Crna_Dama Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 KO VOLI MAIDENE VOLI IH UVEK BEZ OBZIRA NA ALBUME KOJI SU LOSHIJI I TU NEMA GOVORA Za ovo imaš pivo od mene. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 I'm forever blowling bubbles !!!!!!! WEST HAM RULZ! MA bice extraaaaaaaa album,jedva cekam! Imam poverenja u njih! Quote
MegaDex Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Za ovo imaš pivo od mene. Jedva chekam to Maiden zaradjeno pivo Quote
MegaDex Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Damn yea'! Ja se ne brinem mnogo za novi album, West Ham dobro gura u Premier ligi, znači nema šta da brinemo što se tiče Harisovog raspoloženja. E ovo je bilo dobro...Samo kako stvari stoje izgleda da ih u nashoj SRbijici necemo gledati a to me uzasno nervira Quote
Arch Enemy Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 svejedno! kakav god album da bude meni ce maiden ostati naj bend ikad! kao shto neko reche, jedan album nece promeniti nishta! BNW je jako kvaltetan album, kao i DOD, samo shto je DOD nekako lakshi za slushanje, no da li vi ljudi stvarno mislite da ce nas maideni razocharati! ljudi su umetnici i u najzralijoj dobi su te sam uveren da ce album biti keva!!! ajd hail to maiden! Quote
StarbreakeR Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 E sad sto se tice X Factora i Virtuala dosadilo mi je da brbljam kako su meni to odlicni albumi i kako je Blaze nepravilno podcenjen... BNW je odlican album kome manu zaista ne mogu da nadjem...jedan od boljih ako i ne najboljih reuniona(uslovno nazvano) DoD mi nije nista posebno...nije da ga mrzim zbog promenjenog imidza vec zato sto sam stvarno ocekivao nesto vise...slabiji je od predhodnih(barem meni) Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 You will see... ...a iako ne u najmanju ruku oni koji su voleli Maidene bice razocarani ako album bude vidljivo losh... pa i dalje ce biti fanovi.... Quote
Crna_Dama Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 ljudi su umetnici i u najzralijoj dobi su te sam uveren da ce album biti keva!!! ajd hail to maiden! Lepo rečeno. Quote
StarbreakeR Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 With Maiden to Hell and Back...kad bi samo dosli negde u nasoj okolini Quote
MegaDex Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 E Starbreakere tu si u pravu.Neshto nas mnogo izbegavaju.Izgleda da mi bash i ne vazimo za neke fanove.Naravno zezam se ali kako stvari stoje mislim da ih kod nas do predsmrtne turneje necemo videti.Nadam se da gres im Quote
Crna_Dama Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 With Maiden to Hell and Back... .....from here to eternity Quote
MegaDex Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Jel ima neko pojma gde mogu da se nadju MAiden ploce???? Quote
StarbreakeR Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Nemam pojma...video sam jednom kod nekog cige u nishu na ulici...heh...nisam imao para tada...bio je...No Prayer valjda... A sto se tice dolazenja pa sigurno im nije bilo lepo '86 kad su zadnji put doshli...mogu da zamislim sta im je Tito priredio...ili ko god da je vladao drzavom tad...ne znam ti ja istoriju... Quote
Crna_Dama Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Nemam pojma...video sam jednom kod nekog cige u nishu na ulici...heh...nisam imao para tada...bio je...No Prayer valjda... A sto se tice dolazenja pa sigurno im nije bilo lepo '86 kad su zadnji put doshli...mogu da zamislim sta im je Tito priredio...ili ko god da je vladao drzavom tad...ne znam ti ja istoriju... Čoveče,Tito je '86. bio mrtav šest godina. Quote
SacrilegiouS Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 siroma tito ploce mozes da nadjes u bilo kojem starijem radiju...verovatno im ni ne treba, jer sve imaju na cd-u... Quote
StarbreakeR Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Čoveče,Tito je '86. bio mrtav šest godina. Kao sto rekoh 1 iz istorije Sve u svemu trag komunizma je i tada bio prisutan...i odrazio se na koncert...ne znam koliko je ljudi bilo tada...sumnjam da je bilo mnogo... Quote
SacrilegiouS Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Uvek je bilo metalaca, cak i u kokmunizmu. Moraju da dodju! kad tad.... Quote
Slaytanic_sisteR Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 ja imam samo omot jedne njihove pirat-ploce ali bez ploce unutra Quote
MegaDex Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 siroma tito ploce mozes da nadjes u bilo kojem starijem radiju...verovatno im ni ne treba, jer sve imaju na cd-u... Pa pazite nije char slusati prve Maiden albume a da malo ne krcka,pucka,shushti.Nije sve u pirateriji. A shto se tiche dolaska.Kad su dolazili prichao mi je jedan chovek koji je sad u poodmaklim godinama da je sve bilo puno na koncertu. Bilo je pod petokrakom a bice i sad puno Maiden fanova.Ali ja ipak mislim da ce nam doci na predsmrtnu turneju. Zamislite najavu: A sada IIIIIIIRRRRRRRROOOOOOOOOONNNNNN MAAAIIIIDEEEEN!!!! Izlaze 4 lika u invalidskim(1 chlan je umro na putu za podijum, a inace je scenografija prepuna infuzija,doktora i ostalog medicinskog osoblja..).Mi sa klincima gledamo kako dj pusta maiden matrice posto posle 4 shloga ne mogu nikako da drze gitare a kamo li da sviraju.Bruce stavlja voice box na grlo i chuje se krestavi robotski glas kako peva You take my life.... Quote
Crna_Dama Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Kao sto rekoh 1 iz istorije Sve u svemu trag komunizma je i tada bio prisutan...i odrazio se na koncert...ne znam koliko je ljudi bilo tada...sumnjam da je bilo mnogo... Ja obozavam istoriju,kad smo već kod toga. Ma,u bivšoj Jugoslaviji većina je slušala rock(i metal),tada je bilo sramota slušati narodnjake,pričao mi je ćale da su onda samo seljaci slušali narodnjake,a svi ostali rock i neku zabavnu muziku.... Tako daverujem da je bilo ljudi.A imam jedan stari broj Metal express-a,iz čini mi se 2000.,u kome je Dickinson pričao o jednom koncertu koji su imali u Srbiji,i kako mu je bilo extra.....naći ću te novine i proveriću. Quote
Crna_Dama Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 A sada IIIIIIIRRRRRRRROOOOOOOOOONNNNNN MAAAIIIIDEEEEN!!!! Izlaze 4 lika u invalidskim(1 chlan je umro na putu za podijum, a inace je scenografija prepuna infuzija,doktora i ostalog medicinskog osoblja..).Mi sa klincima gledamo kako dj pusta maiden matrice posto posle 4 shloga ne mogu nikako da drze gitare a kamo li da sviraju.Bruce stavlja voice box na grlo i chuje se krestavi robotski glas kako peva You take my life.... A sve se bojim da će tako i biti. Quote
Crna_Dama Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 (edited) Edited March 27, 2006 by Metal girl Quote
SacrilegiouS Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Ladno su rasprodali karte za svedsku, finsku, norvesku i dansku... Btw koncerti su u oktobru Quote
crusader84 Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Najbolji izbor ploča je nedeljom prepodne kod SKC-a u Beogradu. Ovo za radio stanice takodje važi. U trećoj godini srednje sam baš imao praksu na Studiju B (na radio stanici) i video da imaju gomilu starih ploča, medju njima i Maiden, i to licencirana izdanja, znači na omotu lepo piše na srpskom, "licencirano od EMI Records" itd... Što se tiče istorije, za vreme komunizma (doduše, kažu da ovaj naš nije bio tr00 komunizam ) metal je bio neuporedivo popularniji nego sad! Pa Maiden su 3 puta svirali samo u BG-u, + Zagreb, Ljubljana... Hipodrom 1981, Sajam 1984 i Pionir 1986. Inače pre par godina sam na TV-u gledao priču o tom gostovanju iz 1986, tada su dobili neku našu nagradu za najprodavaniju ploču or somethin'... Siguran sam da ovde ima onih starijih koji se sećaju toga... Eh, ponekad kapiram ove matorce što kenjaju kako je tada sve bilo do yaya... Quote
Recommended Posts