Anarki StarScream Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Brate realno, refren je previse detinjast. Tu treba da se promeni samo 5-6 reci i to je to. Problem je samo sto su oni ovu verziju pesme pustali vec preko radija i ljudi iz unutrasnjosti je znaju kao takvu. Refren je idiotski :) :). Mislim da sam cak omrznuo and than there were none od exodusa zbog slicne gluosti: "Children are crying women are dying" Ili slicno .... zaboravih. Quote
Geozee Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Uf koji hateovi za ovaj refren. Definitivno treba menjati. Quote
RNA Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Vi ste svi velika dzangrizala i picajzle. Ostavite ljude da rade kako oni misle da treba. Quote
darthmoog Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 ajde vi meni recite nesto... "Da li mislite da su pesme underdeatha jednolicne" ja mislim da nisu,sta vise svaka pesma se razlikuje od sledece. Quote
RNA Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 U okviru jedne te iste pesme meni licno jesu, ali medjusobno se i te kako razlikuju. Vecini pesama, kad vec pitas da ti kazem, nedostaje brzine boletnosti. Ne ciljam da bi trebale da budu speed, ali mid tempo thrash... nja! Quote
Гера Posted January 23, 2007 Author Report Posted January 23, 2007 pa i mi sad gledamo da pobegnemo sto vise od mid tempa, ali sta znam, ranije kad smo radili sve je vuklo na to... ubuduce ce biti raznovrsnije! Quote
darthmoog Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 pustite ljudi tempo bre...da li su pesme jednolicne ili ne..svi osim RNA vec je dao dobar odgovor. Quote
Гера Posted January 23, 2007 Author Report Posted January 23, 2007 jesu u smislu da su sve mid tempo, i da su refreni manje vise slicni i na istu foru (ovo mislim na prve dve pesme), ali vec na ove druge 3 je to promenjeno, i bice to bolje, vec uskoro! Quote
RNA Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Stvar je samo u tome sto ne mozes na pesmama srednjeg tempa da napravis ne znam kakvu atmosferu, ako rifcina nije kao nebesa. Quote
Geozee Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Ovako kako je sada je do jaja. Ima mid tempa, ali ima i onog zakucavanja... a nova pesma... Quote
Kali Agna Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Stvar je samo u tome sto ne mozes na pesmama srednjeg tempa da napravis ne znam kakvu atmosferu, ako rifcina nije kao nebesa. ovo sto si sad rekao podseca me na onaj fazon kad treba loziti publiku u kafani tipa - daj druze za tercu vise njah. meni je bas fora sto se svi loze na neke rokachine i rifchine, a underdeath ume jednako dobro da isprica svoju pricu i sa mid tempom Quote
Karlo SE Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Thrash price se ne pricaju u mid tempu... Quote
Geozee Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Pa nije samo mid tempo... A mozda oni zele da osnuju novi pravac metal muzike... Quote
RNA Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 ovo sto si sad rekao podseca me na onaj fazon kad treba loziti publiku u kafani tipa - daj druze za tercu vise njah. meni je bas fora sto se svi loze na neke rokachine i rifchine, a underdeath ume jednako dobro da isprica svoju pricu i sa mid tempom Pa, jebem ti metal svirku gde ce publika da sedi (nasa pretposlednja u SKC-u, kad su one dve barabe posedale). Ako muzika nema snagu da ti pomeri guzicu, to nije to! Dixi! Quote
Geozee Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Ako su ta dvojica sela na space eater, koliko onda mora brzo da bude da ne bi sedeli... Quote
Kali Agna Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Thrash price se ne pricaju u mid tempu... a ko je rekao da je underdeath cist thrash? po meni su oni bili i ostali "potresheni heavy", a sad ako se neko iz benda uvredi zbog ovoga, ja se izvinjavam. Quote
Geozee Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 (edited) Potpuno si u pravu. Bilo bi mnogo zanimljivije ukrstati pravce. Kao underdeath. Po meni je njihova muzika vrhunska. Ima smisla, dobri su rifovi, odlicni muzicari . Edited January 26, 2007 by Djordje Miljanic Quote
RNA Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 (edited) Ako su ta dvojica sela na space eater, koliko onda mora brzo da bude da ne bi sedeli... To sam se i ja pitao. Doduse, posedali su posle cekanja od 4 sata, jer smo svirali poslednji, ali sevjedno! Edited January 26, 2007 by RNA Quote
RNA Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Pa, i aj sam bio prestajao ceo koncert i na kraju se popeo na binu, ali nisam seo. Prokleti amateri! Quote
Geozee Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Brate to ti je kad sviras zadnji... jednostavno je trebalo da se naviknes na to. Quote
Kali Agna Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 he, danas slucajno saznah kako je djiga dobio taj cuveni nadimak... znaci umrla sam Quote
MegaDex Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 pozdrav drugari...otvorismo i mi na myspaceu stranu pa svratite da cujete nove pjesme...pozdrav i samo gurajte Quote
Geozee Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 (edited) he, danas slucajno saznah kako je djiga dobio taj cuveni nadimak... znaci umrla sam Meni je cudno kako ljudi to ne saznaju cim se upoznaju s njim. Djigobanovic kralj! Edited January 29, 2007 by Djordje Miljanic Quote
Recommended Posts