Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)
bio je to vece underdeath + 3 benda (hatred, ekipa + i evrigo)

@kali yuga - pitaj djigu, zakletog thrashera, kakav je pank! i ja sam isto tako srao, a onda sam preslusao i extra je! (mislim na ovo sto sviramo)

@alex

Dzukele - Amerika

Atheist Rap - Car core

Goblini - eLeSDi Se Vraca Kuci

Trula Koalicija - Alkoholicarka

za sad...

samo indijanac najgori moze da kaze za ove pesme da ne valjaju... bagro zatupa...

Edited by Hatebreeder
Posted
@kali yuga - pitaj djigu, zakletog thrashera, kakav je pank! i ja sam isto tako srao, a onda sam preslusao i extra je! (mislim na ovo sto sviramo)

zezam se covece... volem ja punk povremeno da cujem :rockdevil:

Posted

@alex

Dzukele - Amerika

Atheist Rap - Car core

Goblini - eLeSDi Se Vraca Kuci

Ritam Nereda - Nikog Nema

Ritam Nereda - Raskrsce

Trula Koalicija - Alkoholicarka

GBB - Da je Jug pobedio

za sad...

Још да научите да певате и све ће бити супер! :)

Posted

Evo ja jos jedan off da bismo sa istim zavrsili, tema o bendu Evrigo je otvorena na "ostala ne metal muzika" pa 'ajde da oslobodimo UD temu.

Posted

Juce u Vrscu je bilo odlicno! Underdeath je svirao na Hitu 202!

A sad jedna najava:

Nedelja, 20.05., METALLICA TRIBUTE VECE, DANGUBA, 21h!!!

Sviraju:

- Ekipa + (jedan od najboljih domacih tribute bendova, sacinjavaju ga clanovi iz bendova Space Eater, Underdeath, Hatred - sviraju stare stvari Metallice)

- Hatred (odlican autorski thrash metal bend, poslednja tribute svirka Hatred-a, svira se kompletan MASTER OF PUPPETS album!!!)

- To Live Is To Die (noviji radovi Metallice, izuzev St.Anger-a, sacinjavaju ga clanovi bendova Broken Strings i Hatred)

Ulaz je mizernih 100 dinara!

Svaki bend svira oko sat vremena!

Ocekuje se odlican provod kroz presek cele karijere benda METALLICA!

Posted (edited)

Андердет у Краљеву, у суботу 26.05., са ХИТОМ 202, иако најављен као Металика трибјут, свираће искључиво своје ствари!

Edited by Гера
Posted
Андердет у Краљеву, у суботу 26.05., са ХИТОМ 202, иако најављен као Металика трибјут, свираће искључиво своје ствари!

Андрдет. Ајстрт. :) Ех, Геро, колико пута сам чуо "NoYz? - Нирвана трибјут" или "NoYz? - Гранџ трибјут" или оно најјаче: "NoYz? - Гранж". :)

Posted
Већ раскол, а није честито ни почело?

znas sta, nisam vise mogla da trpim da se gitarista izivljava na meni i nipodastava me, a sve to zato sto mu druga zenska iz benda soli pamet preko kreveta! nemas ti pojma sta sam sve prezivela samo u poslednjih 6 meseci... tu jednostavno nema srece...

Posted
znas sta, nisam vise mogla da trpim da se gitarista izivljava na meni i nipodastava me, a sve to zato sto mu druga zenska iz benda soli pamet preko kreveta! nemas ti pojma sta sam sve prezivela samo u poslednjih 6 meseci... tu jednostavno nema srece...

То да ти буде за наук с ким свираш у бенду! Прво тражи добре људе, а онда добре музичаре.

Posted

Треба се ту наћи средина, али дефинитивно бенд не може да функционише као гомила музиканата који нису пријатељи!

И још нешто, веза у бенду углавном разбија бенд!

Posted
Тако је, зато, Геро, даље од Перића! :P

Ma nije on moj tip! :)

mali je ,gadan je i nosi tu iscepanu odecu... :D

Posted
Треба се ту наћи средина, али дефинитивно бенд не може да функционише као гомила музиканата који нису пријатељи!

e pa jbg, ne mozes podjednako da gotivis sve osobe... ali ja sam privatno i dalje super sa basadzijom i dobosarem ;)

И још нешто, веза у бенду углавном разбија бенд!

iz tvojih usta u djavolje usi! :)

Posted

Хомосексуалци. :) Перићу, не спопадај нам Банета данас, скренуће нам човек међ' те твоје шупак-мераклије. :)