niking Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 nas nekoliko se organizuje da idemo kombijem iz BGa na ovo, to bi ispalo sve 70-75 evra ukupno (40 evra prevoz, 30-35 karta)... ko hoce, nek me cima na PM Quote
In The Flesh Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 Radi i išta ovaj bend? Slušam The Pariah poslije sto godina, predobar album. Quote
Totamealand Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 Čekaj malo, ovi momci su na avantgarde metal podforumu? Pa dobro, ne znam ni ja gde bih ih drugde... Poslednje što sam čuo je da godinama prave svirke na kojima sviraju El Cielo i Catch without arms u celini. Za koji mesec izlazi Catch na vinilu pa to promovišu svim snagama. Ne verujem da rade išta novo, nisu se oporavili od fijaska koji je bio Chuckles. Šteta, meni lično Pariah isto bio fenomenalan, možda omiljeni njihov, mogli bi da se vrate u taj fazon... Quote
VoivodBG Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 (edited) Kul mi je što u Vulkanu imaju jedan primerak poslednjeg albuma već dobrih 6 godina, koji se nikako ne prodaje i stoji sa metal naslovima. Edited February 11, 2016 by VoivodBG Quote
Totamealand Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 Znam, svaki put ga vidim. Uzeo bih ga ja da se približim upotpunjavanju kolekcije, ali koja je logika da sam Catch without arms mogao da uzmem za 499 dinara a ovaj je više nego tri puta skuplji? Quote
VoivodBG Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 (edited) Prosto, odeš do ovih što prodaju i pobuniš se u vezi cene, tako sam uspeo da im spustim cenu za naslov koji im je tu od 2010 (eels bili u pitanju ) i držao je bezmalu cenu od 2000. Spustili cenu posle par nedelja i ja pazarih albumče. Edited February 12, 2016 by VoivodBG Quote
Totamealand Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 Hvala što si intervenisao po pitanju Eelsa, to je verovatno i meni omogućilo da kasnije uzmem Shootenanny i Blinking lights po nižoj ceni. Anyway, gospodo, omiljene dredg stvari? Ja probijam led užim izborom: The Canyon behind her Sorry but it's over Convalescent Ode to the sun Bug eyes The Tanbark is hot lava Jamais Vu Gathering pebbles Pariah Down to the cellar Quote
Recommended Posts