Geozee Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 Dobri ste bili u Zajec(m)aru, samo shto je perke malo zvuchao umorno. Shalim se oshurili ste. 1)Phantom Lord 2)Dream 3)Leper Messiah 4)Voice of Silence 5)Seek and Destroy Mogli biste da odsvirate nekad i ride, mnogo ste je zapostavili. Quote
bojan j. Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Bili ste standardno dobri, drugari!! Steta sto nismo imali burence Quote
*Pera* Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 Jebote sta se sve ispodesavalo ovde dok ja nisam bio!!!! HVALA SVIMA NA POHVALAMA(da se ne zahvaljujem svakom posebno) ONAJ TONAC JE DEBIL!!!ali svako ima pravo da sere kako dobro tako i lose!!!!i to je kritika a ova tema je zato i otvorena DJOLE!!! upravu je Bojan za tonce !!!kad bi svi tonci bili kao Shureci bilo bi extra!!! sto se tice svirke u Zajecaru jesam bio umoran jel nisam spavao 2jebena dana!!!dodjes kuci i sacekaju te ekipa iz benda i kaze svirka!!!!STA CES TAKAV JE ZIVOT NAS MLADIH MUZICARA!!!! Uglavnom hvala jos jednom na punoj podrsci stvarno mnogo znaci!!! POZ P.S:pola toga sam zaboravio da napisem zato sto dok nisam bio tu ovde se nagomilalo 6 strana pa nisam sve popamtio!!! @BOJAN.J - BOJANE JESI IMAO DOVOLJNO KESA ZA TAXI??? Quote
Гера Posted August 26, 2005 Author Report Posted August 26, 2005 underdeath svira u molu... danas... prenos na radiu 202 od 19h Quote
Prinzessin Tinea Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 underdeath svira u molu... danas... prenos na radiu 202 od 19h extra... i vi i Highway Stars-i a gde je Mol? Quote
ALEXIE_AIC Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 E, pa, momci, kao sto i obecah, ostavicu svoje utiske sa vase svirke u Molu ovde javno, da ih svi vide i da svi konacno saznaju kako nemate pojma da svirate ... Shala-mala! Veceras(tj. vec juce) ste stvarno dobro zvucali.Repertoar se bas dobro uvezbao,vidim...Vasa svirka je bila jedna od boljih, bar koliko sam ja mogla da cujem sa moje pozicije... I, ovde cu se zaustaviti, da ne biste jos vise podigli noseve , pa da jos vise kasnite ... Pozdrav! P.s: Gero, a propo ove moje price da ste se uobrazili , ti em sto najvise kasnis, em gubis avatar...Pa, sta se to pobogu desava sa tobom?! Quote
*Pera* Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 E, pa, momci, kao sto i obecah, ostavicu svoje utiske sa vase svirke u Molu ovde javno, da ih svi vide i da svi konacno saznaju kako nemate pojma da svirate ... Shala-mala! Veceras(tj. vec juce) ste stvarno dobro zvucali.Repertoar se bas dobro uvezbao,vidim...Vasa svirka je bila jedna od boljih, bar koliko sam ja mogla da cujem sa moje pozicije... I, ovde cu se zaustaviti, da ne biste jos vise podigli noseve , pa da jos vise kasnite ... Pozdrav! P.s: Gero, a propo ove moje price da ste se uobrazili , ti em sto najvise kasnis, em gubis avatar...Pa, sta se to pobogu desava sa tobom?! BAH....pa mi smo imali jednu probu pre svirke a cak ni ta proba nije uspela da seodradi.......odsvirali smo jednu pesmu na probi i produvalo mi je pojacalo!!!! !!! POZDRAV!!!! p.s:NISAM DIGAO NOS Quote
dudi Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 E u Molu chuo neko za metallicu? GERO NA ISS VECHERAS!!! al cu da te shurim! Mol je malo mesto u Vojvodini na Severu Bačke ali verovali ili ne u tom dvorištu se odrzavaju koncerti gde se okupi masa i preko 1000 ljudi .Grupe su imali nastup kao što su EKTOMORF iz Mađarske koji sada izdaje za Nuclear blast records ,Nevergreen,i Dosta naših grupa. To je to mesto ,Mislim da je sasvim ok Quote
Гера Posted September 9, 2005 Author Report Posted September 9, 2005 underdeath svira na hitu 202 u skc-u, u beogradu 11.09.2005. Quote
Geozee Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Djigo, ako zapostavis underdeth zbog space eater-a polomicu ti i ruke i noge da ne mozes da sviras. a kada se oporavis opet cu ti uciniti isto tako da neces moci da sviras nikada u zivotu. . PS. Rista batman Quote
*nitro* Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 odlichno je bilo u SKCu, samo shto se perina dzitra dosta slabije chula, jebeni tonac . nego jel imate vi nekakav demo? svidela mi se "voice of silence" kepp kickin' ass Quote
ALEXIE_AIC Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Kao sto sam vam rekla, bila je super svirka(onaj deo koji sam cula preko radija, posto iz objektivnih razloga nisam mogla da stignem ranije )...I super vam je autorska! Dobro ste zvucali, stvarno! Quote
*Pera* Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 RADI SE NA DEMOU!!!!NASI FANOVI CE MOCI DA DOBIJU DISK NA PRVOJ SLEDECOJ SVIRCI(AKO GA DO TADA ZAVRSIMO ) pozdrav i hvala jos jednom! Quote
