Jump to content

Recommended Posts

Posted

E da kada su tu clanovi, sta bre stvarno koji kurac znaci onaj stih:

Die

Cry

Burn

Dream ????

To su ti reci prve pesme UD-a.

People are dying,

Children are crying,

Feelings are burning,

And I'm now dreaming :no:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Pa uvod vam je retardiran :) :) :). Ali mnogo. Pa to ni James kada je maksimalno drogiran i pijan ne bi napisao : ) :).

Ali ako budete odsvirali deo na bass-u sa palacinkama umesto sa trzalicom, definitivno, ali 100% ce te poboljstai uvod :) :) :).

Edited by Anarki StarScream
Posted

otkrio si ameriku :)

mojne nerviras clanove benda :no:

@Djole - jeste, odlicno zvuci sa duplom! neke pesme su tako dobile "novu dimenziju", da se izrazim grand recnikom ;):)

Od pametnog moze da se napravi glupost, ali od gluposti ne moze da se napravi nesto pametno...

@Djole - bas si pametan...Ljubi ga majka! :)

@kali yuga - slazem se u potpunosti!nekako zvuci ozbiljnije...meni je bio totalni trip kad sam cuo kako zvuci.

@Sve koje interesuje DREAM - dream je prva pesma i krsh je.verovatno ce se raditi recenzija te stvari...izmenicemo tekst ,skratiti je i ubiti monotoniju(vidish i mi smo svesni sta ne valja u njoj :da: )

a ovo za palacinku...jeste da tema nema veze sa temom i da Bosko sada pizdi zbog spamova.....ALI DO JAJA JE BRATE!!! :):):bigblue::da::pivopije:

Posted

gledao sam nepotpnui sastav u pancevu kao tribjut to ac/dc...momci svaka chast! ace of spades i enter sandman su bili naj trenutci veceri....umro sam na sandmana.....samo su ovi divljaci pokvarili vece svoji sranje sutkama ali dobro! svaka cast!

Posted
dream je prva pesma i krsh je.verovatno ce se raditi recenzija te stvari...izmenicemo tekst ,skratiti je i ubiti monotoniju(vidish i mi smo svesni sta ne valja u njoj :da: )

e, ako mi budete iskasapili dream, ja se odricem da budem vas dalji fan! :no::)

pesma pod broj jedan - uopste nije smor, pod dva - sve sto ima je par naivnih stihova (za koje smo se odavno slozili da imaju smisao kad se cita ceo tekst) i pod tri - ima, slobodno mogu reci, vasu najjebozovniju solazu dosad! :D

zato pazite sta radite s njom! :da:

Posted

rifovi ce ostati, samo ce se sve malo napraviti da bude zanimljivije za slusanje, sa malim promenama dinamike i slicno, da ne bude sve tako dosadno i isto... jebi ga, kad su se pravile te pesme bili smo neiskusniji, nismo ni sad bas nesto iskusni, ali veca zrelost postoji, to je sigurno! :pivopije: (ovo se odnosi na prve 3 pesme)

Posted

Brate realno, refren je previse detinjast. Tu treba da se promeni samo 5-6 reci i to je to. Problem je samo sto su oni ovu verziju pesme pustali vec preko radija i ljudi iz unutrasnjosti je znaju kao takvu.

Posted
Problem je samo sto su oni ovu verziju pesme pustali vec preko radija i ljudi iz unutrasnjosti je znaju kao takvu.

Da brate, to je do jaja veliki problem :):):) Ako im se menja nek menjaju.