Geozee Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 E da kada su tu clanovi, sta bre stvarno koji kurac znaci onaj stih: Die Cry Burn Dream ???? To su ti reci prve pesme UD-a. People are dying, Children are crying, Feelings are burning, And I'm now dreaming Quote
Anarki StarScream Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 (edited) Pa uvod vam je retardiran :) . Ali mnogo. Pa to ni James kada je maksimalno drogiran i pijan ne bi napisao : ) . Ali ako budete odsvirali deo na bass-u sa palacinkama umesto sa trzalicom, definitivno, ali 100% ce te poboljstai uvod :) . Edited January 19, 2007 by Anarki StarScream Quote
jonjava Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 vi ste genijalani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Geozee Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Od pametnog moze da se napravi glupost, ali od gluposti ne moze da se napravi nesto pametno... Quote
RNA Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Moglo bi da ima ko pametan da napravi. Kako nema, jebiga. Quote
*Pera* Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 otkrio si ameriku mojne nerviras clanove benda @Djole - jeste, odlicno zvuci sa duplom! neke pesme su tako dobile "novu dimenziju", da se izrazim grand recnikom Od pametnog moze da se napravi glupost, ali od gluposti ne moze da se napravi nesto pametno... @Djole - bas si pametan...Ljubi ga majka! @kali yuga - slazem se u potpunosti!nekako zvuci ozbiljnije...meni je bio totalni trip kad sam cuo kako zvuci. @Sve koje interesuje DREAM - dream je prva pesma i krsh je.verovatno ce se raditi recenzija te stvari...izmenicemo tekst ,skratiti je i ubiti monotoniju(vidish i mi smo svesni sta ne valja u njoj ) a ovo za palacinku...jeste da tema nema veze sa temom i da Bosko sada pizdi zbog spamova.....ALI DO JAJA JE BRATE!!! Quote
Гера Posted January 21, 2007 Author Report Posted January 21, 2007 recenziju? lupio si i ostao ziv! u prevodu, pesma ce se rearanzirati! Quote
Hatebreeder Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 de ste pavijani?! shta ima? jel moshujete? recenzija.... xixixiix... Quote
Geozee Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Eh... Rista sa svojim pitanjima? Po meni treba potpuno nova pesma da se uradi. Tj. treba da ubacite malo vise zakucavanja. @Peric Milos - Ne seri Quote
Hatebreeder Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 pa da... da moze da se moshuje... Quote
Гера Posted January 21, 2007 Author Report Posted January 21, 2007 bice, ako se djiga i ja pitamo! Quote
Narsil Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 gledao sam nepotpnui sastav u pancevu kao tribjut to ac/dc...momci svaka chast! ace of spades i enter sandman su bili naj trenutci veceri....umro sam na sandmana.....samo su ovi divljaci pokvarili vece svoji sranje sutkama ali dobro! svaka cast! Quote
Kali Agna Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 dream je prva pesma i krsh je.verovatno ce se raditi recenzija te stvari...izmenicemo tekst ,skratiti je i ubiti monotoniju(vidish i mi smo svesni sta ne valja u njoj ) e, ako mi budete iskasapili dream, ja se odricem da budem vas dalji fan! pesma pod broj jedan - uopste nije smor, pod dva - sve sto ima je par naivnih stihova (za koje smo se odavno slozili da imaju smisao kad se cita ceo tekst) i pod tri - ima, slobodno mogu reci, vasu najjebozovniju solazu dosad! zato pazite sta radite s njom! Quote
Гера Posted January 21, 2007 Author Report Posted January 21, 2007 rifovi ce ostati, samo ce se sve malo napraviti da bude zanimljivije za slusanje, sa malim promenama dinamike i slicno, da ne bude sve tako dosadno i isto... jebi ga, kad su se pravile te pesme bili smo neiskusniji, nismo ni sad bas nesto iskusni, ali veca zrelost postoji, to je sigurno! (ovo se odnosi na prve 3 pesme) Quote
Geozee Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Ma bolje je da deletujete tu pesmu iz vasih umova. Salim se. Stvarno znam da djiga (ili ko vec pise) moze bolje nego ovo. Quote
Anarki StarScream Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Eto vidite, samo treba neko da vam kaze da je nesto lose i vi to promenite ... svaka cast, retki su ljudi koji bi to uradili, ima onih kojima njihovo govno bolje mirise od tudjeg parfema ... mada nemojte da slusate svaku budalu. Quote
Geozee Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Brate realno, refren je previse detinjast. Tu treba da se promeni samo 5-6 reci i to je to. Problem je samo sto su oni ovu verziju pesme pustali vec preko radija i ljudi iz unutrasnjosti je znaju kao takvu. Quote
bojan j. Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Problem je samo sto su oni ovu verziju pesme pustali vec preko radija i ljudi iz unutrasnjosti je znaju kao takvu. Da brate, to je do jaja veliki problem Ako im se menja nek menjaju. Quote
Geozee Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Mene zabole. Bice mi cast da znam obe verzije pesme. Od one prve mozete da napravite remix. Quote
Geozee Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 (edited) Kao sto je Underdeath. Siguran sam da bi kosta ovo podrzao... Edited January 23, 2007 by Djordje Miljanic Quote
RNA Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Kosta se ne racuna, njega uopste ne uzimam u racunicu. Quote
Recommended Posts