Flush_srki Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Ljudi,nas prvi album konacno ce ugledati svetlost dana u nedelju 30.04.2006. u kuglasu!Album pod nazivom Piece of hell nosice na sebi osam pesama: 1.Dead end 2.Piece of hell 3.Black mattery 4.Midnight moon 5.Thrash is all around 6.Air force 7.Warhead 8.Vengeance Takodje tada cemo proslaviti i svoj drugi rodjendan.Ulaznica je 100 din i za nju dibijete besplatno cepi.Garantujemo vam dobru zurku!Bice cak i torta koju cemo mi licno napraviti i jos mnoga iznenadjenja!Cena diska bice 300 din! Pozdrav Srki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 @supermen ("man from the crypton") - bice! samo jedno pitanje: ko je samozvani klark kent? Marko iz Dargorona. Nego, drago mi je sto je u Kovacici sve ispalo ok, ja sam bila ubedjena da ce biti jedva 20-ak ljudova... I, ono sto je vaznije- verovatno se vidimo na proputovanju za Leskovac... Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 @supermen ("man from the crypton") - bice! samo jedno pitanje: ko je samozvani klark kent? Basista DARGORONAC!!!! I nije samozvani, vec mu nadenuli ortaci iz benda, zbog konstitucije i posla kojim se bavi!!! Rece mi devojka, misiio sam da me zajebava, da je Kovacica pravi metalski grad!!! Eto... Se gledamo u Leskovac!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 yeah! ti bas jesi covek od celika! kovacica je keva! tamo se zakiva! sta mislis zasto ima tako metalsko ime! :confuseed: vidimo se u le! PS: kladi se opet sa djigom, mozda dobijes jos koje pivo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Pozdrav za Underdeath od AoorA-e (Novi Sad) Zhelim da pruzim podrsku u pisanju/sviranju autorskih pesama; Metallica vam je pomogla da se probijete, napravite brand, sada tek krecete ozbiljno. Ako budete svracali u NS, dajte da okuvamo svirku zajedno. Zop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 naravno! ako budete pravili ikakvu svirku u novom sadu, i ako zelite da i mi sviramo, javi se na mail: [email protected] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 (edited) khm, samo jedno pitanje - kada cete premijerno izvesti onu baladu, tj. zasto je ne izvedete jednom bez teksta kao sto ste deadly vices? mislim da bi ispalo ql p.s. na prvoj sledecoj svirci konacno cete imati pravog profi fana, u underdeath majici! Edited April 19, 2006 by Kali Yuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 19, 2006 Author Report Share Posted April 19, 2006 pa balada jos nije gotova. ima tu jos dosta da se radi, ali nju smo ostavili za kraj. bravo za majicu! jedva cekam da je vidim! ali vec imamo 4 drugarice sa underdeath majicama, ali ti ces biti prvi verni fan sa majicom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 pa balada jos nije gotova. ima tu jos dosta da se radi, ali nju smo ostavili za kraj. bravo za majicu! jedva cekam da je vidim! ali vec imamo 4 drugarice sa underdeath majicama, ali ti ces biti prvi verni fan sa majicom! a da pogadjam - to su one vase cetiri majice koje su vas smorile posto ste promenili logo, pa ste ih razdelili "drugaricama"? inace, ima li mesta za leskovac? p.s. tinea, sta ti bi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 19, 2006 Author Report Share Posted April 19, 2006 @maja - zao mi je, nema mesta... vec su se javili djole i calic da hoce da idu, a bice problem i za njih... sto se tice majci, vidis, ja sam i zaboravio na te podeljene... znaci ima ih jos vise! ima ljudi, nisi se! ima da napravimo modnu marku! @tinea - pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 p.s. tinea, sta ti bi? nista mi nije! svirala sam sa njima na hitu u Kovacici... bilo lepo i pozitivno, pa red je da ih pozdravim... ja sam barem fer koleginica ako nisam ortakinja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 20, 2006 Author Report Share Posted April 20, 2006 (edited) istina, a i mi smo fer kolege! ko ti je pomogao oko klavijature? jedva cekam subotu i leskovac! EDIT: ovo su nasumicno izabrani smajliji, ali ispalo je do jaja! najjaci je ovaj sto drka! Edited April 20, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Где свирате у Лесковац? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 21, 2006 Author Report Share Posted April 21, 2006 bas tako! da se uzele ljudi, a onda da se pravi veca svirka, a ne ko sad, pred njih 20! ovo se odnosi na sve bendove! treba malo da usporimo u beogradu, jer se publika mnogo razmazila, i prestala da dolazi na svirke! videcete ubuduce kad ih bude bilo mnogo manje, zbog raznih stvari, posete ce biti mnogo vece! PS: tinea, od kad ti slusas bodome? jel to manjin uticaj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 nego, svirate u zrenjaninu 30.04, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 23, 2006 Author Report Share Posted April 23, 2006 (edited) da, sviramo 30.04. u zrenjaninu, po drugi put, ali ovoga puna ne u onoj bioskopskoj sali! Edited October 15, 2006 by RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 a neki komentar za svirku u leskovcu? kakve su bile pljeskavice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Svirka- super, kao i uvek ! Jedino sto nije bilo puno ljudi kada su UD-ovci svirali , al` oni koji su bili su se proveli do jaja(ovo ja zbog Uskrsa )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 jel legla deadly vices sa tekstom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 24, 2006 Author Report Share Posted April 24, 2006 legla, legla... ma fora je u tome sto smo svirali treci, i ljudi nisu jos stigli, to jest, stigli su u toku naseg nastupa, pa smo pola svirke svirali pred praznim klubom, a poslednje dve pesme, koje su na zalost bile obrade, svirali pred dosta ljudi! imali smo i boljih svirki, iskreno, ali komentari drugih su bili pozitivni! pljeskavice... vrh! 100 dinara pljeskavica od 300 grama, a cuo sam da je bila za 130 dinara pljeskavica od pola kile! ja sam se toliko prejeo da sam se umalo onesvestio, a posle toga sam sve pare potrosio na sokove, jer sam bio katastrofalno zedan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 24, 2006 Author Report Share Posted April 24, 2006 evo i da zvanicno najavim: UNDERDEATH u nedelju, 30.04., u Zrenjaninu, sa HITOM 202! svirka je u klubu ZELENO ZVONO ili ZLATNO ZVONO, nisam siguran, ali nije ni vazno (djole ), bitno je da je neko zvono u pitanju, a ne verujem da ima 37 klubova sa zvonom u imenu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 27, 2006 Author Report Share Posted April 27, 2006 zeleno je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Gero, ti sviras i sa Hejtred-om Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Gero, ti sviras i sa Hejtred-om mislim da svira samo kao ispomoc na demo mastersu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 27, 2006 Author Report Share Posted April 27, 2006 da, a posto nismo prosli, vise, izgleda, ne sviram! trebalo bi da ovih dana prime nekog momka na "probni rad" pa ce da vide kako ce i sta ce sa njim! mislim da se radi o onom malom basisti iz ATP-a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts