bi Gera mogao da se cuje jace... U iscekivanju balade... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 super ste zvuchali sinoc samo je u nekim delovima kostina djitra malo mutno zvuchala ali sve u svemu do jaja. keep up the good work Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*SweetPoisonGirl:)* Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 stvarno ste bili super sinoc, i pored onakve neposecenosti meni je bilo stvarno super.... mnooooooogoooooo mi se svidja "zajebana"! jedva cekam da cujem i text! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted March 27, 2006 Author Report Share Posted March 27, 2006 evo, da vam kazem ime zajebane pesme, koje ce verovatno i ostati Deadly Vices (Dangerous Habits) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Điga Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Gero ne lazi ljude pesma se zove "Deadly vices (damaged habits)" a ne dangerous kako vec.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 gera se slabo cuje, zato sto uglavnom peva pratece, pa je taj mikrofon uvek slabije podesen, a kad pevam te lead delove, onda on ostane tako tih, i jebaga... pa zato se i pitam na koju foru te toliko hvale ljudi kad se nista ne cuje nema, moraces jednom to svoje umece da nam prezentujes i to za uzi krug ljudi, i bez mikrofona molim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted March 28, 2006 Author Report Share Posted March 28, 2006 vata mistejka tu mejka... izvini djigo, omaklo mi se! eto pesma se zove Deadly Vices (Damaged Habits) @kali yuga - gera peva samo po potrebi, nikako na uvce... nisam ja kafanski pevac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bane_FlusH Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 eto pesma se zove Deadly Vices (Damaged Habits) Ajd stvarno ostavite da se zove ''Zajebana''! To je najjače, brate! K'o Magma sa ''Našom''... Kao, stalno na probama: ''Ajmo onu našu, ajmo onu našu...'', i ostade ''Naša''! Koji kraljevi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Ajd stvarno ostavite da se zove ''Zajebana''! To je najjače, brate! K'o Magma sa ''Našom''... Kao, stalno na probama: ''Ajmo onu našu, ajmo onu našu...'', i ostade ''Naša''! Koji kraljevi! ali, bane, poenta je da pesma nije zajebana! a po toj analogiji bi trebalo da i ova druga nova, poznata u narodu kao "balada", ostane pod tim imenom, sto bi bilo prilicno bljutavo, zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts