+MIDIAN+ Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Meni su uopšte te rasprave o tome ko je najbolji9 pevač glupe,jer ja grupu posmatram kao celinu,a ne pojedinačno članove. tako je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Normalno!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Meni su uopšte te rasprave o tome ko je najbolji9 pevač glupe,jer ja grupu posmatram kao celinu,a ne pojedinačno članove. Stvar se vrtela oko toga da ne propadne tema, pa sam morao da postavim ovo pitanje, ko je naj pevač benda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_raBo Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 ako je nesto STVARNO dobro,zar je bitno da li je komercijalno ili ne.. tako je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 And another fight begins... Ja nikad nisam osporavao Brucov vokalni talenat ali ste vi to cinili suvise sa Blazeom...a ja to vise necu da trpim...dosta su ljudi srali po coveku...sto vi niste u Maidenima ako mislite da ste bolji od njega...covek je uradeo fenomenalan posao na oba albuma a svi ga mrze samo zato sto nije Bruce...A i Maideni se nikada nisu sastojali od Bruca kao celine vec je Harris tu Mastermind...uporedite X Factor i Virtual XI sa Brucovim solo albumima...ako je tako dobar zasto su njegovi albumi dosadni do srzi...zasto je morao da promeni stil...i da se vrati u Maidene...zato sto je NIKO bez njih...da je dobar kao sto se prica zasto nije uspeo solo... I da pomenem ne osporavam Brucov talenat...ali...bla bla bla...tolko od mene...cekam vas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Blaze je imao isti problem kao Ripper malo posle u Priestima. Uskochio je u cipele velikana. Imao je Blaze i pre toga bendove(Wolfsbane), ali daleko manje poznatiji. Ali Harris je njega upravo "pokupio" nakon sto je video Wolfsbane uzivo. Znachi da je chovek znao shta je radio. I uopste nije pogresio. Meni je materijal sa Blazeom +Somewhere+prva dva albuma najbolji materijal Maidena. E sad, ima ta stvar sto je Blaze uglavnom sjebavao Brusove pesme na X Factor turneji, s chime sam se nazalost upoznao preko bootlega, ali je vec na sledecoj turneji uradio mnogo bolji posal. A shto se tiche solo albuma i kvaliteta istih Blazeovi jednostavno ne mogu da se porede sa Brusovim. E sad shteta shto BLAZE vishe nije ista ekipa..al to je sad neka druga pricha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 ako je nesto STVARNO dobro,zar je bitno da li je komercijalno ili ne.. Ne mora da znači da je sve što je komercijala loše... ima bendova i pesama koje su komercijala ali nisu ni loši... Slipknot nek se oseti prozvan... (meni ništa naročit bend, osim što su kvalitetni muzičari, Kori, Džo, onaj ćelavi...) Annihilator "Pheonix Rising" je komercijalna pesma ali je i dalje Noviji Paradise Lost je komercijala pa je i dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Ja nisam osporavala Blaze-ov talenat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Niko te ne optuzuje...i da jesi tebe necu...volis Kiskea Vanish je rekao sve ono za sta je mene mrzelo da kucam tako da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexiMyGod Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Ja nisam osporavala Blaze-ov talenat Niko nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Blaze ima talenta, ali Bruce je opet ikona IM... Čuo sam da je prvo trebao da peva Kinski iz Helloweena u IM posle Brusa, ali pošto su se Haris i Blaze znali, Haris ubaci Blaza, a ispali Kinskog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Antagonist Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 (edited) Kinski a? Nije "Kinski" bio kapacitet za Maidene, a i izbacio bi Harris egomanijaka posle dva dana. Inace jedan od kandidata bio je i Chipi iz Osvajaca Edited January 30, 2006 by IronMaiden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Niko te ne optuzuje...i da jesi tebe necu...volis Kiskea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Kako sam ja razumeo, Kiske nije uleteo u Maidene jer je bio Nemac. Mozda zvuchi smeshno, al to sam negde pokupio, tipa Helloweenov forum.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexiMyGod Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Kako sam ja razumeo, Kiske nije uleteo u Maidene jer je bio Nemac. Secondo me,Kiske je ispaljen jer je Blaze bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+MIDIAN+ Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Ne mora da znači da je sve što je komercijala loše... ima bendova i pesama koje su komercijala ali nisu ni loši... Slipknot nek se oseti prozvan... (meni ništa naročit bend, osim što su kvalitetni muzičari, Kori, Džo, onaj ćelavi...) Annihilator "Pheonix Rising" je komercijalna pesma ali je i dalje Noviji Paradise Lost je komercijala pa je i dalje to ti kazem bitno je samo da se bend ne proda totalno i pravi budale od sebe samo radi jos malo para.. biti komercijalan ok, ali ostati veran svome pravcu.. (misli se na metallicu..da ne spamujem na temi maidena ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Secondo me,Kiske je ispaljen jer je Blaze bolji. eh..to je samo lichno mishljenje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexiMyGod Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 eh..to je samo lichno mishljenje.. Rekoh:"Secondo me"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Kako sam ja razumeo, Kiske nije uleteo u Maidene jer je bio Nemac. Mozda zvuchi smeshno, al to sam negde pokupio, tipa Helloweenov forum.. Zapravo smesno ali istinito...hteli su iskljucivo Britanca i smetao im je Nemacki naglasak koji je kod kiskea jako naglasen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexiMyGod Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Ja volim njemachki naglasak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Ma volim i ja ali oni nisu voleli...a mislim da bi Kiske dobro radeo Brucove stvari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Antagonist Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Kiske ima visinu, ali ne i intezitet glasa... ne znam koliko bi odgovarao maidenima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Pa..izgleda da nikada necemo saznati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Nikad ne reci nikad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts