Jump to content

Recommended Posts

Posted
Slushala sam vas na hit-u 202 u PA i bili ste suuuuper :D vi i bodom tribute ste verovatno najbolji bili,atmosfera je bila super.

Reche neko ko ne slusha thrash. (sa izuzetkom par pesama :D)

I,za razliku od dosta thrash bendova,super vokal :D

valjda cu imati prilike da vas ponovo chujem... (kad se setim da skoknem do BG-a)

drago mi je da je tako!

dodji 16.03. u dom omladine!

:pivopije:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Jaymz-Paaa...teshko da cu moci... :( jer je to 2 dana posle maidena,nema teorije da ce mi vishe sile (chitaj-roditelji) dati :D

Neki drugi put...bice josh svirki :pivopije:

hatebreeder-imash li ti ushi i ochi? :D Ili ih nisi ni chuo,nego lupetash gluposti...

Edited by Bodom_Banshee
Posted
momci najgori ste...

ali stvarno...

gomila govnara...(brkatih)

muzika vam sakuje,loshe izgledate(ne mozete ni na tu kartu da igrate),a i ko ljudi ste sh.

prkno vam se osushilo...

aj zivi bili...

ROKAŠ, RIKI, ROKAŠ! :rockdevil::muzicar:

Posted
hatebreeder-imash li ti ushi i ochi? :D Ili ih nisi ni chuo,nego lupetash gluposti...

Ma bre to je nas ortak... stari hater Rista... zajebava se on... mislim, ravnodusan je! :da:

Posted (edited)

ne.

pozdrav za neleta i djigu, a ti si debeo, a ja ne pozdravljam debele ljude!

EDIT: mada i nele postaje debeo, tako da ne znam da li i njega da pozdravljam... ipak pozdrav samo za djigu!

Edited by Jaymz Doofy Neegroothin
Posted

gledao sam par puta uzivo i vese mi se svidja dok sviraju stvari nego obrade metallice! svidja mi se jako stvar voice of silence,samo ne mogu nikako da je nabavim jbg...

odlicno ste svirali u pancevu u subotu!

Posted
svidja mi se jako stvar voice of silence,samo ne mogu nikako da je nabavim jbg...

fetuse, ti si moja srodna dusa! :)

btw sutra stize maximalna podrska :rockdevil: i da, stvarno se nadam da cete svirati nesto novo...

Posted

Ljudi, stvarno mi je zao sto nisam mogla da ostanem da vas odslusam, ali video me je Gera... :mrtav:

Izvin'te jos jednom :redface:

Najvise mi je krivo jer je ionako bilo jako malo ljudi...

Poz i sve najbolje :pivopije:

Posted

hello people, it's me myself again! :)

e ovako, ko sto rekoh na temi za svirke, zvuk vam je mnogo napredovao (ne znam jel to do ozvucenja ili cega), ali stvarno je bilo mocno! nova pesma je... khm, skroz ok na prvo slusanje, kao i obicno najvise mi se dopao rif na pocetku, a refren je nesto zbrckan koliko mi se cini. malo mozda podseca na regardless. o cemu je tekst?

i da, sto niste svirali dream kao poslednju umesto metallice? :confused: mada se djole sasvim fino snasao ;)

Posted

ipak je to live

imamo snimnjenu verziju(samo jos i vokal)

pa ces da cujes!.....tekst govori o me & myself again :D

sto se tice zvuka generalno...hmmmmm....moja gitara je iz pojacala zvucala do jaja ,a iz razglasa mi je tu nesto malo prstalo.