Jump to content

Recommended Posts

Posted

@ bojan j. - pa da, dobili smo snimanje dve autorske stvari, kao nas demo snimak, mislim da smo dobili 4 sata, ali nemam pojma kako je to rasporedjeno, mislim da je to bez mixa, jer ako je i mix ukljucen u to, onda je to malo neozbiljno, ali videcemo u ponedeljak, kad cemo vec poceti sve... koristi se oprema 202-ke, ali moze i da se donese svoja, a mi cemo da uzmemo djigin "master of puppets" dobos, i ivketove (ATP) chinele! icon_rockdevil.gif hvala ivke! pivopije.gif

@ dodjavola - Thanx! icon_wink.gif

@ Kali Yuga - nije, pevac je Maxa... znaci on te je napljuvao... icon_smile.gif uzgred, u OVERBURN-u vise ne sviram, a mislim da ni djiga vise nije u kombinaciji! icon_da.gif

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
biggreens.gifbiggreens.gifbiggreens.gif

E taman da ubacim tad neku kintu u fond za thrasherke icon_wink.gif

Kolika ce biti promotivna cena diska?

Inace, ostajem pri tome da jedino sto valja u Overburn - u ste ti i Djiga... e, jel Cvija mozda onaj pevac? icon_confused.gif Da, on me je napljuvao prosli put rolleyes.gif A tek kad procita moj post vezan za ovu svirku, ima da me docekaju 100 evotigana smajlija icon_smile.gif

DISK SE NECE PRODAVATI VEC CE STAJATI TAMO PA CE MOCI DA GA UZME KOGA INTERESUJE!!!!

Posted
ne znam da li ce biti bas tako...

Ne mislim na disk 202jke nego jebeni demo koji smo trebali da snimimo kod mene!!!!pa ga sad snimamo u stuidiu 6 i to ce biti promo disk!!!NEMOGU DA VERUJEM DA TI DJIGA NISTA NIJE REKAO O TOME!!!!

taj disk se nece PRODAVATI sa nase strane a disk DEMO EXPRESS SE KUPUJE!!!!

• 2 weeks later...
Posted (edited)

ne, danas (utorak) bi trebalo da nam se takmici snimak na domacem hitu, 7-og sviramo samo Metallicu, a 12-og samo nase stvari! see ya! pivopije.gif

PS: cenim potpis! laugh.gifpivopije.gif

Edited by Jaymz Doofy Neegroothin
Posted

icon_da.gif

eh, zaboravio sam da napisem da je gotov nas demo snimak koji smo snimili u studiu 13 RTS-a, i na njemu su dve pesme DREAM i VOICE OF SILENCE, a izgleda da cemo dobiti da snimimo jos dve pesme! yeah! icon_rockdevil.gif

Posted

tekstovi poslati, a za demo cemo jos da vidimo, posto su nam rekli iz 202-ke da ne smemo da ga delimo, jer je on njihovo vlasnistvo, i treba da se izda na nekoj kompilaciji... jeba ga... no.gif

Posted

tekstovi poslati, a za demo cemo jos da vidimo, posto su nam rekli iz 202-ke da ne smemo da ga delimo, jer je on njihovo vlasnistvo, i treba da se izda na nekoj kompilaciji... jeba ga... no.gif

Chek, a sta ce se onda naci na onoj kompilaciji 202-jke cija je promocija 7.10? Vase obrade Metallice? icon_confused.gif

Posted
Chek, a sta ce se onda naci na onoj kompilaciji 202-jke cija je promocija 7.10? Vase obrade Metallice? icon_confused.gif

Da samo metallica ce biti na tom cd-u!!!ALI TAJ CD MORAS DA PRESLUSAS TAJ JE KEVA BRATE!!!kolko se secam dobro smo svirali pa mislim da je i snimak dobar!!!

POZDRAV

p.s:Ne mogu da verujem da si stavila tu sliku na signature!!!kako zracim ovom belom majcom a lepo su mi rekli da obucem crnu!!!! biggrin.gif

Posted
Da samo metallica ce biti na tom cd-u!!!ALI TAJ CD MORAS DA PRESLUSAS TAJ JE KEVA BRATE!!!kolko se secam dobro smo svirali pa mislim da je i snimak dobar!!!

POZDRAV

p.s:Ne mogu da verujem da si stavila tu sliku na signature!!!kako zracim ovom belom majcom a lepo su mi rekli da obucem crnu!!!! biggrin.gif

Jel se zna mozda koliko ja promotivna cena tog diska, da znam da pochnem da shtekam icon_smile.gif

E bez brige za belu majicu, slikacu se jednom sa celim bendom pa se vi onda lepo namontirajte da izgleda profy icon_biggrin.gif

Posted

Momci, slusala sam vas na radiju, super ste se drzali icon_wink.gif

Cula sam konacno Dream i pesma je odlicna, a tek sto solaza ubija biggrin.gif

I svaka cast Peri na dikciji, razumela sam ga sve i bez tekstova icon_smile.gif

pivopije.gif

Posted (edited)

Malopre sam vas slusala na radiju.Bili ste supeeeer!I snimci su strava. Pohvale za autorske, mada ih nisam sad cula prvi put. icon_da.gif

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Nadam se da cu vas slusati 7.!

