Arch Enemy Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 za to bi dao pare!! maiden mi nikad nece dosaditi!!! Quote
Angelystor Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Svi bre Maiden fanovi su Deja vu.. Deja Vu...mozda najbolja njihova pesma. Quote
Arch Enemy Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 mozda tebi!! no shta si se bre napalio!! a o tebi sam imao visoko mishljenje!! Quote
lemmy sixx Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 za to bi dao pare!! maiden mi nikad nece dosaditi!!! Pa dobro,ali takvi live snimci su stvarno bespotrebni.Nista posebno. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Nije vazno ko koliko ima originala ili koncerta vazno je koliko uzivas u njihovoj muzici!!! ja recimo imam 74 video koncerta maiden-a i sve originalne DVD-ove i audio diskove ali to ne znaci da sam najveci fan!! ALi ipak uzivam u njihovoj muzici mnogo i to me cini velikim fanom!!!I znam da sam najveci fan Maiden-a ))))!!!Heh mnogo ih volim jebote ))!!! UP THE IRONS!!!! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 To sam ipak morao da napomenem ! Quote
Crna_Dama Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Nije vazno ko koliko ima originala ili koncerta vazno je koliko uzivas u njihovoj muzici!!! ja recimo imam 74 video koncerta maiden-a i sve originalne DVD-ove i audio diskove ali to ne znaci da sam najveci fan!! ALi ipak uzivam u njihovoj muzici mnogo i to me cini velikim fanom!!!I znam da sam najveci fan Maiden-a ))))!!!Heh mnogo ih volim jebote ))!!! UP THE IRONS!!!! Ma,stvarno nije bitno.Ja od svih bendova koje volim imam islljučivo mp3,a od Maidena takodje,jedino su mi originali neke kompilacije,i albumi "Fear of the dark","Killers" i "Seventh son....." Quote
Protagonist Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Ala je ova tema propala.... mogla bi opet da se briše Quote
Helle Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 I zaboravih da kazem ORIGINAL JE! Cuj, originalan-ama NEMA ORIGINALNIJEG! IRON MAIDEN 4 ever! Kad se odrzavao tribute prije tijedan dana u jednom od klubova-pa pusHtili '''The Evil that Man do'' u ye8ote, svi se otkacHili van kontrole! *Irons-prop'o si, brate-de nemoj da te izbrisHem s svoje profil-liste! *Bruce, Bruze, Bruce-otkud veci FAN od mene ne vijerujem da imasH si onoliku kolekciju EDDIE THE HEAD maskota.... Zna se ko je ovdje najveci fan-so beat it, bro! Quote
Cosmic Antagonist Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Ala je ova tema propala.... mogla bi opet da se briše Temu treba da prebace na djubriste... Cak bi i tamo bila ubedljivo najvece djubre. Sad jos kad krenu sa tim ko je najveci fan... Quote
Arch Enemy Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 @Hellenoranotos a jesi ti meni poslala ono shto si obecala?? Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Haha pa sad sto si u inostranstvu pa kupujes sve sto stignes ne znaci da si veci fan od mene !!!To pokusavam da ti kazem.Onda idemo ovako,ja sam se upoznao sa prvim pevacem maiden-a i razgovarali smo od 11 do 5 ne ukljucujuci moj interview sa njim,tako da seko ja mislim da mi je to vaznije od bilo kog koncerta ili plakata i postera )))!! Razmisli malo ! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 (edited) Zna se da bez PAUL DI'ANNO-a Maiden nikad ne bi bio isti ! Edited January 21, 2006 by BruceBruce Quote
Arch Enemy Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 ja ne gotivim di'ana puno!! da sam mozda sa njim prichao mozda bih i gotivio!! no nece te se sada valjda prepirati ko je veci fan!! svi smo fanovi i to je dobro!! hail to MAIDEN!!!!!!!! Quote
Crna_Dama Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Zna se da bez PAUL DI'ANNO-a Maiden nikad ne bi bio isti ! Slazem se. Ali,ja lično više gotivim Dickinson-a. Quote
Arch Enemy Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 i ja veoma gotivim dickinsona! Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Nalozeni balavci.... Kris,kada cemo opet paliti Maiden ploce? Quote
Arch Enemy Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 u jesi opasan!! shta imash od paljenja! kad i sam znash da je to bogohuljenje! oni su bogovi bre~~!!! Quote
Helle Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 @Hellenoranotos a jesi ti meni poslala ono shto si obecala?? Sve za tebe, mejdenu! *Bruce, koje inostranstvo-brate al' ok-imam i ja druga koji je upoznao pijevacHa tako da-opet nisi jedini i najmanje najveci FAN, so beattttttt it, bro [po drugi put ] *Irons, ocesH i tebi da posaljem da se ne ljutis!? Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 (edited) Ne pricam ja o tome,nego si ti odvalila jednu glupost kako imas extra kolekciju maiden-a i kako si ti veci fan od mene zbog toga,mislim to je malo detinjasto.Pa sam ja samo napomenuo ako ces po tim stvarima da gledas onda sam ja veci fan od tebe .Kontash!!! Ali finta je u tome sto i ja vishe gotivim Dickinson-a heh. Edited January 22, 2006 by BruceBruce Quote
Lucio Holocausto Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Ipak sam ja najveći fan ovde Maidene volim koliko i Iced Earth... Samo pustim mp3 i uživam... Moj buraz hteo da bije Paula na motofestu zato što je vređao Bruca pred njim... To se zove true fan... a ne ona napaljena pozerska masa, koju kad pitaš za omiljenu pesmu, a oni kažu ponosno "Fear of The dark"!... Tu besmu bi zapamtio i fenser koji gleda TV...Toliko puta se vrtela... Kad bi ih pitao za "The Clairvoyant" mislim da bi se zapucali... Inače dok je PD bio u IM, sve pesme su vukle više na punk po textu, svaka pesma je bila "drink, sex, kill"... Ali zato kad je Bruce došao, dobili su jebeno dobre textove... "Only the good die young" i ostala kompanija.... Bruce koliko je mator još uvek se dobro drži i izvlači visok glas... Jedan od najboljih pevača HM ikad... Blaze nije loš ali ipak Bruce mi je legendaran!... ....Imao sam jednu majicu koja je skinuta sa Harrisa lično, za vreme koncerta u Japanu... Nažalost ta majica je tragično nastradala posle 15 godina svog života... ... Ostanite mi čelični (Ironsky) i pevajte: "Only the good die young All the evil seem to live forever" Quote
Recommended Posts