StRatO Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 'Cu da izadjem na televizor a?? neces.. al ces na slickice... Quote
Bane_FlusH Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 Pozdrav Underdeath-u! Do jaja su vam stvari, samo tako terajte... P.S: Pero, Pero, oćeš da nam se potpišeš na bežični prenos? Quote
- Trinitus - Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Izvinite ljudi ja se malo(dosta)kasno palim.Samo sam hteo da kazem da je Underdeath jako jako dobar bend.Slusao sam vas na gradilistu kad ste svirali,iako nisam neki ljubitelj metalike,nemojte mi zameriti,Na vasem gig-u sam se preterano proveo,i mislim da ste bolji od njih bar 10 puta.Samo tako nastavite,zelim vam srecu i da bude neki demo album,nesto.... Usvakom slucaju,Huge Support Uzdravlje. Quote
Гера Posted July 21, 2005 Author Report Posted July 21, 2005 e, drago mi je da si bio u gradilistu, jer je tamo nama (iz benda) bio najbolji provod... bas je bilo extra! extra ste publika, samo ste me razocarali (vi novosadjani) sto niste dosli na svirku u onom enteru na hitu 202. pre nekih mesec i po dana... znaci ako je bilo sve ukupno 10 ljudi... ako zelis ponovo da nas cujes, dodji na festival u belu crkvu 30.07. bice extra... Quote
ALEXIE_AIC Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Jel` se Zoki vraca ili ostaje za stalno in Canada? Kako cete vi sada bez vase maskote ? I ko ce sada da deli svoje lutkice po Srbiji, na hitovima (just to refresh your memory- hit u Zrenjaninu )? Pozdrav, momci, stvarno ste dobri. Samo tako nastavite! Quote
PlanetHell Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 poz! shta ce biti na repertoaru u Beloj Crkvi??? ako svirate od Metallica-e pesmu "Blackened" zamolio bih vas da to odsvirate!!! Hvala! Quote
Điga Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Sviramo svasta npr:phantom lord, leper messiah.....ne bih da odajem ceo repertoar.Sviracemo 8 stvari metallice i 3 nase znaci 11 komata. Ljudi obecavamo do jaja provod zato dodjite. Quote
Гера Posted July 22, 2005 Author Report Posted July 22, 2005 a, ti si iz golubca... da tu sviramo sutra... nego vlada jet ne da da sviramo nase stvari, nego moramo samo da sviramo metallicu, ali nema veze, bice i tako dobro! vidimo se! javi nam se ako nas prepoznas! pozdrav! Quote
ZWER Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 a, ti si iz golubca... da tu sviramo sutra... nego vlada jet ne da da sviramo nase stvari, nego moramo samo da sviramo metallicu, ali nema veze, bice i tako dobro! vidimo se! javi nam se ako nas prepoznas! pozdrav! Sigurno cete me videti...posto sam ja obezbedjenje Ako ne odsvirate Lepper Messiah bice lomljenja kicme Quote
Imenjak Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Sigurno cete me videti...posto sam ja obezbedjenje Ako ne odsvirate Lepper Messiah bice lomljenja kicme koliko ima tu u Golubcu obozavlaca ove muzike... zanima me posto i mi sutra sviramo tamo... da znam sta da ocekujem Quote
StRatO Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 koliko ima tu u Golubcu obozavlaca ove muzike... zanima me posto i mi sutra sviramo tamo... da znam sta da ocekujem koliko sam cuo prosle godine je bilo krcato... i sta je naj bitnije cuo sam da su picoke extra.... e sad kako ce biti ove... nemam pojm... poz underu... vidimo se u busu,.......dkalkshdkjasd Quote
bojan j. Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Bili ste super u Golupcu... Pero, jebala te prica, jedva gledam na oci Salim se, pozdrav svima Quote
ferrum_aeternum Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 mnnoooogo ste slatki...gledah vas na gradilistu onomad...a i lepo zvucite,svaka cast! oce biti uskoro neka svirka u NS-u???? Quote
Điga Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Nece biti u NS, ali ako dodjes u Belu Crkvu 30.07. mozes nas gledati na Hard&Heavy Festu Poz od Underdeath-a Quote
Гера Posted July 26, 2005 Author Report Posted July 26, 2005 e, da, jos nesto sto ne znam da li sam napisao... UNDERDEATH ima novog clana! umesto gitariste Zorana Kovacevica (malog Kirka) dosao je Kosta Zvezdanic (poslednji na slici u potpisu) Quote
*Pera* Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 (edited) I JOS JEDNA VEST!!!!UNDERDEATH CE DA SVIRA 31.07 U SKC-u NA KVALIFIKACIJAMA ZA ZAJECARSKU GITARIJADU!!!!!DODJITE VERNI FANOVI!!!!! !!! Edited April 6, 2006 by RNA Quote
*nitro* Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 jbg necju biti u bgd-u kad budu bile kvalifikacije ali nadam se da cjete da pokidate i jebete kevu (kao po obichaju ) pozz aggressvie silence Quote
ALEXIE_AIC Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 (edited) Momci, bila vam je fenomenalna svirka sinoc (na moto skupu u BC)! Nama je bilo super! Pozdrav! Sve najbolje! Edited July 31, 2005 by ALEXIE_AIC Quote
miss Penny Lane Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 juce u skcy je bila fenomenalna svirka i pevac ima najbolju maju Quote
StRatO Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 ajjjoojj..... jbg.. pogresi covek... nego sta bi za gitarijadu... kako ste prosli u nedelju... kad su ostale kvalifikacije... kad ce se znati dal idete..... my spirit with YOU... UNDERDEATH POZDRAV!!!! Quote
Гера Posted August 2, 2005 Author Report Posted August 2, 2005 kvalifikacije su prosle odlicno... extra mi se svidja kako smo odsvirali... jos dva vikenda su kvalifikacije, pa ce se posle toga znati ko ide na gitarijadu... Quote
ALEXIE_AIC Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Da, svirka u Skc-u, iliti kvalifikacije su prosle super (bar po mom skromnom misljenju )...Steta jedino sto nije bilo vise ljudi (zbog one vrucinstine unutra, pretpostavljam ). Srecno, Underdeath-ovci! Quote
Bole Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Video sam par devojaka koje "sviraju" bass...To je uglavnom neki power metal Onako kada ih pogledam vidi im se izraz na licu : opasne smo jer sviramo u metal bendu , jebemo keve kako drkamo jednu zicu trzalicom na bassu...i tako dalje Nije to za zene nije ni gitara , ....jednostavno nije za devojke da sjebu ruke...ono prste i sve sto se desava kada sviras gitaru ili jos gore bass... Mada ne sumnjam da u svetu ima neka devojka koja svira bass i razbija slap i te fore sto je naveo gore .... Quote
Гера Posted August 7, 2005 Author Report Posted August 7, 2005 pa koliko ljudi ima, sigurno jedna riba svira bass, to stoji... ali ne stoji im to... secam se one male natashe is Silent Land-a, onaj bass je bio duplo veci od nje! Quote
Recommended Posts