Geozee Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Chuo sam da ce tanja poceti da svira BASS. Quote
Lukather Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Треба у под-наслову да вам стоји: ''Шовинизам у најави!'' Дајте људи, дрш'те се теме! Геро, мислим да би требало наглашеније да урадите онај брејк у Мастеру, кад остављате Косту и Перу у терцама (које би требале иначе мало да се поправе од стране Косте) зато што је овако испало као да се Ђига зајебо (што је немогуће) и стао, па си га ти испратио... Идеја је супер, ал' ''дајте му га'' још мало! Надам се да је коментар на месту... ПС. Где може да се чује она ваша ствар, што стално цимам Ђигу да је свира (има део на томовима...)? Quote
Гера Posted August 10, 2005 Author Report Posted August 10, 2005 (edited) underdeath je izduvao za gitarijadu Edited August 10, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Гера Posted August 10, 2005 Author Report Posted August 10, 2005 ne znam, znam samo da smo mi popusili... Quote
*nitro* Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 shteta...al to ne treba da vas obeshrabruje, mladi ste, lepi ste, pametni ste hehe zajebavam se, ali ako se budete odrzali na oqpu, zajedno mozete vi doosta da uradite u nardenih godinu, dve Quote
Geozee Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Veoma velika shteta sto niste proshli. JEBAGA! Quote
bradati_simce Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 ne znam, znam samo da smo mi popusili... daj ne rise da ne idete na gitarijadu koje sranje jebote a za ostale bendove da li se zna? Quote
bojan j. Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Sta se desilo? Samo su vam javili "you're not worthy enough" ili sta? Quote
Гера Posted August 11, 2005 Author Report Posted August 11, 2005 ma ne, kao bili ste super, ali odlucivale su nijanse, a vi ste mlad i perspektivan bend, i bice bolje sledece godine, nesto u tom fazonu! od svih bendova iz beograda prosli su samo Broken Strings, Gangbangers, i Space Eater (to su tri benda od 20 iz Beograda), a sa poslednje svirke na kojoj je bilo mozda 9 bendova, proslo je sedam... strasno... vidi se da je pobedila "objektivnost"... JEB'O VAS PINK! Quote
Гера Posted August 11, 2005 Author Report Posted August 11, 2005 UNDERDEATH svira na revijalnom delu gitarijade (ili tako nesto) u Zajecaru 17. ili 18. nisam siguran... Quote
bojan j. Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Super, znaci sviramo isti dan... Mislim da je 17. Gangbangersi su prosli... pobogu Quote
Youndivian Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 ma ne, kao bili ste super, ali odlucivale su nijanse, a vi ste mlad i perspektivan bend, i bice bolje sledece godine, nesto u tom fazonu! Da li je moguce da su to rekli svakom bendu? Quote
Bole Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Pa Broken Strings i Space Eater su do jaja bendovi..... Quote
Stringer Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 E ljudi veliki pozdrav i respect. Steta, ali bas steta, jebem mu mater... Bice bolje, ne dajte se zajebati!!!! Za Gaymembers ne brinite, bice ko ce da im pravi sranja tamo...o da Quote
Гера Posted August 11, 2005 Author Report Posted August 11, 2005 nisam ja rekao da su broken strings i space eater losi bendovi, cak naprotiv, oni su po meni odlicni bendovi, nego onih 7 iz unutrasnjosti me brine... ono sto sam ja cuo na radiju je cist krsh! mnogo je boljih bendova bilo iz beograda, kao npr. dungeon bell ili hatred... Quote
Bole Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 To verujem jebi ga nisam slusao to na radiju...Ali ono , predpostavljam da se pravi neka ravnoteza ...ipak bi bilo glupo da su svi bendovi iz Bg-a ili vecina... Quote
Гера Posted August 11, 2005 Author Report Posted August 11, 2005 ali trebao bi da postoji neki odnos, na primer, ima prijavljenih 25 iz beograda i 8 iz unutrasnjosti i od toga prodje 3 iz beograda i 7 iz unutrasnjosti, razumes! Quote
Bole Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Ma razumem ja to...Mada ti iz "unutrasnjosti" nisu sigurno svi iz istih gradova eheheheh Quote
Гера Posted August 11, 2005 Author Report Posted August 11, 2005 pa, ne gleda se iz kog si grada, nego kako zvucis, valjda? Quote
*One Wish* Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Zao mi je shto se niste kvalifikovali... ali tvoja primedba nije na mestu... to ako su iz unutrashnjosti.. ne znachi da su loshiji!!!! Kakve veze ima shto je samo 3 benda proshlo iz BG-a (da ne ulazimo sad u to shto je mnogo bilo dobrih .. i shto su mnogi koji nisu otishli zasluzili da idu) a od 8 iz unutrashnjosti 7... svaki grad koliko god velik bio ima pravo na uceshcje podjednako kao i BG... i lepo si posle rekao.. nije bitno odakle je neki bend.. nego kako svira!!!!! Zaista mi je shto niste proshli... zaista ste bili dobri.... i vi i Hatred i mnogi drugi bendovi koji nisu proshli... Quote
ALEXIE_AIC Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Evo, jutros se vratih sa mora i videh tj. procitah tuzne vesti (vezane za Gitarijadu )...Ali, ne dajte se, Underdeathovci, bice jos prilika. Neka vas ne obeshrabri ovo. Vasi fanovi su i dalje uz vas ! Quote
Гера Posted August 13, 2005 Author Report Posted August 13, 2005 djole, mogao bi tako svaki sledeci post da nam posvetis jos jednom, javno izvinjenje olgi i jet-u, zato sto sam ih isprozivao ne znajuci da su oni u ziriju... ja sam cuo da su neki likovi iz rock expresa i pinka! sorry! Quote
Narsil Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Ajd i ja da se ubacim:underdeath je nas najbolji tribute benda(uz fullstop) , a autorske stvari nisam cuo ali obradde metallice su sjajne!!! Momci samo tako! Quote
Гера Posted August 17, 2005 Author Report Posted August 17, 2005 Odavno me nije bilo na ovoj temi pa reko' da pitam - sta se dogadja trenutno sa Underdeath-om? sutra, tj. danas sviramo na otvaranju gitarijade, nismo prosli na glavno takmicenje, radi se na autorskim stvarima, i tako, nista specijalno... Quote
Recommended Posts