Crna_Dama Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Pa sta da se radi kad nema sta da se kaze... Mora da ima.Još uvek imamo manje strana nego HIM. Quote
MegaDex Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 To mi je i cilj. Pa dobro a kako mislis da mi isplatis sve to pivo....jos bolje gde... IRISH PUB!GUINESS NA TONE!MOLIM TE! Quote
R_a_S_a Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Nego da se vratimo temi. Skoro sam nabavio Best of B'sides. Justice of the peace razbija Quote
Crna_Dama Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Nego da se vratimo temi. Skoro sam nabavio Best of B'sides. Justice of the peace razbija Gde si nabavio? Quote
crusader84 Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) Nego da se vratimo temi. Skoro sam nabavio Best of B'sides. Justice of the peace razbija : Ceo Eddie's Archive razbija! (dobro, gde je više to pivo?) Edited May 8, 2006 by crusader84 Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Ovo je booklet CD-a Killers. Jesu oni svirali na toj turneji u Beogradu, preciznije Hipodromu, ali zar je ovo slika odatle? Postoji li neko mesto na Hipodromu sa kog se vidi onaj soliter koji se nazire u pozadini? Da su na Uscu, pa 'ajde... Meni ovo ne deluje kao tacna informacija. Ima li nekoga ko moze ovo da potvrdi? Quote
crusader84 Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) Definitivno su svirali na Hipodromu '81! Bilo je valjda u avgustu ili septembru, pitaj Vladu Džeta kad tačno, stalno nas zajebava kad je kviz na Hitu, nikad neće da kaže kad je tačno bilo! Nego to je bio neki festival, koliko sam ja ukapirao iz više priča, oni su otprilike bili predgrupa Bijelom Dugmetu! Na spisku datuma turneje na multimedjalnom disku Killers, nema Beograda, možda su samo bili neki kao specijalni gosti i svirali nešto kratko, nemam pojma... Očekujem da se javi neko iz starije ekipe!!! Edited May 8, 2006 by crusader84 Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Nije pitanje da li su, to se zna. Pitanje je da li je ova fotka odatle? Postoji li neka tako visoka zgrada koja se vidi sa Hipodroma? Btw. to je bio festival "Svi marsh na ples". Quote
Amnesia Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Maideni su tri puta svirali u Srbiji, zadnji put 86. , svirali su i na "Svi mars na ples" festivalu sa Dugmetom i pre toga jos jednom (ne znam tacno kada). Quote
Crna_Dama Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Ovo je booklet CD-a Killers. Jesu oni svirali na toj turneji u Beogradu, preciznije Hipodromu, ali zar je ovo slika odatle? Postoji li neko mesto na Hipodromu sa kog se vidi onaj soliter koji se nazire u pozadini? Da su na Uscu, pa 'ajde... Meni ovo ne deluje kao tacna informacija. Ima li nekoga ko moze ovo da potvrdi? Eeeeeeeeeeee..pa imam i ja tu sliku,na "Killers" CD-u. Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Maideni su tri puta svirali u Srbiji, zadnji put 86. , svirali su i na "Svi mars na ples" festivalu sa Dugmetom i pre toga jos jednom (ne znam tacno kada). Iz ovog tvog posta ispade da su svirali jednom pre '81... Svirali su na turneji "Powerslave" u avgustu '84. na Sajmistu. Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Eeeeeeeeeeee..pa imam i ja tu sliku,na "Killers" CD-u. I nisi se zapitala da li je to stvarno fotka iz BG? Quote
Crna_Dama Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 (edited) I nisi se zapitala da li je to stvarno fotka iz BG? Ne. Zapravo,nikad nisam ni mislila da jeste. Edited May 9, 2006 by Metal girl Quote
Black desire Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Dzaba sve, kad su sada prepopularni da bi dosli u Srbiju. Quote
crusader84 Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Nemam pojma, skoro nikad ne prolazim tim krajem, na Hipodromu sam jedan jedini put u životu bio na 'certu Dugmića prošle godine. Da sam se setio tada da pogledam... I onako je trebalo ubiti vreme od pola 4 popodne do početka 'certa! Quote
MegaDex Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Ljudi jel vam se vise svidja da neke matore spotove gledate na TV-u(tipa VH1) ili vise volite na kompu??? Gledo sam po 99999999999 put Wasted Years na VH1 pa mi prijalo! Quote
StarbreakeR Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Isto mi je ali vise volim na TVu zato sto se uvek iznenadim...nikad ne biram ja sta se pusta... Quote
Black desire Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 TV je bolji, ali i oni su poceli da smaraju, ponavljaju stalno jedne te iste. Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Ljudi jel vam se vise svidja da neke matore spotove gledate na TV-u(tipa VH1) ili vise volite na kompu??? Satelitski program gledam na compu posto imam SkyStar karticu! Pa ne umem da odgovorim na ovo pitanje. Quote
Amnesia Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Iz ovog tvog posta ispade da su svirali jednom pre '81... Svirali su na turneji "Powerslave" u avgustu '84. na Sajmistu. E, da, sad sam primetio, jebiga Quote
crusader84 Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Slab izbor na TV-u, bar na našim stanicama... Visions Of The Beast je ono bez čega se ne može! Najludja je ona "fudbal" verzija Futureal! Quote
Crna_Dama Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Nemam pojma, skoro nikad ne prolazim tim krajem, na Hipodromu sam jedan jedini put u životu bio na 'certu Dugmića prošle godine. Da sam se setio tada da pogledam... I onako je trebalo ubiti vreme od pola 4 popodne do početka 'certa! Bila sam i ja-ali,od 14:30 h. Quote
Crna_Dama Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Ljudi jel vam se vise svidja da neke matore spotove gledate na TV-u(tipa VH1) ili vise volite na kompu??? Na kompu. Quote
Recommended Posts