Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ne... to je MetallicA tribute vece i ne smeju da se sviraju autorske, niti obrade nekog drugog benda... no.gif

nego jel dolazis? icon_confused.gif povedi brdo svojih drugarica metalki, i reci i drobi da dodje pod obavezno! icon_smile.gif

Edited by Jaymz Doofy Neegroothin
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
hatred je poslednji, a mi smo prvi! no.gif

Ali zashto no.gif ... pa to je dobro....

Tinea nece reci svojim drugaricama da je Hatred poslednji i one ce doci ranije i morace da budu tu dok Hatred ne pocne da svira... shto znachi vishe ljudi do kraja svirke... icon_mrgreen.gif

Znam ja da ti volesh da svirash.... i da bi rado svirao celu svirku... musik19.gif

Ali VERUJ mi bice ti dobro i kad budesh slushao ostale icon_wink.gificon_mrgreen.gif

Posted (edited)

ma zao mi sto niko nece biti tu kad budemo svirali, jer sviramo najkrace (pola sata), i jos sviramo prvi icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif , a za hatred mi je krivo, jer se ne zna kad ce da pocnu, pa se bojim da ljudi ne pobegnu na nocni! no.gifno.gifno.gif

• 2 weeks later...
Posted

Gero brate, primi moje saucesce, zao mi je sto nisi mogao da budes sa nama! Puno pozdrava, pa da sviramo u sto skorije vreme!

Momci vama svaka cast na odlicnoj svirci, samo napred! musik19.gif Djigo hvala za palice!

Posted (edited)

Gero brate, primi moje saucesce, zao mi je sto nisi mogao da budes sa nama! Puno pozdrava, pa da sviramo u sto skorije vreme!

hvala, dacho, cenim... icon_cry.gif

nego da obavestim sada sve da cemo najverovatnije svirati u nedelju u novom sadu, preko 202-ke, ja mislim, i na nekom hard & heavy festivalu krajem jula negde u vojvodini (mislim bela crkva)... tacnije informacije cete dobiti u bliskoj buducnosti...

pozdrav!

Posted
musik19.gif Ma osurili ste ga u skc-u u subotu. Perke jbg zaboravio si malcice text u escape-u, ali nema veze vazno je da ste osurili. Najvise me je odusevilo vas zvuk. Znaci bravo za Pileceg. Do jaja je i to sto se se nekako snasli oko basiste, i da su se Broceta i Milic do jaja uklopili. Svaka cast za njih. A Geri izjavljujem iskreno saucesce i da bi bilo mnogo mnogo bolje da je on svirao jer sam slusao skoro svaku njihovu probu pred svirku. I stvarno su bili dosta bolji, mada je i ovako bilo okej. Sve najbolje... icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif
Posted

Mole se drugari iz benda Underdeath da mi se jave na [email protected] zbog radi druzenja i dopisivanja. Upoznali smo se na ulazu u bastu SKCa pre pocetka MegadetHa i totalno ste me odusevili kolko ste kul likovi. Inace, ja sam onaj relativno pijani i skoro celavi kovinac u Slayer majci sto je s vama delio pivo i protivio se tome da se The Four Horsemen obradi bez onog srednjeg dela za koji tvrdite da smara. Aj pa se javite... icon_rockdevil.gifpivopije.giforangelistening.gifmhihi.giflaugh.gificon_smile.gif

• 2 weeks later...
Posted (edited)

ups

covek promasio temu! icon_smile.gif

Bio sam tonight na svirci sa 202. Extra prashite 

Extra vam je i autorska stvar   Sve najbolje in d future. 

hvala, bilo je dobro veceras... mada, bilo je malo kixova! zokiju se skroz rastimovala gitara pa onda da ne bi budjavo zvucalo, nije ni svirao ono razlaganje kao pozadinu u masteru, a meni je bass prdeo ko nenormalan! nisam uopste mogao da ga namestim kako treba... da je bilo ono 202-ino bilo bi ok, a ovo neko lokalno pojacalo, koje je zvucalo odvratno... jebi ga! bice bolje, mada je bilo dobro! perketu sve pohvale za pevanje! icon_da.gif

ziveli! pivopije.gif

Posted

VELIKI POZDRAV.... od FULLSTOPa.. hvala na podrsci.....

kao sto vec rekoh bili ste odlicni... djiga jebo kevu...

vidimo se opet na nekoj svircici.... jel idete 8mog u petrovac na mlavi...???

ps: thanx.. za kablove (u ime Lukathera).....

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Posted

Момци, увек знате и сами шта на свирци не штима, а шта јебе кеву,

шта ћете у будуће поправљати, у вези овога, или онога...

У суштини, нема шта ко да вам прича, ни да сте добри, ни да сте лоши...

Оно што бисте сами требали да знате је да сте јебено добри!

Е да... И 'оћу да чујем те терце на ''мастеру'' а не пратњу на ''клину''!

Поздрав!

Posted

HVALA NAJLEPSE!!!!!obecavamo na sledecoj svirci tercu za master(kad budete isli sa nama) icon_da.gif !!!!Ne idemo u(na)Petrovac na mlavi zbog gerinih ispita!!!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Мислим стварно, гре'ота...

Гитара са 24 прага, а нема терци...

Шала...

С терце има да буде баш светско!

Posted (edited)

posto mali zoki pali za kanadu, uzeli smo drugog gitaristu, koji svira sve zivo, pa i terce za sve, i za ride the lightning, i za master iz sta god treba! covek ima jebeni ESP KIRK HAMMETT SIGNATURE od 1000 Eura!!! Nemate pojma koja je to zvukcina! a uzgred, lik jebe keve kako svira!!!

pozdrav za FOOLSTOP! user posted image sala momci! user posted image

pivopije.gif

PS: u petrovac ne idemo jer ja imam obaveze na faxu, ali odmah toga, tj. posle SLAYER-a, sam slobodan, i spreman da obidjem celu srbiju, ako treba! icon_smile.gif

pivopije.gif

Posted
e, da, jebote, sto se krece tako rano??? koliko bre treba do tog jebenog zajecara? icon_confused.gif

vidimo se! pivopije.gif

PS: cujem da ide i FLUSH? ko jos ide od bendova ako se zna?

mi smo putovali ko zna koliko do knjazevca oko 6-7 sati.. do zajacara treba pa jedo dobrih 5-6 sati.. tako da.. bice loooooodo..

ide flush.. stratus (najveci likovi).. mi.. + jos neki bendovi..

Posted

nije ovo gitarijada, sharkey, ovo je obicna svirka (HIT NEDELJE), ali prijavili smo se mi i za gitarijadu, i cekamo odgovor... pa sto nisi poslao postom, mi smo tako... pravac prepuruceno do zajecara! icon_da.gif