Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sledece dve svirke:

10.03. - Pancevo, HIT 202.

16.03. - Dom omladine, Beograd, Promocija kompilacije demo bendova 202.!

uzgred, izasla je i ta dugo ocekivana 4. (ja mislim) kompilacija demo bendova u izdanju active time-a i radio beograda 202., na kojoj se nalazi i underdeath, i to sa pesmom regardles betrayal! disk kosta (ja mislim) 300 dinara, i moze se naci na svirkama 202. i mordoru, felixu i slicnim prodavnicama! pored underdeath-a, nalaze se i hatred, space eater, aetar, noyz!, ljute papricice, magma, prirucnik janga trovaca...

:pivopije:

PS: bosko, prebaci temu na demo bendove, tj, prebacite sve demo bendove u tu sobu, ili vratite ove stare! svi ostali ovde, a manjina se tamo smara!

Posted (edited)
sledece dve svirke:

10.03. - Pancevo, HIT 202.

16.03. - Dom omladine, Beograd, Promocija kompilacije demo bendova 202.!

uzgred, izasla je i ta dugo ocekivana 4. (ja mislim) kompilacija demo bendova u izdanju active time-a i radio beograda 202., na kojoj se nalazi i underdeath, i to sa pesmom regardles betrayal! disk kosta (ja mislim) 300 dinara, i moze se naci na svirkama 202. i mordoru, felixu i slicnim prodavnicama! pored underdeath-a, nalaze se i hatred, space eater, aetar, noyz!, ljute papricice, magma, prirucnik janga trovaca...

:pivopije:

PS: bosko, prebaci temu na demo bendove, tj, prebacite sve demo bendove u tu sobu, ili vratite ove stare! svi ostali ovde, a manjina se tamo smara!

Nisam siguran da ste primetili, ali ja nisam vise moderator domace scene vec jedno dve nedelje. Prebacen sam na heavy metal, a u medjuvremenu su me stavili i na "opstu metal diskusiju" bez pitanja.

Nego, koje su tu sada pesme, ako smo i mi na toj kompilaciji?

Edited by RNA
Posted

cuti i uzivaj! :)

nego, moram reci da je UNDERDEATH imao fenomenalan comeback veceras! da ne budem lazno skroman, prosto smo otkinuli! neverovatna atmosfera, fenomenalan zvuk... milina!

Posted
regardles betrayal kod nas, a kod vas bombs away, i obe su oni snimci iz studija 6!

Jesu to isti snimci sa koje su uzimane pesme i za proslu kompilaciju?

Posted

Slushala sam vas na hit-u 202 u PA i bili ste suuuuper :D vi i bodom tribute ste verovatno najbolji bili,atmosfera je bila super.

Reche neko ko ne slusha thrash. (sa izuzetkom par pesama :D)

I,za razliku od dosta thrash bendova,super vokal :D

valjda cu imati prilike da vas ponovo chujem... (kad se setim da skoknem do BG-a)

Posted

momci najgori ste...

ali stvarno...

gomila govnara...(brkatih)

muzika vam sakuje,loshe izgledate(ne mozete ni na tu kartu da igrate),a i ko ljudi ste sh.

prkno vam se osushilo...

aj zivi bili...

Posted
momci najgori ste...

ali stvarno...

gomila govnara...(brkatih)

muzika vam sakuje,loshe izgledate(ne mozete ni na tu kartu da igrate),a i ko ljudi ste sh.

prkno vam se osushilo...

aj zivi bili...

hvala brate!!! :pivopije: