Angelystor Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Kiske je rekao svoje "Nikad vishe" metalu, tako da... Quote
Cosmic Antagonist Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 mozda i maiden kaze never more, pa da se nadju Quote
AlexiMyGod Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Kiske je rekao svoje "Nikad vishe" metalu, tako da... Ali...Nikad ne reci nikad! Quote
DJ_raBo Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Inace jedan od kandidata bio je i Chipi iz Osvajaca Quote
Cosmic Antagonist Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Smesno ali istinito. Zamislite samo Vino crveno u maidenovom stilu, al bi to przilo... Quote
Helle Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 THIS IS TO ALL WHO SUPPORTS HEAVY METAL AND WHO SUPPORTS IRON MAIDEN We're blood brothers, we're blood brothers We're blood brothers, we're blood brothers.... IN THEM I TRUST!!!! \m/ Quote
Crna_Dama Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 A ja sam čula da je on(Chipi) trebao da peva u Whitesnake-u,ali su ga odbili jer nije znao engleski. Quote
DJ_raBo Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 A ja sam čula da je on(Chipi) trebao da peva u Whitesnake-u,ali su ga odbili jer nije znao engleski. ljudi nemojte vise ugusicu se od smeha Quote
Cosmic Antagonist Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Ne znam sta je toliko smesno, nije Chipi uopste los pevac. Ali kao i Kiske ima visinu ali ne i intezitet glasa. Za maidene bi idealan bio Daniel iz Lost Horizon Quote
DJ_raBo Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Ne znam sta je toliko smesno, nije Chipi uopste los pevac. Ali kao i Kiske ima visinu ali ne i intezitet glasa. Za maidene bi idealan bio Daniel iz Lost Horizon Ma ja nemam nista protiv njega nije on losh pevach ali se stvarno ne bi uklopio ni u jedan ni u drugi bend A i stvarno ne znam otkud coverdale-u ideja da angazuje bas chipija. Realno, ima toliko boljih pevaca od njega, mada jos jednom kazem, chipi je dobar pevach, da ne bi ispalo da imam nesto protiv njega pozdrav Quote
AlexiMyGod Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Smesno ali istinito. Zamislite samo Vino crveno u maidenovom stilu, al bi to przilo... :crying_with_laughter: Quote
Crna_Dama Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Ne znam sta je toliko smesno, nije Chipi uopste los pevac. Nisam ni rekla da je loš pevač. Quote
Frankenchrist Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 According to a posting at Hypebeast, Nike are set to release a strictly limited IRON MAIDEN shoe. Iincluded in the article are a number of images that seems to dispel any notion this may be an early April Fool's joke. According to people at Niketalk, only 24 pairs of the Nike SB "Iron Maiden" Dunk high shoes will be made. The Dunk will feature a clear swoosh to show off the IRON MAIDEN artwork as well as the words "Iron Maiden" embroidered onto the heel of the shoe. Quote
AlexiMyGod Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 According to a posting at Hypebeast, Nike are set to release a strictly limited IRON MAIDEN shoe. Iincluded in the article are a number of images that seems to dispel any notion this may be an early April Fool's joke. According to people at Niketalk, only 24 pairs of the Nike SB "Iron Maiden" Dunk high shoes will be made. The Dunk will feature a clear swoosh to show off the IRON MAIDEN artwork as well as the words "Iron Maiden" embroidered onto the heel of the shoe. Shta sve ljudi nece smisliti... Bozhe,Bozhe... Quote
crusader84 Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 (edited) A ja sam čula da je on(Chipi) trebao da peva u Whitesnake-u,ali su ga odbili jer nije znao engleski. Otkus sad Whitesnake???? Ipak je WS zapravo David Covrdale & guests. Ja čuh nešto za Maiden ili Priest, nisam baš siguran, i tu priču za engleski... Definitivno je dobar vokal, možda bi čak bio bolje rešenje od Blaze-a... Edited February 2, 2006 by crusader84 Quote
Crna_Dama Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 I meni to zvuči malo neverovatno,ali kao što rekoh,nije provereno,to mi je ispričao jedan burazerov ortak. Quote
Crna_Dama Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Heeeeeeeeeeeeeeeeej.......Ima li koga? Quote
Mr. Smarty Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 (edited) Evo ima mene ...javljam se samo da napisem da mi napokon stigao Death On The Road Koncert je fenomenalan...zvuk i slika su bolji nego na Rock In Rio...montaza je ovog puta dosta bolja, sto je veliko olaksanje posto se Steve opet igrao oko toga...ima epilepticnih momenata, ali ni priblizno u toj meri kao na Riu ...za sada, najvise me je odusevio Journeyman verovali ili ne...ali to ce se verovatno promeniti kada izadjem iz trenutnog raspolozenja ...bonus disk jos nisam pogledao jer ga cuvam za kraj... EDIT E da...verovatno je neko od vas procitao na netu da se provukla jedna greska na Stereo DVD-u...na zalost potpuno su u pravu...negde pred kraj BNW-a DVD pocne da baguje, slika pocne malo da "secka" ali zato zvuk ostaje normalan ...proverio sam posle na compu i sve je radilo kako treba ...5.1. DVD i bonus DVD rade sasvim normalno...tako da preporucujem ljudima koji nemaju 5.1. da ipak sacekaju da izadje "popravljeno izdanje" Edited February 10, 2006 by Marty F Quote
Cosmic Antagonist Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Taman sam se ponadao da je ova tema umrla Quote
Protagonist Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Lepo, lepo Marty! Mada mene i dalje najviše zanima kako izgleda sve na Paschendaleu Quote
Mr. Smarty Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Paschendale je ispao...nemam reci...cak je i Steve lepo odradio pratece vokale Quote
Protagonist Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Pa Steva je to 10k svaka cast Nego kako vojska? Kolko jos imas? Quote
Mr. Smarty Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Ostalo mi je 3 ipo meseca otprilike... Kako si mi ti...imam novi Primus related DVD za tebe Quote
Protagonist Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 Evo nisam lose, mucim se malo sa skolom i tako Trenira se i ostalo je po starom... Pa super, nemaš još mnogo... taman si za leto i festivale slobodan Primus i DVD bilo koji je uvek dobrodošao Quote
Guest denny_filth Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 za mene najmocniji bend i moji idoli.Zbog njih sam poceo da slusam metal.I 100 godina posle raspada benda njihove pjesme ce biti hitovi nekim novim klincima.Ma sve. sve naj naj naj naj Quote
Recommended Posts