*Pera* Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 odlichno je bilo u SKCu, samo shto se perina dzitra dosta slabije chula, jebeni tonac . nego jel imate vi nekakav demo? svidela mi se "voice of silence" kepp kickin' ass Dobro je da nisam jedini koji pluje tonce!!! ja koliko znam 202-ojka ima boljeg tonca!!! SECAM SE DA NAS JE JEDNOM JET MIKSOVAO I DO JAJA JE TO RADIO!!!!TO JE BILO U VELIKOJ PLANI......UGLAVNOM SVAKI SE SOLO CUO I BILO MI JE DO JAJA DA ME MIKSUJE NEKO KO ZNA!!!!!Ovaj tonac u SKC-u nema pojma!!! Quote
Kali Agna Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 E ja stvarno moram nesto da pitam posto sam malo 'zaostala' na ovoj temi... Kad vam je bre otisao onaj mali Zoki??? Dok je on bio sa vama, stvarno ste licili na bracu... a i ovaj novi nije los, dobro svira, jedino vizuelno malo odskace, ali ok... porasce i njemu kosa Quote
Geozee Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 zoki je otisao pre dva meseca... krenuo je u kanadu i nije se vratio (u bend)! kosta ne pusta kosu! nije betmen kao rista! Quote
*nitro* Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 chek' jel ostao tamo da zivi ili iz nekog drugog razloga ne svira vishe sa bendom!? Quote
Гера Posted September 13, 2005 Author Report Posted September 13, 2005 zoki je narodski receno kickovan iz benda... Quote
Kali Agna Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 @Kali Yuga - moze podrska i za djigu, posto i on svira! ma bice ta svirka jedno veliko zezanje! djigi i meni nista ne znaci da pobedimo, iskreno to mi i ne treba, tacnije to ne zelim, posto mislim da postoji kvalitetnijih bendova na toj svirci! a sto se tice zokija, on vise ne sviri, tako da vise nisi njegov fan, i slobodno mozes da ga muvas! Ofkors, stize podrska i za Djigu! Ma nije da mrzim taj bend, ali su me clanovi zestoko napljuvali jer sam im iskreno rekla da to vece kad su pobedili nista nisu valjali, i to najvise zahvaljujuci pevacu... eh, muski ego E to za Zokija je stvarno bila sala, pa mali je on za mene... ali imam neke mladjane drugarice koje su zainteresovane P.S. Juce sam bas posetila Underdeath sajt i skapirala da ja vas zapravo redovno pratim od vase druge svirke! Quote
Гера Posted September 17, 2005 Author Report Posted September 17, 2005 07.10.2005. u SKC-u odrzava se promocija CD-a UNDERDEATH-a i Ljutih Papprichica. Koliko sam ja upucen, bendovi ce imati i svirku. CD sadrzi snimke sa proslog Demo Masters Turnira, a mi smo, jelte, uz Papprichice, pobednici istog. Stoga, dodjite svi, bice extra svirka! Quote
Гера Posted September 17, 2005 Author Report Posted September 17, 2005 zelim da se javno zahvalim Vladi JET-u, sto nam je dodelio besplatne termine za snimanje u studiu 6, u kome cemo snimiti svoj prvi demo... snimanje pocinje u ponedeljak! Quote
Гера Posted September 17, 2005 Author Report Posted September 17, 2005 e, da, i ovo sam zaboravio: najverovatnije sviramo sledece subote u vranju, ako se ne varam! Quote
Kali Agna Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 07.10.2005. u SKC-u odrzava se promocija CD-a UNDERDEATH-a i Ljutih Papprichica. Koliko sam ja upucen, bendovi ce imati i svirku. CD sadrzi snimke sa proslog Demo Masters Turnira, a mi smo, jelte, uz Papprichice, pobednici istog. Stoga, dodjite svi, bice extra svirka! E taman da ubacim tad neku kintu u fond za thrasherke Kolika ce biti promotivna cena diska? Inace, ostajem pri tome da jedino sto valja u Overburn - u ste ti i Djiga... e, jel Cvija mozda onaj pevac? Da, on me je napljuvao prosli put A tek kad procita moj post vezan za ovu svirku, ima da me docekaju 100 evotigana smajlija Quote
Bole Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 07.10.2005. u SKC-u odrzava se promocija CD-a UNDERDEATH-a i Ljutih Papprichica. Koliko sam ja upucen, bendovi ce imati i svirku. CD sadrzi snimke sa proslog Demo Masters Turnira, a mi smo, jelte, uz Papprichice, pobednici istog. Stoga, dodjite svi, bice extra svirka! Vidimo se ljudi ima da oprzimo zajedno !! Bice svirka i svirace svi bendovi koji se nalaze na tom cd-u..Tj. ima valjda 2 cd-a...Znaci svi oni bendovi koji su na proslom demo mastersu bili u finalu...Tako da tipujem da ce ovo ipak biti jedna od jacih svirki.... a i vidimo se i u Vranju ! Quote
bojan j. Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 zelim da se javno zahvalim Vladi JET-u, sto nam je dodelio besplatne termine za snimanje u studiu 6, u kome cemo snimiti svoj prvi demo... snimanje pocinje u ponedeljak! Sta su vam rekli, hocete moci da snimite autorske, koliko pesama, koliko vremena za sve, obavestite me malo. Quote
Recommended Posts