Apeiron Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 naseg drugog albuma "the circle" Pretekao vas je Bon Jovi sa nazivom albuma, samo sto mu je izasao sa istim takvim nazivom Ode Mica znaci... jbg, udara vrhunski, ali tesko ga zadrzati izgleda. Ajd sa srecom, sa izdavacem, snimkom, i tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 nemoj da zajebavas za bon jovija? :) e vala kurac sad, tako smo bazirali celu ideju, ko ga jebe jbg mici zelimo sve najbolje, ali on covek ipak ima druge planove u zivotu i ja to postujem, kao i ostali u bandu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 DecontrolleD diskovi mogu da se qpe u prodavnici Big Bang u Ushcu od danas pa navalite narode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 dva datuma potvrdjena za decembar, malo se druzimo sa madjarima, za watch my dying neko mozda vec i zna. 11.12.2009 - Garaboncziás - Szeged, HU /w Watch My Dying 12.12.2009 - Zeppelin - Senta, RS /w Watch My Dying Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Nazalost, moramo da objavimo da Sanjin, nas klavijaturista, vise nije clan benda. Razlog lezi u njegovim privatnim i profesionalnim obavezama. Naravno, nesporazuma nema, niti ce ih biti, svi cemo se sa radoscu secati dobrih starih vre mena sa proba, svirki, putovanja, i generalno opijanja iz bilo kog razloga sto bi rekao jedini francuski clan naseg skromnog sastava, Vuk Kazimirovic, friends are forever and beer is too. Zelimo Sanjinu sve najbolje u njegovoj profesionalnoj karijeri, kao i na privatnom planu, mi nase putovanje nastavljamo, uz konstataciju da ce nam nedostajati na bini, sa cuvene desne strane Usput, nastup u Segedinu ce biti pomeren za pocetak iduce godine, ali Senta i dalje stoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Mic po mic pa vam odose svi oridjinalni clanovi... Kako ide napredak sa novim materijalom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 (edited) nazalost, tako ispada jbg... imacemo solidan proizvod, tj vec nekakav slusljiv miks za nekih 10tak dana, pa ako bude reprezentativno, pustamo u etar. Edited December 1, 2009 by LeX69 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurackurackurac Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Iako ne volim ovaj "moderni" metal ovaj album self protrait nije los ni malo ... Spot je bio najjaci sa onim office guy-om xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 @Lex i sta bi sa tim novim snimcima? Za koga cete izdati taj novi album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Nije moj posao da pricham o izdavachu, ali mogu slobodno da kazem da je ovaj album premashio moja ochekivanja i da preliminarni snimci lepo zvuche. Kachimo neki medley chim prije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Dobro ti kao clan benda naravno da ces biti zadovoljan svojom tvorevinom, ipak ostaje to na slusaocima da procene kvalitet novoga materijala, aj pa javite kada to bude bilo na spejsu da se cuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 od ponedeljka, na nasem sajtu ce moci da se cuje jedna stvar sa novog materijala, pesma se zove Hidea, obavestavamo cim je okacimo. jos dva datuma: 5. 2. 2010 Budimpesta, MAPPA CLUB (ex-Trafo Bar Tango) , podrska madjarski sastavi Oneheadedman i Wackor 6.2. 2010 Beograd, Livingroom SKC, podrska madjarski sastav Superbutt, plus jedan ili dva domaca sastava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 6-sti je subota tu sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 superbutt vam je podrska? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 ili smo mi njima,zavisi kako to posmatras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Domacini smo im, ali ja ne bih imao nishta protiv toga da mi prvi odsviramo, pa da se leshimo od alkhola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 dobar vam ovaj Blajv od pre 2 god,kad ce se znati dal' ce bit jos domacih muzkanata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Bice ih sigurno, samo treba da vidimo KO ce to da bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Metal Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 (edited) Pozdrav svima, Koga god zanima na oficijalnom sajtu benda moze da chekira peak preview novog albuma: "The Circle". Izbacili smo prvi singl: "Hidea". Svratite: www.decontrolledband.com Metal je rat Metal je pobjeda Edited January 26, 2010 by Mr. Metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 meni je dobra stvar sem onog "prog" dela u sredini. nit je zanimljiv, nit komplikovan, nit vodi bilo gde ali je generalno kul, ima neki inflames vajb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 hvala bogu na ruskoj federaciji. citavih 24 sata kasnije, pesma je ripovana i na downloadu na ruskim portalima.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 ja sam govorio vuku da se trebali da se drzite te nu metal price vise, to niko vise ne svira, a ocigledno je jos uvek popularno po celoj rusiji i u jos nekim zemljama. mogli bi da zivite od turneja po savezu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Metal Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 ja sam govorio vuku da se trebali da se drzite te nu metal price vise, to niko vise ne svira, a ocigledno je jos uvek popularno po celoj rusiji i u jos nekim zemljama. mogli bi da zivite od turneja po savezu Deda, niko vise ne svira NU metal sa dobrim razlogom A u savezu je hladno u picku materinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Pozdrav svima, Koga god zanima na oficijalnom sajtu benda moze da chekira peak preview novog albuma: "The Circle". Izbacili smo prvi singl: "Hidea". Svratite: www.decontrolledband.com Metal je rat Metal je pobjeda Ćuvajte bre pare za nešto pametnije,od muzike se leba nećete najesti. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Deda, niko vise ne svira NU metal sa dobrim razlogom A u savezu je hladno u picku materinu brate pogledaj vas last.fm, poslednji put kad sam pogledao imali ste brdo brdo slusanja i skoro svaki top listener je bio brat rus koji voli neku vrstu nu metala/crossovera, to je untapped market, kazem ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts