Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobri ste bili u Zajec(m)aru, samo shto je perke malo zvuchao umorno. biggrin.gif

Shalim se oshurili ste.

1)Phantom Lord

2)Dream

3)Leper Messiah

4)Voice of Silence

5)Seek and Destroy

Mogli biste da odsvirate nekad i ride, mnogo ste je zapostavili. icon_evil.gifmusik29.gif

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jebote sta se sve ispodesavalo ovde dok ja nisam bio!!!!

HVALA SVIMA NA POHVALAMA(da se ne zahvaljujem svakom posebno)

ONAJ TONAC JE DEBIL!!!ali svako ima pravo da sere kako dobro tako i lose!!!!i to je kritika a ova tema je zato i otvorena DJOLE!!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

upravu je Bojan za tonce icon_da.gif !!!kad bi svi tonci bili kao Shureci bilo bi extra!!! icon_rockdevil.gif

sto se tice svirke u Zajecaru jesam bio umoran jel nisam spavao 2jebena dana!!!dodjes kuci i sacekaju te ekipa iz benda i kaze svirka!!!!STA CES TAKAV JE ZIVOT NAS MLADIH MUZICARA!!!!

Uglavnom hvala jos jednom na punoj podrsci stvarno mnogo znaci!!! icon_da.gif

POZ

P.S:pola toga sam zaboravio da napisem zato sto dok nisam bio tu ovde se nagomilalo 6 strana pa nisam sve popamtio!!!

@BOJAN.J - BOJANE JESI IMAO DOVOLJNO KESA ZA TAXI???

Posted

E, pa, momci, kao sto i obecah, ostavicu svoje utiske sa vase svirke u Molu ovde javno, da ih svi vide i da svi konacno saznaju kako nemate pojma da svirate icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ...

mhihi.gif Shala-mala!

Veceras(tj. vec juce) ste stvarno dobro zvucali.Repertoar se bas dobro uvezbao,vidim...Vasa svirka je bila jedna od boljih, bar koliko sam ja mogla da cujem sa moje pozicije... biggrin.gif I, ovde cu se zaustaviti, da ne biste jos vise podigli noseve mhihi.gif , pa da jos vise kasnite laugh.gif ...

Pozdrav! pivopije.gificon_rockdevil.gif

P.s: Gero, a propo ove moje price da ste se uobrazili icon_razz.gif , ti em sto najvise kasnis, em gubis avatar...Pa, sta se to pobogu desava sa tobom?! ph34r.gificon_smile.gif

Posted
E, pa, momci, kao sto i obecah, ostavicu svoje utiske sa vase svirke u Molu ovde javno, da ih svi vide i da svi konacno saznaju kako nemate pojma da svirate icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ...

mhihi.gif Shala-mala!

Veceras(tj. vec juce) ste stvarno dobro zvucali.Repertoar se bas dobro uvezbao,vidim...Vasa svirka je bila jedna od boljih, bar koliko sam ja mogla da cujem sa moje pozicije... biggrin.gif I, ovde cu se zaustaviti, da ne biste jos vise podigli noseve mhihi.gif , pa da jos vise kasnite laugh.gif ...

Pozdrav! pivopije.gificon_rockdevil.gif

P.s: Gero, a propo ove moje price da ste se uobrazili icon_razz.gif , ti em sto najvise kasnis, em gubis avatar...Pa, sta se to pobogu desava sa tobom?! ph34r.gificon_smile.gif

BAH....pa mi smo imali jednu probu pre svirke a cak ni ta proba nije uspela da seodradi.......odsvirali smo jednu pesmu na probi i produvalo mi je pojacalo!!!! no.gif !!!

POZDRAV!!!!

p.s:NISAM DIGAO NOS icon_da.gificon_mrgreen.gificon_smile.gif

Posted
E u Molu chuo neko za metallicu? icon_smile.gificon_smile.gif

GERO NA ISS VECHERAS!!!

al cu da te shurim!

Mol je malo mesto u Vojvodini na Severu Bačke ali verovali ili ne u tom dvorištu se odrzavaju koncerti gde se okupi masa i preko 1000 ljudi .Grupe su imali nastup kao što su EKTOMORF iz Mađarske koji sada izdaje za Nuclear blast records ,Nevergreen,i Dosta naših grupa.

user posted image

To je to mesto ,Mislim da je sasvim ok

• 2 weeks later...
Posted

Djigo, ako zapostavis underdeth zbog space eater-a polomicu ti i ruke i noge da ne mozes da sviras. a kada se oporavis opet cu ti uciniti isto tako da neces moci da sviras nikada u zivotu. violent.gifevotigana.gifevotigana.gificon_mad.gificon_evil.gif .

