Cosmic Antagonist Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Sta ce ti duzi, ionako imas najgoru pesmu maidena u potpisu Quote
Crna_Dama Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Sta ce ti duzi, ionako imas najgoru pesmu maidena u potpisu Mozda je najgora,al' jebiga,meni je omiljena. Quote
crusader84 Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Mozda je najgora,al' jebiga,meni je omiljena. E ovo se zove iskrenost! btw Nije najgora! Quote
StarbreakeR Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Nije najgora definitivno...(DoD kahhm...) Enivej Metal Girl mnogo je ql avatar...ali stavi nesto srecnije sledeci put kad menjas Quote
SacrilegiouS Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Super je ta pesma. Najgore su hooks in you i childhood's end. Te kao da je neki drugi bend radio, a ne maideni Quote
Jaymz Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Huks da ali Cajlhud mi se skroz svidja, skroz je kul (aj pljujte me sad ) Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 zasto da te neko pljuje, pesma je sasvim na mestu.... inace, ne znam kako je kralj uspeo da poed apparitiona sa fear albuma iskopa chajldhud.... Quote
Crna_Dama Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Huks da ali Cajlhud mi se skroz svidja, skroz je kul (aj pljujte me sad ) Što bi te pljuvali,to je tvoj ukus. Quote
SacrilegiouS Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 zasto da te neko pljuje, pesma je sasvim na mestu.... inace, ne znam kako je kralj uspeo da poed apparitiona sa fear albuma iskopa chajldhud.... Dvoumio sam se izmedju te dve, ali ipak mi je child grozniija, mada ni apparation nije daleko, tu mi je negde i weekend warrior, mozda da nema tih par pesama, album bi bio odlican. Slicno je i na No prayeru, koji takodje ima nekoliko bas losih pesama... Quote
StarbreakeR Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 ...ali KILLERS je nesto neprevazidjeno Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 i killers je slab za mejdn standard.... prejer jeste rasadnik odradjivackih pesama.... Quote
StarbreakeR Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Ma sve je stvar ukusa...gde ste bas tu temu nasli za razgovor(iliti Spam, jelte?) Quote
Crna_Dama Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 ...ali KILLERS je nesto neprevazidjeno Meni se "Seventh son...." najviše svidja,tj. svaka pesma mi je dobra sa tog albuma. Quote
SacrilegiouS Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 No prayer im je ubedljivo najlosiji album, mada i tu ima nekoliko odlicnih pesama. Zanima me sta misliste o virtualu, x factoru m, Bnw i Dod? Quote
gavrosaurus Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 "Dance of Death" је супер албум! Како сам пропустио целу Блејз фазу докопао сам се овога и откинуо! Прави Мејден али врло свеже и са доста неких идеја које нисмо чули од њих. Убедљиво најбоље Брусово певање! То тврдим! Иначе, цео албум је врло, врло heavy! "No More Lies" "Dance of Death" "Paschendale" су рецимо, по мом избору најбоље ствари ... Мада је цео албум скроз ОК! У врху омиљених Мејден албума! Quote
MegaDex Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Pa pazite Maideni su takvi da ne moze da im se nadju neke velike zamerke osim Xfactora i VIrtuelaXI .Mada ih i ja razumem da pre Bayleya nije pevao Bruce svima bi albumi bili mnogo OK. Najoomiljeniji albumi SEVENTH SON i BRAVE NEW WORLD ali najjaci su Killers i Peace of mind mada i Powerslave je jak Quote
MegaDex Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 AH da umalo da zaboravim Dance of Death je mnogo dobar ali moje mishljenje je da je to uvertira za sledeci album.Ja mislim da ce to biti Masterpiece Mnogo svirackog iskustva + energija(da im se poodmakle godine ne vide) = novi album za koji ne znam ime ali videce se Quote
StarbreakeR Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Ma DoD je od onih albuma...nekome se svidja nekome ne...i mene zanima sta ce biti od novog...od njega zavisi da li ce izgubiti milion fanova ili dobiti 2x vise... Quote
SacrilegiouS Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 (edited) Brave new world i dance of death su odlcni albumi, samO da sviraju pesme sa ta dva albuma pa bi bio odlican koncert. Inace, x factor mi je posebno drag album jer sam sa njim poceo da slusam metal i slusao sam tu kasetu mnoooooogo dugo. Znam da mnogi ljudi ne vole taj album zbog blaze-a, ali stoji da je to najmracniji album od maidena. Edited March 21, 2006 by SacrilegiouS Quote
StarbreakeR Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Ma ja kao sto rekoh obozavam Blazea...nemam pojma meni on ima savrsen glas...mozda nije za Maidene zato sto se ljudi navukli na Brusa, jelte?, ali on je jedan izuzetno dobar umetnik...a albumi njegove solo-karijejre su odlicni... A DiAnno je jedan car...jedan od meni omiljenih faca metala... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Ma DoD je od onih albuma...nekome se svidja nekome ne...i mene zanima sta ce biti od novog...od njega zavisi da li ce izgubiti milion fanova ili dobiti 2x vise... glupost....suvishe je etabliran bend da bi jedan album uticao na broj fanova.... Quote
StarbreakeR Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 You will see... ...a iako ne u najmanju ruku oni koji su voleli Maidene bice razocarani ako album bude vidljivo losh... Quote
Crna_Dama Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 (edited) Zanima me sta misliste o virtualu, x factoru m, Bnw i Dod? Nijedan od ta četiri mi se nešto preterano ne svidja,recimo da mi je "Brave new world" najpodnošljiviji.Ja sam više ljubitelj njihovih albuma iz 80.-ih. Najomiljenij,kao što već rekoh-"Seventh son",tu nema pesme koja mi se ne svidja,pa onda "Piece of mind","Powerslave"..da,i "Fear of the dark" mnogo volim,mada ima na njemu i par loših stvari. Edited March 22, 2006 by Metal girl Quote
MegaDex Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Znate shta novi album Maidena ce sigurno da razbija. ONI NISU METALLICA DA SVIRAJU HC UMESTO TRASHA KO VOLI MAIDENE VOLI IH UVEK BEZ OBZIRA NA ALBUME KOJI SU LOSHIJI I TU NEMA GOVORA Quote
crusader84 Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 (edited) Znate shta novi album Maidena ce sigurno da razbija. ONI NISU METALLICA DA SVIRAJU HC UMESTO TRASHA KO VOLI MAIDENE VOLI IH UVEK BEZ OBZIRA NA ALBUME KOJI SU LOSHIJI I TU NEMA GOVORA Damn yea'! Ja se ne brinem mnogo za novi album, West Ham dobro gura u Premier ligi, znači nema šta da brinemo što se tiče Harisovog raspoloženja. Edited March 22, 2006 by crusader84 Quote
Recommended Posts