Teddy The Paparazzo Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Sta reci! Bend UNDERDEATH sa svojim scenskim nastupom ala Miroslav Ilic i sa toliko originalnom muzikom da bi u nekoj sretnijoj drzavi dobili po 20 godina zatvora nije zasluzio ni da se nadje u publici Zajecarske Gitarijade! pipl ar dajing... cildren ar krajing... ili neko te ima nocas.... i tako to! Ova gitarijada je vise nego sramota! Sledeci put treba naglasiti: "Gitarijada je samo za bendove iz Beograda" jer je toliko ocigledno da UNDERDEATH nije pokazao apsolutno nista sto treba da krasi jedan bend koji iza sebe ima toliko svirki! Treba jos mnogo da ucite da bi napravili nesto u svojoj karijeri a na ovakav nacin necete nista uraditi! Ponavljam jos jednom: "SRAMOTA!!!" Sve što sam ikada hteo da kažem o ovom bendu na ovom sajtu je ovaj čovek upravo rekao!!! SVAKA ČAST ČOVEK!!!! Imaš 2 gajbe piva od mene Quote
_Grotesque_ Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Ne treba toliko ici u krajnost! Konstatovali smo vec da bend nije najoriginalniji, ali ne moramo sada samo o tome da pricamo! Samo napred, i da naredne pesme koje uradite imaju neki svoj schmeck! Pozdrav iz Negotina! Quote
*INDYANA* Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 a vi se ne hvalite,dragi drugari!!!!!!!!!!!sve ja cujem,sve ja znam,ali mi vi nista ne javiste......................ccc............ gero,videh te u novinama.................a i djigu! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Inače, naj momenat je bio kad smo Kosti čestitali rođ iz publike! Jedva čekam da uzmem snimak da vidim kako smo ispali! to je super ispalo, gledala sam! stvarno niste normalni..... Quote
Devana Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Momci svaka cast! to je sve sto cu reci...i sto treba reci...neobazirite se na negativne komentare Quote
WIZARD OF GORE Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Hej seljaci gde svirate u subotu??? Quote
WIZARD OF GORE Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 sta ima smesno u tome? Dodji u Golubac u subotu pa ces videti Quote
Гера Posted August 10, 2006 Author Report Posted August 10, 2006 UNDERDEATH svira u Pancevu 10.08. i u Golupcu 11.08.! Quote
Ma Jelena. Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Zamolila bih pevaca da postavi svoju sliku sa gitarom ili samo gitaru(sa gitarijade u Zajecaru),da bih mogla da objasnim u kakvu boju hocu da okrecim sobu.Pozz Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 kako zgodan i NEUPADLJIV nacin da se nekome trazi slika...... Quote
Kali Agna Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 uh, upravo se vratih u bgd... a sad zvanicno: cestitam vam na svemu sto ste postigli na ovoj zajecarskoj gitarijadi, i dogodine cete biti prvi, u to smem da se kladim! zao mi je samo sto je podrska sa moje strane ovog puta izostala, ali to cemo da ispravimo prvom sledecom prilikom i ne zaboravite snimak da mi dostavite! @Kashmir - opusteno brate! znam da tvoji zli ortaci vole (iz ne znam kog razloga) da te muvaju sa mnom, ali isqliraj sve to i prestace kad-tad! uostalom, valjda si video sta su meni u medjuvremenu (dok sam bila odsutna) uradili od potpisa i profila! ja bi trebalo jos vise da popizdim! Quote
Ma Jelena. Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 kako zgodan i NEUPADLJIV nacin da se nekome trazi slika...... Ma nije bre,stvarno mi treba ta gitara tj.boja sto pre!! Bas su me iznenadili kad sam ih videla,reko' sad kad se pojave s nekim crnim gitarama,a ono... Hajde stavite sliku,molim vas... Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 a zasto bi obavezno imali crne gitare? mada.....ima i crna gitara.... a aaaajde ljudi, dajte devojci sliku kad tako lepo traziiii..... Quote
Ma Jelena. Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 (edited) Nije obavezno,nego je cesto. Meni se bas svidelo sto nisu bili skroz u crnom...Doduse,ja ih nesto ne slusam,(jer ne slusam tu vrstu muzike)ali isto tako nemam nista protiv njih jer su mi sasvim ok,a i odlicno su zvucali na Gitarijadi... Hvala ti sto si im trazila za mene...Oni izgleda nisu tu,al' se nadam da ce procitati moju zelju kad dodju... Edited August 13, 2006 by Jelena '91. Quote
RNA Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 to je super ispalo, gledala sam! stvarno niste normalni..... Они немају ношта с тим, то је све замислио и организовао наш гитариста Немања. А онда су се сви сетили да нас сликају док смо током целе прве њихове песме, те друге полуфиналне вечери, држали натпис. Ја сам држао почетно слово 'С'. Quote
Гера Posted August 13, 2006 Author Report Posted August 13, 2006 upravo pokusavam da nadjem sliku periceve gitare, ali ne mogu da uspem da otvorim onaj photobucket.com pa da okacim, pa ces morati malo da se strpis... @maja - hvala! za snimak se obrati kosti, mislim da on ima u digitalnoj verziji! Quote
priestess Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 (edited) chestitam na pobedi ipak je publika uvek upravu hehe inache poshto znate da sam u grchkoj ponela sam cd na kome je dream i juche sam bila u nekom metal klubu i dala dj-ju i celo veche se vrteo dream grci su poludeli obozavaju vas imate podrshku i ovde chim se vratim chastim pivo vidimo se Edited August 14, 2006 by priestess Quote
ALEXIE_AIC Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 E, sad malo ja ...Posto mi je internet bio crk`o, nisam mogla ranije da vas pohvalim i da vam cestitam na svemu! Na fenomenalnoj svirci (iz veceri u vece), sms pobedi i slici u novinama! Odusevila sam se kad su u publici podigli onaj natpis za Kostu! Sve u svemu, svaka vam cast, samo nastavite ovako! I drago mi je sto vam je bleja u Za bila super! Pozdrav! Quote
Гера Posted August 14, 2006 Author Report Posted August 14, 2006 @bobana - ne seri! ne mogu da verujem! @alex - hvala! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 ma sve je to cool ali nisu u finalnoj veceri bili dobri.malo se peric usrao jbg bilo je sveta nemogu ga krivim!!! nekako je sve bilo ahhhh neznam sta da kazem! autorske su dobre samo da nadju voklala....... Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Они немају ношта с тим, то је све замислио и организовао наш гитариста Немања. А онда су се сви сетили да нас сликају док смо током целе прве њихове песме, те друге полуфиналне вечери, држали натпис. Ја сам држао почетно слово 'С'. i mislila sam na sve one koji su ucestvovali u tome... svaka vam cast, totalno luda ideja! ma sve je to cool ali nisu u finalnoj veceri bili dobri.malo se peric usrao jbg bilo je sveta nemogu ga krivim!!! ja mislim da su dobro zvucali, ali mozda je samo bio neispavan......kad su ga prikazali izbliza na snimku uplasila sam se! jadan decko, podocnjaci su mu bili do poda Quote
Гера Posted August 15, 2006 Author Report Posted August 15, 2006 pa 4 dana nismo spavali uopste... u stvari, kosta i peric su najvise spavali, djiga prosecno, a ja sam ustajao ko vampir! Quote
*INDYANA* Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 u kojim novinama? Novosti su u pitanju!!! poz Quote
Recommended Posts