Puuuuno vas pozdravljam!

pivopije.gif

icon_rockdevil.gif

edit: Kali Yugin post je uleteo sekund pre mog...Kakav trip, citam njen post i znam da nisam to napisala, a otprilike je iste sadrzine. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Edited by ALEXIE_AIC
Posted

Momci, slušao sam vas na 101.8 MHz (u Novom Sadu, nemam pojma koji

je radio u pitanju, neki demo masters ili sl.), i ne znam šta da vam kažem.

Reći ću vam samo da je u moje vreme demo bendove bilo sramota da liče na

poznate zato što su i oni želeli da budu originalni. Čudan je opet, taj

fenomen tribute bendova jer sviranje tuđih pesama može biti samo uput

za stvaranje sopstvenih, za izgradnju sopstvenog izražaja. Sviranje tribute

pesama ti dođe kao slikar koji kopira najveća svetska umetnička dela a masa

stoji oko njega i ludo se provodi...Dok 20m od njih sedi usamljeni slikar

koji stvara sopstvena dela koja glupa masa ne prepoznaje pa ne može

da uživa sa stanovišta svojih svakodnevnih prosečnih života. Uvek je bilo

lakše skinuti metallica tabove sa neta a sopstvenu ličnost staviti u zapećak

iza Hetfielda ili Kirka....

Posted

Sviranje tribute

pesama ti dođe kao slikar koji kopira najveća svetska umetnička dela a masa

stoji oko njega i ludo se provodi...Dok 20m od njih sedi usamljeni slikar

koji stvara sopstvena dela koja glupa masa ne prepoznaje pa ne može

da uživa sa stanovišta svojih svakodnevnih prosečnih života. Uvek je bilo

lakše skinuti metallica tabove sa neta a sopstvenu ličnost staviti u zapećak

iza Hetfielda ili Kirka....

E posto vidim da mnogo volis metafore odgovoricu ti u metafori. Momci iz Underdeath-a su slikari koji su prvo ucili od majstora da bi postali svesni svojih jel'te "slikarskih" sposobnosti a kasnije krenuli da izgradjuju sopstveni stil...

Dalje, glavni razlog sto su skidali Metallicu sigurno nije da bi se masa "zarila i palila" vec zato sto je to svima omiljen bend... znaci, taj tvoj slikar sigurno stvara i za svoju dusu i boli ga dupe sta ce drugi da misle ako su "kopije" u pitanju...

Trece, nisam sigurna da si ti uopste cuo njihove autorske pesme... svejedno, zna se kako zvuci thrash metal i nema sta tu novo da se izmisli jer je sve uglavnom receno... znaci, ne mozes da poredis slikara koji stvara novi pravac i bend koji se krece u okvirima jednog zanra... ali to svakako ne znaci da oni ne mogu da budu originalni i da pomere granice thrash-a... icon_da.gif

pivopije.gif

Posted (edited)

Momci, slusala sam vas na radiju, super ste se drzali  icon_wink.gif

Cula sam konacno Dream i pesma je odlicna, a tek sto solaza ubija  biggrin.gif

I svaka cast Peri na dikciji, razumela sam ga sve i bez tekstova  icon_smile.gif

pivopije.gif

Brate svi hvale taj solo a on mi je prvi koji sam napravio!!!..Bolje receno Dream je prva pesma koju smo napisali!!!!

Djiga je isto u fazonu KAKAV SOLO BRATE....KOME SE NE SVIDJA TAJ SOLO NEMA POJMA O MUZICI!!!

u svakom slucaju hvala ti icon_da.gificon_smile.gif !!!

a sto se tice dikcije!!!!

Da samo znas kako je sniman dream no.gifno.gif

pevao sam ga jedno 20puta jebote!!!

ali vredelo je jeli??!!!

cim si sve razumela!!!

THANX jos jednom icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Edited by *Pera*
Posted

perke je uvek bio recit momak, a onda smo ga prozvali perke "TWICE", posto je sve morao dva puta da kaze/napise! laugh.giflaugh.giflaugh.gif

@sigma - e, ne razumeme u cemu je problem? da li si ti cuo nase stvari pa si ih pomesao sa metallicinim, i mislis da smo snimili njihov tribute, ili mislis da smo im pokrali neke riffove, ne razumem?! iz ovoga sto si ti napisao mogu samo da shvatim da smo podjednako dobri kao metallica, cim ti brkas nase i njihove stvari! pivopije.gif

PS: 101,8 ti je radio beograd 202! wallbash.gif

@rista - znamo, risto, slayer zakon! icon_rockdevil.gif

@bojan - megadeth mhihi.gif

@Kali - hvala! pivopije.gif

@stole - ludak! laugh.gif

Posted

sad sam tek provalio da je sledece subote svirka u KG, i trebali smo da idemo, ali imamo svirku i dan pre i par dana posle, i jos jednu odmah iza, a pevacu/gitaristi je malo zeznuto zbog zica i pevanja, pa stoga ne mozemo svuda, a eto nismo otisli bas u KG... bas mi je zao... rad'o bih dosao, al'... icon_sad.gif bice paprichice i broken strings, pa ce stoga biti zabavno i bez nas! laugh.gifpivopije.gif