PS. Rista batman ph34r.gif

Posted

odlichno je bilo u SKCu, samo shto se perina dzitra dosta slabije chula, jebeni tonac icon_smile.gif . nego jel imate vi nekakav demo? svidela mi se "voice of silence"

kepp kickin' ass pivopije.gif

Posted

Kao sto sam vam rekla, bila je super svirka(onaj deo koji sam cula preko radija, posto iz objektivnih razloga nisam mogla da stignem ranije ph34r.gif )...I super vam je autorska! Dobro ste zvucali, stvarno! pivopije.gif

Posted
odlichno je bilo u SKCu, samo shto se perina dzitra dosta slabije chula, jebeni tonac icon_smile.gif . nego jel imate vi nekakav demo? svidela mi se "voice of silence"

kepp kickin' ass pivopije.gif

Dobro je da nisam jedini koji pluje tonce!!! icon_cool.gificon_da.gif

ja koliko znam 202-ojka ima boljeg tonca!!!

SECAM SE DA NAS JE JEDNOM JET MIKSOVAO I DO JAJA JE TO RADIO!!!!TO JE BILO U VELIKOJ PLANI......UGLAVNOM SVAKI SE SOLO CUO I BILO MI JE DO JAJA DA ME MIKSUJE NEKO KO ZNA!!!!!Ovaj tonac u SKC-u nema pojma!!! pukeface.gif

Posted

E ja stvarno moram nesto da pitam posto sam malo 'zaostala' na ovoj temi... Kad vam je bre otisao onaj mali Zoki??? Dok je on bio sa vama, stvarno ste licili na bracu... a i ovaj novi nije los, dobro svira, jedino vizuelno malo odskace, ali ok... porasce i njemu kosa icon_smile.gif

Posted
@Kali Yuga - moze podrska i za djigu, posto i on svira! ma bice ta svirka jedno veliko zezanje! djigi i meni nista ne znaci da pobedimo, iskreno to mi i ne treba, tacnije to ne zelim, posto mislim da postoji kvalitetnijih bendova na toj svirci! a sto se tice zokija, on vise ne sviri, tako da vise nisi njegov fan, i slobodno mozes da ga muvas! laugh.gifpivopije.gif

Ofkors, stize podrska i za Djigu! icon_mrgreen.gif Ma nije da mrzim taj bend, ali su me clanovi zestoko napljuvali jer sam im iskreno rekla da to vece kad su pobedili nista nisu valjali, i to najvise zahvaljujuci pevacu... eh, muski ego no.gif E to za Zokija je stvarno bila sala, pa mali je on za mene... ali imam neke mladjane drugarice koje su zainteresovane mhihi.gif

P.S. Juce sam bas posetila Underdeath sajt i skapirala da ja vas zapravo redovno pratim od vase druge svirke! biggrin.gif

pivopije.gif

Posted

07.10.2005. u SKC-u odrzava se promocija CD-a UNDERDEATH-a i Ljutih Papprichica. Koliko sam ja upucen, bendovi ce imati i svirku. CD sadrzi snimke sa proslog Demo Masters Turnira, a mi smo, jelte, uz Papprichice, pobednici istog. Stoga, dodjite svi, bice extra svirka!

Posted

zelim da se javno zahvalim Vladi JET-u, sto nam je dodelio besplatne termine za snimanje u studiu 6, u kome cemo snimiti svoj prvi demo... snimanje pocinje u ponedeljak!

Posted
07.10.2005. u SKC-u odrzava se promocija CD-a UNDERDEATH-a i Ljutih Papprichica. Koliko sam ja upucen, bendovi ce imati i svirku. CD sadrzi snimke sa proslog Demo Masters Turnira, a mi smo, jelte, uz Papprichice, pobednici istog. Stoga, dodjite svi, bice extra svirka!

biggreens.gifbiggreens.gifbiggreens.gif

E taman da ubacim tad neku kintu u fond za thrasherke icon_wink.gif

Kolika ce biti promotivna cena diska?

Inace, ostajem pri tome da jedino sto valja u Overburn - u ste ti i Djiga... e, jel Cvija mozda onaj pevac? icon_confused.gif Da, on me je napljuvao prosli put icon_rolleyes.gif A tek kad procita moj post vezan za ovu svirku, ima da me docekaju 100 evotigana smajlija icon_smile.gif

Posted

Vidimo se ljudi ima da oprzimo zajedno !! pivopije.gif

Bice svirka i svirace svi bendovi koji se nalaze na tom cd-u..Tj. ima valjda 2 cd-a...Znaci svi oni bendovi koji su na proslom demo mastersu bili u finalu...Tako da tipujem da ce ovo ipak biti jedna od jacih svirki....

a i vidimo se i u Vranju ! icon_wink.gif

Posted
zelim da se javno zahvalim Vladi JET-u, sto nam je dodelio besplatne termine za snimanje u studiu 6, u kome cemo snimiti svoj prvi demo... snimanje pocinje u ponedeljak!

Sta su vam rekli, hocete moci da snimite autorske, koliko pesama, koliko vremena za sve, obavestite me malo.