Geozee Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Mada ja ne znam gde djiga vezba tu duplu, kad u prostoriju nije usao x godina. Quote
Geozee Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Sta ce mu onda prostorija, ako moze kod kuce da vezba. Quote
Гера Posted January 16, 2007 Author Report Posted January 16, 2007 pa drugaciji je osecaj kad lupa u dasku i u pravi bubanj, zar ne? Quote
Geozee Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Sta ja znam? Ja kad sam vezbao imao sam imaginary duplu... :) Salim se!!! Quote
Гера Posted January 16, 2007 Author Report Posted January 16, 2007 pa dobro, ti si ipak bubnjar viseg ranga... nije djiga taj kalibar! Quote
bojankenobi Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 inache posto smo poceli sa hvaljenjem bendova ( mislim na basistu tj.geru ) Gero mislim ja nemam nista protiv tebe,ali nemoj da saljes neke bljak poruke na temu atlantida !!!! Prvo nauci da sviras Bass pa onda kenjaj po okolini,namoj golim mudima da trcis po snegu !!!!! Znaci cool savet za tebe malo manje kenjanja po okolini tj po Yumu,a malo vise vezbe !!!! i izbaci trzalicu iz upotrebe !!!!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 (edited) brate pusti lika da svira kako on hoce! sta fali trzalici? 90% trash metal basista svira trzalicom a to se moze reci i za heavy metal basiste!! trzalica je keva za neke stvari>recimo mnogo je preciznija od prstiju i ton je odredjeniji a i za pumpanje je mnogo bolja! nista od ovoga nemozes da osporis jer je jednostavno tako!! GERO samo napred!!! Edited January 16, 2007 by !!!SERAFIM!!! Quote
Anarki StarScream Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Iako nema veze sa temom band-a, ali od kada je trzalica obavezno preciznija od prstica???? Prsti su vise povezani sa mozgom nego trzalica, i ono sto zamislim u glavi pre cu precizno odsvirati sa prstima nego li sa trzalicom ... Ne kazem da su basisiti koji koriste trzalicu losi, niti sam napadao vaseg bassistu, niti sam ga branio samo sam napisao odgovor na ono sto mi je bolo oci. A sto se tice band-a .... DIE CRY BURN DREAM :) :) :) :) Samo pitanje jel' dream konstatacija, ili je obavezni deo totalno ne povezanog reda uvoda .... ( ovo ozbiljno pitam, posto sam vas branio u jednoj raspravi i rekao sam da je to mozda bila konstatacija ). Ovo nije bilo pljuvanje. Quote
RNA Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 inache posto smo poceli sa hvaljenjem bendova ( mislim na basistu tj.geru ) Gero mislim ja nemam nista protiv tebe,ali nemoj da saljes neke bljak poruke na temu atlantida !!!! Prvo nauci da sviras Bass pa onda kenjaj po okolini,namoj golim mudima da trcis po snegu !!!!! Znaci cool savet za tebe malo manje kenjanja po okolini tj po Yumu,a malo vise vezbe !!!! i izbaci trzalicu iz upotrebe !!!!! Posotji li neko koga ti ne napadas, a da nije Atlantida? Quote
Гера Posted January 17, 2007 Author Report Posted January 17, 2007 @bojankenobi - @anarki - ne znam ti ja nista o textovima, to moras djigu da pitas... Quote
Geozee Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 brate pusti lika da svira kako on hoce! sta fali trzalici? 90% trash metal basista svira trzalicom a to se moze reci i za heavy metal basiste!! trzalica je keva za neke stvari>recimo mnogo je preciznija od prstiju i ton je odredjeniji a i za pumpanje je mnogo bolja! nista od ovoga nemozes da osporis jer je jednostavno tako!! GERO samo napred!!! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 inache posto smo poceli sa hvaljenjem bendova ( mislim na basistu tj.geru ) Gero mislim ja nemam nista protiv tebe,ali nemoj da saljes neke bljak poruke na temu atlantida !!!! Prvo nauci da sviras Bass pa onda kenjaj po okolini,namoj golim mudima da trcis po snegu !!!!! Znaci cool savet za tebe malo manje kenjanja po okolini tj po Yumu,a malo vise vezbe !!!! i izbaci trzalicu iz upotrebe !!!!! Brate, ti si jebeno retardiran... Quote
Serendipity Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 inache posto smo poceli sa hvaljenjem bendova ( mislim na basistu tj.geru ) Gero mislim ja nemam nista protiv tebe,ali nemoj da saljes neke bljak poruke na temu atlantida !!!! Prvo nauci da sviras Bass pa onda kenjaj po okolini,namoj golim mudima da trcis po snegu !!!!! Znaci cool savet za tebe malo manje kenjanja po okolini tj po Yumu,a malo vise vezbe !!!! i izbaci trzalicu iz upotrebe !!!!! Zaista choveche iskuliraj sa nepotrebnim komentarima. Branish Atlantidu kao da je najvetje savrshenstvo, dajesh pravo sebi da pljujesh po drugima, a nikome da tebi da negativnu kritiku. Tema Atlantida je koliko ja znam otvorena za mishljenja o bendu, i svako ima prava da napishe ista, bilo da su ona pozitivna ili negativna. To da li neko koristi trzalicu ili ne je apsolutno nebitno. Mislim da je mnogo vazhnije kako neko svira. P.S. ovime nikoga ne pljujem, niti hvalim, niti zhelim da izazovem bilo kakvu svadju, samo moram da kazhem svoje mishljenje... Quote
Karlo SE Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 inache posto smo poceli sa hvaljenjem bendova ( mislim na basistu tj.geru ) Gero mislim ja nemam nista protiv tebe,ali nemoj da saljes neke bljak poruke na temu atlantida !!!! Prvo nauci da sviras Bass pa onda kenjaj po okolini,namoj golim mudima da trcis po snegu !!!!! Znaci cool savet za tebe malo manje kenjanja po okolini tj po Yumu,a malo vise vezbe !!!! i izbaci trzalicu iz upotrebe !!!!! Quote
Geozee Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 e' date='17. 1. 2007, 16:16' post='1278563'] Brate, ti si jebeno retardiran... Kako zec ume da pokopa ljude. To niko ne ume... Quote
RNA Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Evo, ja ga diram. I sta ces da uradis po tom pitanju? Quote
Geozee Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Evo Jonjava je nabavila tenk da te smrvi... Quote
jonjava Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Uh pa svasta ne biram sredstva... hm eto pada mi napamet mucenje trzalicom... Quote
Karlo SE Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Zavisi kakvom trzalicom, imam ja titanijumsku ako hoces. Quote
Recommended Posts