Denny Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Uf. Čekamo. Zna li se neki datum? Bar okvirno? Quote
Rob Swire Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 nope. ne znamo jos ni broj pesama na albumu, kamoli datum bice nekakav teaser, ali kljucna vest je da imamo sav materijal u smislu ideja i da ga snimamo Quote
MunzeMetal Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 (edited) Fino, fino. Samo napred. Puno srece i da potpisete ugovor za Nuclear blast, ili bar za Metal Blade. Edited June 1, 2009 by MunzeMetal Quote
AstralliS Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Odlične vesti. I drago mi je što ne pravite veliku pauzu između albuma. Izgleda da je fora da kod nas bendovi izdaju prvi album, a posle kad se stigne. Quote
Rob Swire Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 (edited) 6 meseci proslo od zvanicnog izlaska prvog, a do izlaska drugog ce proci jos bar 6 meseci kapiram da je godinu dana dobar tempo, naravno ako uzmemo u obzir isplativost bavljenja svime ovim, tj ako band moze to da izdrzi i finansijski i vremenski...u svakom slucaju, hvala svima na podrsci, bice jos infoa uskoro Edited June 2, 2009 by LeX69 Quote
Rob Swire Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 jos malo vesti snimanje je gotovo, sada ide period miksanja i mastera, sto cenim da ce da traje koju nedelju enivej, album ce trajati nesto malo preko 50 minuta, a imam i track list ( konacno...) dakle Patience (Interlude) Deathwish In The Continuum Encrypted Rapture Hidea The Circle A Grand Scheme Blacklights Alive Misconcepted Architecture Of Humanity kada dobijemo prvi respktabilan miks, okacicemo na net nekakav teaser u trajanju od par minuta, cisto da osetite u kom smo fayonu sa ovim cudom Quote
Rain delay Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 Hehe, bas dobro zvuce naslovi. Jedva cekam da cujem. Quote
azal Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 kako mozete da imate interlude na pocetku? to moze samo prelude da bude Quote
azal Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 ah, posto sam razmisljao onda i rekoh, mozda je kao fora interlude izmedju albuma. Quote
Rob Swire Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 (edited) ne, to bi prosto bilo stupid EDIT mada ti ta fora uopste nije losa, kad malo razmislim... Edited June 15, 2009 by LeX69 Quote
ÆSTROPHOBOS Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Kad cete opet da organizujete svirku nekog velikog stranog benda pa da sebe uglavite kao predbruku da ne dodjem? Quote
Stormlord Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 (edited) kada dobijemo prvi respktabilan miks, okacicemo na net nekakav teaser u trajanju od par minuta, cisto da osetite u kom smo fayonu sa ovim cudom Ajte makar kad zavrsite miksing and producing okacite jednu pesmu ali celu da ko ljudi cujemo a ne 3 sekunde od svake. To kad cujem dodje mi da pojedem zvucnike. Edited June 18, 2009 by Stormlord Quote
Baal Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Malo je sjebana sinhronizacija pesme sa momentima, nekolikom puta slika kasni za zvukom i obrnuto, čini mi se. Quote
Talvi Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Dobrom pevacu ni mikrofon ne treba. Lepo je ispalo. Quote
ÆSTROPHOBOS Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Spot uopste nije los, samo sto pocetak sa onim bacanjem papira izgleda bas soc... Quote
Arak Dai Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 obrisali ste spot? pretpostavljam zbog korekcija... stvarno je trebalo mal ovise truda za neke scene nisu ni malo uklopljene u background.. bolje ga malo doradite ovako je delovao samo ko neki nezavrseni projekat... Quote
Recommended Posts