Tatyannahhh Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 majke mi, svi stalno pricaju da mnogo licimo na metallicu, ali nase pesme mnogo vise lice na mercyful fate/king diamond fazon, iako se ja ne dicim ni time, iskreno treba biti sto originalniji, ili sto bolje kanalisati svoje uticaje! realno, i metallica je to radila godinu dana pre svakog albuma, sedeli su i slusali sve od dance-a, preko hip-hopa, pa do grind-a, i onda sredjivali uticaje! pod jedan,lepo je to sto su se nekolicina ljudi skupilo da radi nesto sto voli i pritom razbijaju u tome - mislim na underdeath jelte pod dva,moze autorska da lici i na burzum opet je za pohvalu sto ste napravili nesto svoje pod tri,sto vise demo bend bude radio bolje ce ideje dolaziti pa ko zna gde cete biti za godinu dve...ali prve pesme su uvek najteze zivi bili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 majke mi, svi stalno pricaju da mnogo licimo na metallicu, ali nase pesme mnogo vise lice na mercyful fate/king diamond fazon, iako se ja ne dicim ni time, iskreno treba biti sto originalniji, ili sto bolje kanalisati svoje uticaje! realno, i metallica je to radila godinu dana pre svakog albuma, sedeli su i slusali sve od dance-a, preko hip-hopa, pa do grind-a, i onda sredjivali uticaje! bez ljutnje, ali ne bih rekao da imalo lice na KD ili MF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 (edited) Izvinite sto ovako ulecem ali moj geslo je oduvek biJo bolje da lici na nesto nego da ne lici ninasta Samo opusteno. Edited May 21, 2006 by Marty F Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted May 21, 2006 Author Report Share Posted May 21, 2006 bez ljutnje, ali ne bih rekao da imalo lice na KD ili MF pa vokalno sigurno da ne lice! ove starije pesme ne lice toliko, ali videces sad ovih novih par sto se rade, koncepcijski mnogo vise podsecaju na diamonda/mercyful! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 ove starije pesme ne lice toliko, ali videces sad ovih novih par sto se rade, koncepcijski mnogo vise podsecaju na diamonda/mercyful! i jel uradjeno jos nesto sem perketove solaze? ili moram njega da pitam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Ne seri da je sledeca stvar tipa Gink Kiamond. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 pa ako ti se ne svidja, ti ih lepo nateraj da prave nove bodome! taman i kosta malo da se ukljuci! Nego sta cu. Bodomi zakon. Gero, bilo bi najbolje da obradite Needled 24/7, a moglo bi dobro da prodje i Hate Crew Deathroll. A ako ste u fazonu da nabavljate klavijature nemojte molim vas da izostavite Hate Me i Bed Of Razors. Cheerz to Underdeath - novi bodom tribute band. Shalim se!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 klavijature su kurac! ovo je bilo jace od mene, kao sto je i mnogo toga bilo jace od vas! Udri Gero brate, samo hrabro! Metal s klavijaturama je kao coca-cola light, mekano, bljutavo i ima samo jednu kaloriju. Cast izuzecima koji potvrdjuju pravilo. Elem, to vazi samo za metal, Pink Floyd ne bih mogao zamisliti bez njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Udri Gero brate, samo hrabro! Metal s klavijaturama je kao coca-cola light, mekano, bljutavo i ima samo jednu kaloriju. Cast izuzecima koji potvrdjuju pravilo. Elem, to vazi samo za metal, Pink Floyd ne bih mogao zamisliti bez njih. Tipicno tresersko razmisljanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 klavijature su kurac! aham, to znaci da je ona obrada vase pesme na klavijaturama bila sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatebreeder Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 evo chisto da podrzim Geru i da izrazim svoje mishlenje... ANTI-KeYboaRd fan! uvek bio i ostadoh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Pera* Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 (edited) to sto ima melodiju ne mora da znaci da je King.... Edited May 26, 2006 by *Pera* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted May 26, 2006 Author Report Share Posted May 26, 2006 pa nije king, ali je vise on nego metallica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 to sto ima melodiju ne mora da znaci da je King.... e cisto me zanima, hoce li uz to ici neki zli tekst? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted May 28, 2006 Author Report Share Posted May 28, 2006 naravno da ne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 e bedak! a bas biste mogli da posvetite jedan tekst vasem zlom fanu! p.s. salim se, aludiram na to sto si konacno poceo da mi se ponovo obracas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 (edited) Ako vam sledeci text bude imao satanisticki sastav, pobicu vas sve. POCEV OD DJIGE!!!! @Rizzen - sto se klavijatura tice, to sto ti pricas nije tacno. Odslusaj neki black bend sa klavijaturama, i videces kako je mekano. + i ja sam ne gotivim klavijature. Napravio sam izuzetak kod Dimmu Borgira i Bodoma. Edited May 29, 2006 by Kashmir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Nemoj da mi diras Djigu oko satanistickih tekstova! I ja takodje pravim izuzetak kod Bodoma jer ih mnogo volem, a black ne slusam... Zakljucak: Bodomi keva! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted May 30, 2006 Author Report Share Posted May 30, 2006 ali zamisli ovo, bodomi bez klavijatura? do jaja, zar ne? ako jednog dana upecam zlatnu ribicu, zelja ce mi biti da bodomi oteraju klavijature... hm... druga da se metallica vrati na stari put, i treca da space eater i underdeath zavladaju svetskom muzickom scenom! ha ha ha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 UNDERDEATH u Apatinu 10.06., i Indjiji 17.06. sa HITOM 202! Apatin... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 UNDERDEATH ipak ne svira u Apatinu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 NEEEEEE, a taman sam mislio , mis'im, ipak je to Apatin, jelenko i to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 NEEEEEE, a taman sam mislio , mis'im, ipak je to Apatin, jelenko i to... ja idem one way or another, a i ovako sam jedini pivopija u bendu, tako da nista nece bitno propustiti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 ali zamisli ovo, bodomi bez klavijatura? do jaja, zar ne? ako jednog dana upecam zlatnu ribicu, zelja ce mi biti da bodomi oteraju klavijature... hm... druga da se metallica vrati na stari put, i treca da space eater i underdeath zavladaju svetskom muzickom scenom! ha ha ha Slazem se u potpunosti!! Svaka cast dobrim klavijaturistima, ali im u thrash-u i srodnim pravcima nije mesto!! Ej, a da se u vladavinu muzickom scenom ubace malo i DARGORON-ci?! POZDRAV!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 uh, naravno, i da padne svakodnevno opijanje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts