Гера Posted March 29, 2006 Author Report Share Posted March 29, 2006 ih, pa nisu samo te dve nove, ima tu jos nekih izdrkavanja... valjda se sledeca pesma nece zvati "izdrkavanje" underdeath u nedelju, 02.04. svira u nishu sa hitom 202, a u nedelju, 09.04. u novom sadu, takodje sa hitom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Svratite u petak (31.3) u klub "Crna Macka ex Stratus,Magnum" u Zemunu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Pera* Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Ajd stvarno ostavite da se zove ''Zajebana''! To je najjače, brate! K'o Magma sa ''Našom''... Kao, stalno na probama: ''Ajmo onu našu, ajmo onu našu...'', i ostade ''Naša''! Koji kraljevi! Pa nikad nismo rekli ajde da sviramo onu zajebanu! ma nije ni vazno....... drago mi je da vam se svidja nova stvar @invisible kid - Eto vidis da se petomesecni rad na pesmi isplatio!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 @invisible kid - Eto vidis da se petomesecni rad na pesmi isplatio!!!! da, samo sto sam neke stvari u tekstu morala da ispravim, jer ima dosta gresaka... nemojte da me bijete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 evo vratih se sada sa probe i moram da priznam da kada sam i pevanje cuo ova posledjnja "deadly vices (damaged habits)" zvuci zaista ozbiljno, ne znam o cemu se radi u tekstu niti kakav je, ali jako dobra pesma! nadam se da ce svirka biti dojajna! a ako ne pojedem kilo mesa nisam nista uradio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Lepo svirite sutra ! K`o i uvek! Jel` svirate novu u Nishu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 2, 2006 Author Report Share Posted April 2, 2006 da! e, jedno malo obavestenje u vezi nisha: na svirci nece svirati kosta, nego ce kao ispomoc svirati nas drugar MILOS MIHAJLOVIC, aka Mustaine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 e, jedno malo obavestenje u vezi nisha: na svirci nece svirati kosta, nego ce kao ispomoc svirati nas drugar MILOS MIHAJLOVIC, aka Mustaine! eh, kasno si to rek'o... mogla sam da iscimam rodjake iz nisha da me prime u svoj brlog na nocenje... jebiga... ovako nesto ne desava se svaki dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 E, stvarno razbijate kako svirate! Perke, svaaaaaka ti cast kako si pevao veceras ! Ali, nauci tekst "Deadly vices (damaged habits)"-a, vec jednom! Pesma je mozda i najbolja vasa do sad! Ne znam kako ste se culi tamo, ali prenos je bio super (mislim pre svega na zvuk). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 dobro odsviraste veceras momci... za svaku po'valu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draža Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Dolazimo da vas slusamo u Enteru. Pozz od New Mythology Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 3, 2006 Author Report Share Posted April 3, 2006 @draza - ako bude u enter-u... jos nista ne znam! verovatno je tamo, hit je uvek tamo! @alex - hvala puno... nemam pojma, treba jos da uzmem snimak da cujem, ali znam da je ovo juce bila jedna od najboljih svirki benda, ikad, kako zbog samog sviranja, tako i zbog provoda... stvarni, jedno od najlepsih putovanja! ;da: @mustaine - sta se ti pravis pametan? @kali yuga - pa nisam kasno napisao, nego ti nisi dobro citala prethodne postove! i jos jednom, da se i preko foruma zahvalimo nasem drugu, milosu, aka mustaine, iz benda RATTLE HEAD, na zamenjivanju koste sinoc u nishu! napokon covek sa kojim sam cirkao! veliki pozdrav i za ljude iz dargoron-a i rain delay-a! pa ajde da napravimo taj festival u smederevu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Ali, nauci tekst "Deadly vices (damaged habits)"-a, vec jednom! e da, zanima me koju je verziju pevao, posto nisam stigla prenos da cujem... jel ste prihvatili moje sugestije ili je ostalo po starom? il' je ucio obe verzije pa mu se pomesalo? napokon covek sa kojim sam cirkao! sram te bilo, i njega si uspeo da iskvaris! i da pitam - jel vazi jos uvek ono da ne smeju ljudi sa strane da idu sa 