Rob Swire Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 da se oglasim i ja spot je sklonjen upravo radi nekih korekcija, uskoro ce se pojaviti u dve verzije, od kojih jedna ide na TV u sustini ste svi u pravu koji ste izneli kritike, medjutim, ne radimo spot mi, vec covek koji se bavi rezijom. posle korekcija cemo postovati novi, i kao i uvek, kada je u pitanju nase skormno pevacko drustvo, svaki komentar, bilo negativan ili pozitivan, ali konstruktivan, je dobrodosao Quote
Baal Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Ja samo rekoh za sinhronizaciju, zaboravih ostalo da kažem. Kadrovi gde je bend su odlični, baš je kamera onako MTV friendly [mislim na taj žanr muzike koji vi svirate, a piči na MTVu]. Što se tiče ostalih kadrova, mislim da je moglo biti mnogo bolje odrađeno, pogotovo ona grafika, al' dobro, prvi spot, prvi mačići se u vodu bacaju. Quote
azal Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 u slucaju da izbacite ovaj deo, sacuvao sam screeenshot. Quote
Guest Yerathroth Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Evo sada slusam ovaj vas album... Nije lose, samo nastavite! Quote
Arak Dai Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 mora vuchina da izbaci zube i da se zgrci kao besan, spreman da skoci ka kameri tako ce taj kadar biti do jaja vako ko da su ga terali... respect! Quote
Rob Swire Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 dok ne stignu ful verzije, evo kako je to izgledalo dok Mica pokusava da bude ultrakul prilikom sviranja http://www.youtube.com/watch?v=B3T3Jfncx68 Quote
*Nameless* Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 (edited) Dobar, dobar :-) Edit: prepoznao sam cak pjesmu po bubnju! Edited July 28, 2009 by *Nameless* Quote
Arak Dai Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 dok ne stignu ful verzije, evo kako je to izgledalo dok Mica pokusava da bude ultrakul prilikom sviranja http://www.youtube.com/watch?v=B3T3Jfncx68 hipnoticki stvarno stvar ide tako tash - tash - tash - tash ? Quote
Rob Swire Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 e da ga jebes sad ako znam na sta mislis sa tim tash tash :) Quote
Arak Dai Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 e da ga jebes sad ako znam na sta mislis sa tim tash tash :) haha pa ono znas..legenda: ( X - cinela, N - noga, D - dobosh ) --X---X---X---X---X---X---X--- --G-------G-------G-------G--- --N---N---N---N---N---N---N--- Quote
azal Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 malter cigla se to zove, mada je to malter cigla sa dodatnim nogoshem. Quote
azal Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 toliko se iscimao samo da bi na kraju pogresno slovo stavio Quote
Arak Dai Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 da vish jebem ti sve haha..shugavi laptop...g ej dobos.. ili cigla i malter poznati u narodu.. Quote
Rob Swire Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 (edited) hahahahah, cudo je gugl ej da, dobismo prvi miksdaun novih stvari, pa ce uskoro da padne i neki teaser. usudjujem se da izjavim da ce, po ovome sto sam cuo, drugi album biti malo vise metal u poznatom smislu reci Edited July 29, 2009 by LeX69 Quote
niking Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=...9537&ref=mf Quote
Recommended Posts