Guest ron jeremi Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Sta bi sa ktishtom,zar nije on bio u nekoj kombinaciji da vam svira? Quote
Geozee Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Sta bi sa ktishtom,zar nije on bio u nekoj kombinaciji da vam svira? To sam i ja hteo da pitam Quote
*Pera* Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 @Soya - Zao mi je anchi ali moracu da te ispravim!imao sam jedan bend pored UD-a...nisam glup znam sta si htela da kazes... skapirao sam poentu @Gera - Sto toliko sazaljevash Djigu?Ispada kao da je on bio ceo UD!nije smak sveta...nije da se sad ja ne gotivim sa djigom zbog svega(cujemo se mi i ovako po nekad) ali daj prestani da pravis dramu. sto se tice Krishte dogovorio sam se sa covekom da mu u petak dam demo pa da napravimo probu preko vikenda. pa cemo videti sta ce biti,kako se uklapamo itako... Quote
soya Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 @Soya - Zao mi je anchi ali moracu da te ispravim!imao sam jedan bend pored UD-a...nisam glup znam sta si htela da kazes... skapirao sam poentu izvinte gosn Nadrndani.... Quote
Geozee Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 (edited) izvinte gosn Nadrndani.... Nemojte da zapocinjete svadju molim vas. Molim Boga da taj Krishta makar malo valja. I nemojte da ste se usudili da me ne pozovete na tu probu. To se odnosi na tebe Pericu i na tebe Gero. Edited October 19, 2006 by Kashmir Quote
darthmoog Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 ma ja znam jednog bubnjara...ime mu pocinje na R...ne mogu da se setim kako se zove...inace taj bi vam savrseno odgovarao... Quote
Geozee Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 ima li neko iskustvo? i ima li duplu pedalu? Quote
darthmoog Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 ma ima i duplu i odlican komplet bubnjeva Quote
*Pera* Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 a sorry sto smo te iskulirali..... ja koliko znam duplu dobija u decembru i jos dok navezba.... Quote
Geozee Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Jebaga! Ps. Dzabe mu set bubnjeva, kad na svirke UD-a nece nositi svoj. Quote
Гера Posted October 20, 2006 Author Report Posted October 20, 2006 pa moze da nosi dobos i cinele, a to je velika stvar, a i ako bi pravili svoju svirku ili svoj studio, bubanj bi savrseno legao! Quote
*Pera* Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 pa moze da nosi dobos i cinele, a to je velika stvar, a i ako bi pravili svoju svirku ili svoj studio, bubanj bi savrseno legao! ako cemo da pravimo studio kao prosli put onda bolje ne. Quote
Geozee Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 ako cemo da pravimo studio kao prosli put onda bolje ne. Brate dobra je bila zamisao. jebiga sve je palo u vodu. makar smo se potrudili. Quote
Гера Posted October 27, 2006 Author Report Posted October 27, 2006 UNDERDEATH je najverovatnije dobio novog bubnjara, a to je Krishta, svirao je u par bendova, a poslednji su, bar ja mislim, ATP i GLAVOSECHA. Quote
*Pera* Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 UNDERDEATH je najverovatnije dobio novog bubnjara, a to je Krishta, svirao je u par bendova, a poslednji su, bar ja mislim, ATP i GLAVOSECHA. Cemu sad to kad ne znamo da li svira sa nama? jos nismo imali probu.....ocekuj je sledece nedelje Quote
Гера Posted October 28, 2006 Author Report Posted October 28, 2006 pa eto, cisto da ne bude da se niko nije javio! Quote
Geozee Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Fala Bogu da ste ga nasli. Molim Boga da valja. Pero i Gero,ljut sam ako me ne zovete na tu probu. Ps. Gero sklanjaj taj avatar. Quote
Geozee Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Nisam znao da ce Deco da vam bude bubnjar. Quote
Kali Agna Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 ne znam dal cu sutra doci do neta, pa koristim priliku da sada cestitam dvogodisnjicu rada svim clanovima UNDERDEATH-a i nadam se da je ovaj zastoj u radu samo privremen i da vas ceka jos puno uspesnih godina. ziveli! Quote
StarbreakeR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Pa ajde i ja da cestitam kada sam vec tu...srecno u daljem radu... Quote
Jabba the Hutt Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 UNDERDEATH je najverovatnije dobio novog bubnjara, a to je Krishta Au ne seri, on je majka, covek stvarno super svira, svirao je on za Gvozdenom i Matejom neki tribute Death pre jedno godinu dana, mozda malo manje izdaje me pamcenje... Quote
Recommended Posts