Geozee Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 NOT!!! Bolje svirajte neku pesmu 8P2... To bi vise razdrazilo publiku... Quote
Hatebreeder Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 (edited) bio je to vece underdeath + 3 benda (hatred, ekipa + i evrigo) @kali yuga - pitaj djigu, zakletog thrashera, kakav je pank! i ja sam isto tako srao, a onda sam preslusao i extra je! (mislim na ovo sto sviramo) @alex Dzukele - Amerika Atheist Rap - Car core Goblini - eLeSDi Se Vraca Kuci Trula Koalicija - Alkoholicarka za sad... samo indijanac najgori moze da kaze za ove pesme da ne valjaju... bagro zatupa... Edited May 9, 2007 by Hatebreeder Quote
Kali Agna Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 @kali yuga - pitaj djigu, zakletog thrashera, kakav je pank! i ja sam isto tako srao, a onda sam preslusao i extra je! (mislim na ovo sto sviramo) zezam se covece... volem ja punk povremeno da cujem Quote
RNA Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 @kali yuga - pitaj djigu, zakletog thrashera, kakav je pank! i ja sam isto tako srao, a onda sam preslusao i extra je! (mislim na ovo sto sviramo) @alex Dzukele - Amerika Atheist Rap - Car core Goblini - eLeSDi Se Vraca Kuci Ritam Nereda - Nikog Nema Ritam Nereda - Raskrsce Trula Koalicija - Alkoholicarka GBB - Da je Jug pobedio za sad... Још да научите да певате и све ће бити супер! Quote
Karlo SE Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Evo ja jos jedan off da bismo sa istim zavrsili, tema o bendu Evrigo je otvorena na "ostala ne metal muzika" pa 'ajde da oslobodimo UD temu. Quote
*Pera* Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 ma nema problema nama odgovara... pise se... Quote
Гера Posted May 19, 2007 Author Report Posted May 19, 2007 Juce u Vrscu je bilo odlicno! Underdeath je svirao na Hitu 202! A sad jedna najava: Nedelja, 20.05., METALLICA TRIBUTE VECE, DANGUBA, 21h!!! Sviraju: - Ekipa + (jedan od najboljih domacih tribute bendova, sacinjavaju ga clanovi iz bendova Space Eater, Underdeath, Hatred - sviraju stare stvari Metallice) - Hatred (odlican autorski thrash metal bend, poslednja tribute svirka Hatred-a, svira se kompletan MASTER OF PUPPETS album!!!) - To Live Is To Die (noviji radovi Metallice, izuzev St.Anger-a, sacinjavaju ga clanovi bendova Broken Strings i Hatred) Ulaz je mizernih 100 dinara! Svaki bend svira oko sat vremena! Ocekuje se odlican provod kroz presek cele karijere benda METALLICA! Quote
Гера Posted May 23, 2007 Author Report Posted May 23, 2007 (edited) Андердет у Краљеву, у суботу 26.05., са ХИТОМ 202, иако најављен као Металика трибјут, свираће искључиво своје ствари! Edited May 23, 2007 by Гера Quote
Kali Agna Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 eh, trebalo je i blue yard hill da nastupa tamo, ali posto mene vise nema, nista od toga... Quote
Шарки Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Андердет у Краљеву, у суботу 26.05., са ХИТОМ 202, иако најављен као Металика трибјут, свираће искључиво своје ствари! Андрдет. Ајстрт. Ех, Геро, колико пута сам чуо "NoYz? - Нирвана трибјут" или "NoYz? - Гранџ трибјут" или оно најјаче: "NoYz? - Гранж". Quote
Kali Agna Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Већ раскол, а није честито ни почело? znas sta, nisam vise mogla da trpim da se gitarista izivljava na meni i nipodastava me, a sve to zato sto mu druga zenska iz benda soli pamet preko kreveta! nemas ti pojma sta sam sve prezivela samo u poslednjih 6 meseci... tu jednostavno nema srece... Quote
*Pera* Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 znam jos bolju... FOOL STOP - iron maiden tribut Quote
RNA Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 znas sta, nisam vise mogla da trpim da se gitarista izivljava na meni i nipodastava me, a sve to zato sto mu druga zenska iz benda soli pamet preko kreveta! nemas ti pojma sta sam sve prezivela samo u poslednjih 6 meseci... tu jednostavno nema srece... То да ти буде за наук с ким свираш у бенду! Прво тражи добре људе, а онда добре музичаре. Quote
Гера Posted May 25, 2007 Author Report Posted May 25, 2007 Треба се ту наћи средина, али дефинитивно бенд не може да функционише као гомила музиканата који нису пријатељи! И још нешто, веза у бенду углавном разбија бенд! Quote
*Pera* Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Тако је, зато, Геро, даље од Перића! Ma nije on moj tip! mali je ,gadan je i nosi tu iscepanu odecu... Quote
Kali Agna Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Треба се ту наћи средина, али дефинитивно бенд не може да функционише као гомила музиканата који нису пријатељи! e pa jbg, ne mozes podjednako da gotivis sve osobe... ali ja sam privatno i dalje super sa basadzijom i dobosarem И још нешто, веза у бенду углавном разбија бенд! iz tvojih usta u djavolje usi! Quote
Geozee Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 (edited) Ma nije on moj tip! mali je ,gadan je i nosi tu iscepanu odecu... A sto ste se onda zvalavili u Zajecaru? Edited May 26, 2007 by Geozee Quote
Шарки Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Хомосексуалци. Перићу, не спопадај нам Банета данас, скренуће нам човек међ' те твоје шупак-мераклије. Quote
Recommended Posts