202-jkom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 pa zavisi od toga koliko bendova ide! sada u novom sadu ce biti zeznuto, jer svira 11 bendova, sto znaci prepun bus! a novu je pevao po starom, posto jos nije dobio prepravljenu verziju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 Znaci, sada zvanicno: UNDERDEATH svira (napokon u punoj postavi) u Novom Sadu, u klubu ENTER, 09.04.2006., na HITU 202! Cum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 (edited) Samo mali offtopic: Bosko je bio vredan i smanjio br. strana sa 100 na 92! Respect! I edit: NS, Gero? Samo da je sledece nedelje NS, i ja bih isla...Ovako cu da se smaram sa knjigom... Edited April 5, 2006 by ALEXIE_AIC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 5, 2006 Author Report Share Posted April 5, 2006 preslusao sam snimak iz nisha, i nije bas tako savrseno kao sto sam mislio, ali je ok... ipak nije nasa najbolja svirka, al u tom i bolje, jer ipak je kosta clan benda, pa je nekako red da najbolja svirka bude sa njim, zar ne? PS: novi sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 e, svecano izjavljujem da sam konacno dobila underdeath logo, i sto je najcrnje, od osobe koja nije clan benda... pericu, sram te bilo! inace, isla bih i ja u NS, iako mi je kolokvijum u ponedeljak, ali kad malo bolje razmislim - prepun bus... provokacije od strane novosadjanki... neka hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 6, 2006 Author Report Share Posted April 6, 2006 pa rado bi te mi poveli, ali nema mesta, stvarno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega_Deda Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Ako stignete da svirate od Apartmana i Vlade Jet-a, svaka vam cast, posto ce pijandure da se namestaju po sat vremena, i isto toliko da sviraju... Nema leba bre od Hita... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 I? Kako bese u NS-u? Cujem da su se i neki autogrami delili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blood_Sprinklerka Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 haha ja samo znanm da su na kraju neke klinke zaskochile geru hahaa,nije im bilo dobro...rispekt za ekipu poz za geru eto finally we met... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 10, 2006 Author Report Share Posted April 10, 2006 sad smes da me prozivas! @a - bilo je super, mada smo se malo smorili jer smo svirali poslednji, pa ono, nikad da docekas... izduvali smo se dok smo izasli na binu, ali bilo je skroz ok! ja sam bas bolestan, i juce me je jako bolelo grlo, pa whiplash nisam otpevao kako treba, to jest, mnogo sam se mucio, ali bilo je super! napokon smo novu stvar svirali u punoj postavi i sa pevanjem, hvala bogu! jedino mala zamerka na publiku, koja je verovatno ocekivala samo metallicu od nas, pa su samo za nju i bili aktvini, a ostatak svirke preblejali! mi smo ko za inat bas hteli da sviramo sto vise nasih, ali izgleda da publika ne voli autorske bendove! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coil.worm Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 sad smes da me prozivas! @a - bilo je super, mada smo se malo smorili jer smo svirali poslednji, pa ono, nikad da docekas... izduvali smo se dok smo izasli na binu, ali bilo je skroz ok! ja sam bas bolestan, i juce me je jako bolelo grlo, pa whiplash nisam otpevao kako treba, to jest, mnogo sam se mucio, ali bilo je super! napokon smo novu stvar svirali u punoj postavi i sa pevanjem, hvala bogu! jedino mala zamerka na publiku, koja je verovatno ocekivala samo metallicu od nas, pa su samo za nju i bili aktvini, a ostatak svirke preblejali! mi smo ko za inat bas hteli da sviramo sto vise nasih, ali izgleda da publika ne voli autorske bendove! Kada ste do sada samo obrade svirali, sta si i ocekivao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 10, 2006 Author Report Share Posted April 10, 2006 gresis! uvek smo mi svirali i autorske, ali smo svirali vise metallice, ali ljudi moraju da nauce i na njihove pesme, ako vec postuju taj bend! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts