deley-a Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 (edited) meni su svi njihovi albumi zakljucno sa brawe new world extra , za ove posle toga ne znam jer ih nisam jos uvek preslusao Edited April 8, 2006 by deley-a Quote
SacrilegiouS Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 (edited) Powerslave sam slusao kad je bilo bombardovanje moralo je nesto da nadjaca volimo te otadzbino nasa Edited April 8, 2006 by SacrilegiouS Quote
Narsil Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 treci disk sto sam u zivotu kupio , je live after death , pa mi je to najdrazi album iako je uzivo......ali od studijskih mi je najboji dance of death.....ne pitajte zasto.....hahahahahaahah Quote
Black desire Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Od maidena je najbolji Iron Maiden i Seventh Son of a Seventh son, i tu nema rasprave Quote
deley-a Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 ja svaki podjednako cenim.Nema kod njih najbolji ,najgori -svi su najbolji!! pokusao sam davno jos da odaberem jedan koji mi je "najbolji" i da sam mislio o tome jos 5minuta skroz bi poledeo. Quote
Morgray The Dark Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 (edited) ja svaki podjednako cenim.Nema kod njih najbolji ,najgori -svi su najbolji!! pokusao sam davno jos da odaberem jedan koji mi je "najbolji" i da sam mislio o tome jos 5minuta skroz bi poledeo. me too Edited April 9, 2006 by Morgray The Dark Quote
MegaDex Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Ma ne nisam postavio pitanje koji je najbolji nego sam pitao za Powerslave utiske...to je sve ali mi je drago da sam cuo vasa misljenja Quote
Black desire Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Ma ne nisam postavio pitanje koji je najbolji nego sam pitao za Powerslave utiske...to je sve ali mi je drago da sam cuo vasa misljenja Powerslave je super! Quote
Patheren od Bosne Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 (edited) Za mene najbolji metal i uopse bend i kolektiv na planeti.Slusam ih od obdanista i slusascu do smrti. UP THE IRONS!! Edited April 11, 2006 by Patheren od Bosne Quote
Peti.Maj Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 (edited) E e. Ono kao umires i slusas Dance of Death. Ja se nesto ne bih tome izlagao. Vise bih volio da dok postajem fizicki mrtav slusam: I close my eyes Only for a moment, then the moment's gone All my dreams Pass before my eyes, a curiosity Dust in the wind All WE are is dust in the wind......................................... Edited April 12, 2006 by Byk Quote
Black desire Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Za mene najbolji metal i uopse bend i kolektiv na planeti.Slusam ih od obdanista i slusascu do smrti. UP THE IRONS!! Svi su to pricali, pa su onda malo poodrasli! Quote
Black desire Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Maideni bolje da se raspadnu nego da izdaju jos jedan Dance of Death, zar ne! Quote
Slaytanic_sisteR Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Byk Posted on 12. 4. 2006, 10:10 E e. Ono kao umires i slusas Dance of Death. Ja se nesto ne bih tome izlagao. Vise bih volio da dok postajem fizicki mrtav slusam: I close my eyes Only for a moment, then the moment's gone All my dreams Pass before my eyes, a curiosity Dust in the wind All WE are is dust in the wind......................................... ti bi da te kremiraju kad umresh,a? pa mozda se i raspadnu..ma neeeee Quote
Black desire Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Nego ljudi sta mislite o raspadu Maidena Quote
MegaDex Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Mislim da je realno isto kolko da ce Srbija biti do Londona! Quote
R_a_S_a Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 (edited) Mislim da je realno isto kolko da ce Srbija biti do Londona! Ko zna,kako smo krenuli... Edited April 13, 2006 by R_a_S_a Quote
R_a_S_a Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 (edited) Ovo je tako lepo rečeno. Edited April 13, 2006 by R_a_S_a Quote
StarbreakeR Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Pa raspad je jednog dana neminovan...i mislim da to nece da bude skoro...svirace oni do 80-te...valjace pare ko ludi do tad... Quote
R_a_S_a Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 (edited) Pa ne bih rekao raspad,pre pametno povlacenje sa scene pre nego sto postanu senilni,iznemogli i gundjavi,a nadam se da nece!(npr.Bora Djordjevic) Edited April 13, 2006 by R_a_S_a Quote
Crna_Dama Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Pa ne bih rekao raspad,pre pametno povlacenje sa scene pre nego sto postanu senilni,iznemogli i gundjavi,a nadam se da nece!(npr.Bora Djordjevic) I ja se slazem da se treba povući pre nego što pokvariš karijeru i počneš da snimaš gluposti......Ali,mislim da će Maiden-i još dugo svirati,mislim,dobro se drze,još nisu izlapeli.... Quote
Patheren od Bosne Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 I ja se slazem da se treba povući pre nego što pokvariš karijeru i počneš da snimaš gluposti......Ali,mislim da će Maiden-i još dugo svirati,mislim,dobro se drze,još nisu izlapeli.... Eh svaka ti cast djevojko.Super komentar.A ja nesto ne znam da su sjebali stvar sa DOD-om,meni je super album i urangu sa Brave New world...pih...ne znam zasto? Quote
Peti.Maj Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 ti bi da te kremiraju kad umresh,a? pa mozda se i raspadnu..ma neeeee ...yap that's my wish. Quote
MegaDex Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Raspad Maidena ce uslediti zbog smrtnog slucaja(prirodnim putem) nekog od clanova Quote
Recommended Posts