Karlo SE Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Pustite mi bre Geru da uziva u Down-u, elem, jadan MCI u studiju 6, konacno su ga pusaci skroz ubili, on je jadnik izdrzao 30-ak godina katrana, bas mi je zao, valjda ce uspeti da ga poprave i valjda ce Djiga uspeti da odsvira onaj prelaz. E da, nesto konstruktivno: Kakva je ova Danguba za thrash svirke? Mogli bi onaj humanitarni trojni pakt UD, FLUSH, SE da odsviramo tamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted May 11, 2006 Author Report Share Posted May 11, 2006 evo! sviracemo ili prvi, ili u sredini ili poslednji! snimamo regardles betrayal i mind slavery! na svirci sviramo 5 nasih: dream voice of silence regardles betrayal mind slavery deadly vices (dangerous habits) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*SweetPoisonGirl:)* Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 bili ste super sinoc, samo sto atmosfera i nije bas bila neka, jebi ga...... ovaj.....khm.....jel pera imao neku "nezgodu" sinoc ili se samo tako cinilo......? ako ne znate o cemu se radi.....dobro je...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samurai Jack Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 na svirci sviramo 5 nasih: dream voice of silence regardles betrayal mind slavery deadly vices (dangerous habits) Oce li taj album vishe Evo ja cu da vam budem producent u picku materinu niakko vishe da izadje album! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 bili ste super sinoc, samo sto atmosfera i nije bas bila neka, jebi ga...... ja sam nazalost morala da propustim taj spektakl pa kolko je ljudi bilo? jel mogu da se odnekud skinu te autorske? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draža Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Konacno sam mogao lepo da preslusam vase autorske - mogu da vam kazem samo napred bice od toga nesto(album) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 e pa ljudi, ja sam zadovoljna svirkom iz dva razloga! prvo, zato sto ste svirali samo svoje stvari, a drugo, zato sto ste profi odradili, jer treba imati volje i svirati pred (polu)praznom salom! ono malko raspadanje nema veze! pera je bas bio simpatican kad se iznervirao i da, pocinjem da se dvoumim koja je najbolja pesma i to izmedju voice-a & deadly vices @*SweetPoisonGirl:)* - mislim da je zaboravio u trenutku sta svira, uostalom, bolje on da ti objasni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted May 13, 2006 Author Report Share Posted May 13, 2006 ne, nego je valjda promasio prag, i onda je stao! al dobro, bila je dobra fora! nego, napokon nam se osmehnula sreca i uspeli smo da zavrsimo snimanje i ove dve stvari u studiu 6, i jos je u ponedeljak ostalo da se nesto malo prepravi, i mix, i to je to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Super ! Znaci, mixeta je proradila... (Ili su morali novu da nabave? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 ne, nego je valjda promasio prag, i onda je stao! al dobro, bila je dobra fora! nego, napokon nam se osmehnula sreca i uspeli smo da zavrsimo snimanje i ove dve stvari u studiu 6, i jos je u ponedeljak ostalo da se nesto malo prepravi, i mix, i to je to! e pa meni je on rekao da je u trenutku zaboravio sta svira... al nije ni bitno, oprosteno mu je jer je konacno ubo trecu strofu voice-a! inace, pohvalio vas je vlada jet mom caletu i bas je pomenuo da ste zavrsili snimanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soya Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 evo! sviracemo ili prvi, ili u sredini ili poslednji! snimamo regardles betrayal i mind slavery! na svirci sviramo 5 nasih: dream voice of silence regardles betrayal mind slavery deadly vices (dangerous habits) Zasto Deadly Vices ne izbacite kao instrumental? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Zasto Deadly Vices ne izbacite kao instrumental? evo izbacicu ga ja kao instrumental posto ga imam, ako mi prodaju autorska prava! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soya Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 evo izbacicu ga ja kao instrumental posto ga imam, ako mi prodaju autorska prava! reci, zar nije bolje kao instrumental? ono pevenje za vreme melodije unisti sve.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soya Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 imam je i ja kao instrumental i sve u svemu je MNOOOGO dobra pesma ali pevanje se ne uklapa..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 reci, zar nije bolje kao instrumental? ono pevenje za vreme melodije unisti sve.... cula sam samo jednom sa tekstom kako zvuci i ne mogu da budem objektivna sta je bolje dok bar jos jednom ne cujem... verovatno si navikla na instrumental pa ti ova verzija jos nije legla... btw, who are you? i respect za eyesburn! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted May 16, 2006 Author Report Share Posted May 16, 2006 po meni se pevanje skroz uklopilo! da, stvarno, ko si ti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bane_FlusH Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 imam je i ja kao instrumental i sve u svemu je MNOOOGO dobra pesma ali pevanje se ne uklapa..... Šta je bre to? Ako neko treba da brani Perino pevanje, onda si to ti... Ali bio mi je dobar Pera! Uredno je sačekao da se sve stiša i onda viknuo: ''E, jebi ga!'' Mislim da su van sale čuli da se zajebao! Ali, bila je mnooogo dobra fora! Btw, bili ste extrakt! E, do sada sam vas jurio za ove dve pesme, još ih nisam dobio, a od sad vas jurim za sve četiri... Možda mi se posreći! I, stvarno, Majo, kakav je to potpis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soya Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Šta je bre to? Ako neko treba da brani Perino pevanje, onda si to ti... Ali bio mi je dobar Pera! Uredno je sačekao da se sve stiša i onda viknuo: ''E, jebi ga!'' Mislim da su van sale čuli da se zajebao! Ali, bila je mnooogo dobra fora! Btw, bili ste extrakt! E, do sada sam vas jurio za ove dve pesme, još ih nisam dobio, a od sad vas jurim za sve četiri... Možda mi se posreći! I, stvarno, Majo, kakav je to potpis? pa dobro bane ne mogu da branim ako mi se ne dopada, a i on sam misli da bi pesma trebalo da bude izbacena kao instrumental pozdrav e u petak napokon kupujem vas cd, i hocu posvetu i od tebe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
priestess Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 e jebiga ispushili samo ga za fest nema sponzora again sorry ako se neshto bude promenilo (iliti ako budemo imali sponzore javicu vam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Pera* Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 e jebiga ispushili samo ga za fest nema sponzora again sorry ako se neshto bude promenilo (iliti ako budemo imali sponzore javicu vam) Sad ne moram da zurim sa snimanjem vokala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
priestess Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 jebiga ljudi nije do mene ja sam bila zaduzena za bendove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 kako napreduje ona pesmica a la king diamond? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 kako napreduje ona pesmica a la king diamond? opa opa odakle sad diamond Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted May 20, 2006 Author Report Share Posted May 20, 2006 majke mi, svi stalno pricaju da mnogo licimo na metallicu, ali nase pesme mnogo vise lice na mercyful fate/king diamond fazon, iako se ja ne dicim ni time, iskreno treba biti sto originalniji, ili sto bolje kanalisati svoje uticaje! realno, i metallica je to radila godinu dana pre svakog albuma, sedeli su i slusali sve od dance-a, preko hip-hopa, pa do grind-a, i onda sredjivali uticaje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Pa taj rad Gero, kao sto ce i nase pesme uvek "liciti" na Megadeth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts