Bane_FlusH Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 (edited) Evo ja se malo drogiram onim vašim snimcima što mi sinoć dade Pera. Pesme su naravno do jaja, imam samo jednu zamerku. Svi refreni liče jedan na drugi. Uglavnom su slični akordski krugovi, a Pera svaki peva na skoro identičan način, pa neko posle prvog slušanja ne može da zapamti koji refren pripada kojoj pesmi. Naravno, potpuno se izdvaja Deadly Vices(damaged habits), tj. ''Zajebana'', koja ima skoz melodičan i do jaja refren! Btw, oduševio sam se kad sam video da Djiga piše sve tekstove. Uzgred, lirika uopšte nije loša, ali najjača izvala mi je: trapped inside these walls, there is no door at all... Kao: nema vrata uopšte! Djiga kralj! PS: Gero, hvala za maramice! Edited June 9, 2006 by Bane_FlusH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GROM Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Klavijature - shit. Ko kaze da se rifovi Underdeath-a ne mogu razlikovati...promasena izjava totalno! Lagano; pa i Paka cigan ih je razlikovao posle prvog slusanja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bane_FlusH Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Ko kaze da se rifovi Underdeath-a ne mogu razlikovati...promasena izjava totalno! Lagano; pa i Paka cigan ih je razlikovao posle prvog slusanja! Ja to nisam ni rekao! Pročitaj pažljivije šta sam napisao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Svi refreni liče jedan na drugi. Uglavnom su slični akordski krugovi, a Pera svaki peva na skoro identičan način, pa neko posle prvog slušanja ne može da zapamti koji refren pripada kojoj pesmi. uh, pa ne bih se slozila da refreni lice jedan na drugi. stalno se prozima tonalna (heavy) sa modalnom osnovom (thrash), a normalno je da se odredjeni akordski krugovi ponavljaju jer, hvala bogu, to ti je obelezje zanra! preslusaj jos koji put i sigurna sam da ces misliti drugacije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*INDYANA* Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 hello Underdeathovci eto mene malo banula kod vas,zna ana uglavnom zasto........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 evo sad i zvanicno da najavim: UNDERDEATH svira na bajk festu 17.06. u Indjiji, pod pokroviteljstvom RADIO BEOGRADA 202, i u SKC-u, 24.06., na promociji diska autorskih bendova, na kojem ce se izmedju pored Underdeath-a pojaviti i Space Eater, Broken Strings, Ljute Papprichice, Hatred... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*INDYANA* Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 evo sad i zvanicno da najavim: UNDERDEATH svira na bajk festu 17.06. u Indjiji, pod pokroviteljstvom RADIO BEOGRADA 202, i u SKC-u, 24.06., na promociji diska autorskih bendova, na kojem ce se izmedju pored Underdeath-a pojaviti i Space Eater, Broken Strings, Ljute Papprichice, Hatred... jej,konacno svirka u skc-u! ne pamtim kada sam vas lepo cula........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 I ja.. Uzelela sam se vasih svirki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Pera* Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Znaci ocekujemo mnogo ljudi ,a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 naravno! ako ne bude, bicu jako razocaran! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 A to mladjane devojcice-obozavateljke ne smeju da dozvole! Nego, Gerosime sine, i ovijem putem cestitam na polozenom ispitu! Moram ja da te hvalim, kad se vec sam ne hvalis! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 samo da pitam - jel taj CD/kompilacija autorskih bendova/ vec izasao, ili tek treba da izadje? koje vase pesme ce se naci tamo? @Jaymz Doofy Neegroothin - jel to znaci da si konacno dao uslov? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Pera* Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 samo da pitam - jel taj CD/kompilacija autorskih bendova/ vec izasao, ili tek treba da izadje? koje vase pesme ce se naci tamo? @Jaymz Doofy Neegroothin - jel to znaci da si konacno dao uslov? to je verovatno ono sto smo snimali u 6-ici...kao i ostali bendovi ali ne znam sta ce da stave posto nesto se zakomplikovalo sa tim snimcima @Gera - chastis jel da? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 (edited) na disku su snimci sa superfinala, a od nas je stavljen dream! @perke - videcemo... jesi zasluzio? @kali yuga - jos jedan, pa uslov! Edited June 22, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Pera* Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 LJUDI NE KUPUJTE TAJ CD!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 ne seri! nas snimak je najbolji, veruj mi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Pera* Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 mislim na LIVE demo masters! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 koji, onaj sa obradama? tu su nam/vam snimci sranje, ali ovaj je sa autorskim, i ima desetak bendova, i od svakog je po jedna pesma sa superfinala iz studija 6, i nasa zvuci super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 LJUDI NE KUPUJTE TAJ CD!!! e sad sam stvarno u moralnoj dilemi... da li da castim clanove underdeath-a posto sam dala oba uslova ( ) ili da potrosim pare na CD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 potrosi pare na cd! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Pera* Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Daj nama..... treba nam za opremu(Distorzija,dupla pedala,pojacala,gitara itd)!!! @gera - e ako je Dream onda je do jaja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 pa mislim stvarno.... Ana, seljanko, nismo otisli na eyesburn! PS. nisam dao komentar o indiji. Underdeth osurio u indiji. Publika: Eternal Worship! Underdeth LIVE IN BOMBAY! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 (edited) e ovako... jesam razocarana posto sam ocekivala autorske, ali niste vi naravno krivi... pera i filip su lepo izvukli celu stvar dopalo mi se ono u hetfild fazonu sa davanjem mikrofona na seek & destroy i hvala puno za zvona elem, ja kupih cd i sa ponosom mogu da kazem da mi je ovo vase cetvrto izdanje koje imam p.s. srecno u vranju! Edited June 25, 2006 by Kali Yuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*INDYANA* Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 niste bili sinoc loshi,ali ,opet, ocekivala sam autorske.......................... lepo se provedite u vranju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 a sad ono pitanje koje mrzite - kako je bilo u vranju? jel su pucale opet zice ili pak flase? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts