ALEXIE_AIC Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Sta bi sa onim textovima, Gero? A, ti, Perice , bi mogao da se bacis malo ozbiljnije na baladu. Pozdravljam vas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 28, 2006 Author Report Share Posted April 28, 2006 nemoj njega, to je moja balada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Pa, znas kako- ja sam pitala Perketa kad ce ta plata...ne, salim se ...kad ce balada , a on mi je rekao da treba da napravi neke prelaze(valjda ) ... Ma, cija god da je, radite je vec jednom . I posalji mi textove, Gero! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 28, 2006 Author Report Share Posted April 28, 2006 ma ne, to je neka moja balada, koju sam pravio kad sam bio tuzan, al posto vise nisam tuzan nemam vise inspiraciju za nadogradnju iste! on je tu nesto doradjivao i cackao, i uradio je lep posao oko nje, ali to jos nije nista gotovo! treba tu jos mnogo da se radi oko nje, jer se sa baladama ne treba zezati! ako se ja pitam, nju treba ostaviti za kraj, i sa slascu je uraditi, ili sacekati neki trenutak kad budes potpuno emotivno sjeban, pa je nastaviti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 E, pa, drago mi je sto nisi vise tuzan. Al` cu sad ja biti tuzna zato sto je ono sto sam cula fenomenalno! Steta da se ne iskoristi, al` dobro, ako ste tako odlucili, ondaK je ostavite za kraj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 e alexie, sad si pocela da mi pravis zazubice sto se tice te balade pa dajte da i ja cujem taj muzicki deo koji je uradjen... saljite ga u guitar pro ili bilo kom drugom formatu, red je da ga vec jednom cujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Kad cete u KG? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted May 1, 2006 Author Report Share Posted May 1, 2006 ne znam, ne znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted May 5, 2006 Author Report Share Posted May 5, 2006 sta je perke? sta te muci? UNDERDEATH svira u SKC-u, 11.05., kao gost na Demo Masters Turniru 4 autorskih bendova! Dodjite, i podrzite autorske bendove u Srbiji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 (edited) jel ja to dobro cujem il' underdeath svira u beogradu? sad ce sneg da padne! konacno samo autorske Edited May 5, 2006 by Kali Yuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 (edited) Vidimo se na bini bando Edited May 5, 2006 by Bole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 I DISAPEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAR!!!!!!!!! Jebes autorske!!!! Shalim se!!!! PS. Ucitelju molicu lyrics za "Deadly Vises". Ubijam ako ne dobijem u roku od 4 dana. Shalim se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*SweetPoisonGirl:)* Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 nadam se da me nista nece spreciti da vas cujem sad.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 nadam se da me nista nece spreciti da vas cujem sad.... Necete spreciti nista ako budes u cetvrtak ostala do 1h. Jebene svirke radnim danom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted May 7, 2006 Author Report Share Posted May 7, 2006 mislim da necemo svirati poslednji, ali posto snimamo to vece, verovatno cemo svirati cim stignemo u skc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*SweetPoisonGirl:)* Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Necete spreciti nista ako budes u cetvrtak ostala do 1h. Jebene svirke radnim danom. nije problem ostati, problem je doci....ako uopste bude problema....e sad sam se zapetljala u petak ce najverovatnije biti generalni strajk tako da mi skola nije problem jeeeeeeej!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 JEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!! UD u BG-u... Rekoh ja Djigi sinoc da dolazim samo zbog vas (sad ce da krene pljuvacina po meni, verovatno, posto "ne podrzavam" ostale bendove ...a naravno da podrzavam ) ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 (edited) Chujem neke price o Exit-u. Do jaja. Ako je tachno idem 564568%! I chujem da snimanje slabo napreduje. Bice bolje, neko vice. PS. Gero jebo te down. Edited May 8, 2006 by Kashmir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 (edited) mislim da necemo svirati poslednji, ali posto snimamo to vece, verovatno cemo svirati cim stignemo u skc! cek, koliko sam shvatila - vi cete svirati onda PRVI? i da, zaboravih da te pitam - koje pesme snimate? @hatebreeder - risto, ne kradi mi te fore sa dobrim zenskama. zna se ko ih stavlja na avatar Edited May 8, 2006 by Kali Yuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 gde snimate jel to studio 6 ili neka solo organizacija ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 gde snimate jel to studio 6 ili neka solo organizacija ? Studio 6! @Kali Yuga - ta tvoja zenska je malo zabildovana. A ova ristina olos. Ovo je najjaca cava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 @Kali Yuga - ta tvoja zenska je malo zabildovana. A ova ristina olos. Ovo je najjaca cava. pa ja mislim na sve zenske koje su prodefilovale kroz moj avatar/potpis a inace ne diraj mi sabinu i holy moses... ovo se zove tr00 thrasherka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted May 9, 2006 Author Report Share Posted May 9, 2006 mnogo problema na snimanju demoa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 mnogo problema na snimanju demoa... sta se dogodilo??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted May 9, 2006 Author Report Share Posted May 9, 2006 (edited) riknula mixeta u studiju 6... mnogo smo bili bucni! Edited May 9, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts