Amphitritê Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Da li ste se zapitali zbog cega se u vise navrata najavljuje koncert Maiden-a a potom "otkazuje"?! Gospoda (potencijalni) organizatori treba da nam daju iskren odgovor umesto sto cute k'o pi*ke. Kamo srece da sam prosle godine u junu otisla u Atinu da ih slusam, umesto sto sam poverovala glasinama da dolaze u Bg! Quote
Crna_Dama Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Da li ste se zapitali zbog cega se u vise navrata najavljuje koncert Maiden-a a potom "otkazuje"?! Gospoda (potencijalni) organizatori treba da nam daju iskren odgovor umesto sto cute k'o pi*ke. Kamo srece da sam prosle godine u junu otisla u Atinu da ih slusam, umesto sto sam poverovala glasinama da dolaze u Bg! Ma,oni "dolaze" svakog avgusta. Quote
Amphitritê Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 U pravu si! Samo, muka mi je od "najava", ako nece da ih dovedu neka umuknu vec jednom. Preostaje nam samo da skupljamo lovu za neki od koncerata Maidena u Evropi, posto ce doci kod nas na "Sveti NIKAD"! Quote
Crna_Dama Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 U pravu si! Samo, muka mi je od "najava", ako nece da ih dovedu neka umuknu vec jednom. Preostaje nam samo da skupljamo lovu za neki od koncerata Maidena u Evropi, posto ce doci kod nas na "Sveti NIKAD"! Da. Iskreno,razmišljam ozbiljno da,čim navrate u Budimpeštu,Zagreb,ili bilo gde u blizini,zapalim na koncert,više mi se isplati nego da ih čekam ovde 1000 godina. Quote
Amphitritê Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Da. Iskreno,razmišljam ozbiljno da,čim navrate u Budimpeštu,Zagreb,ili bilo gde u blizini,zapalim na koncert,više mi se isplati nego da ih čekam ovde 1000 godina. Sta nam drugo preostaje? Quote
StarbreakeR Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 A ti si zapravo poverovala...ma kakve bre glasine ne dajem 5 para za to...official site ili nista... Quote
Amphitritê Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Nisu bile glasine vec konferencija za štampu! Proslog marta i, naravno, posle toga - tajac... Quote
MegaDex Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Sto se tice glasina ja znam da su Maideni trebali da spavaju kod mene cak 3 puta a da su trebali da mi sviraju na krstenju>>>>ovo su sto je najgore pricali drugi ljudi mrtvi ozbiljni....Strasno Quote
Crna_Dama Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Sto se tice glasina ja znam da su Maideni trebali da spavaju kod mene cak 3 puta a da su trebali da mi sviraju na krstenju>>>>ovo su sto je najgore pricali drugi ljudi mrtvi ozbiljni....Strasno Quote
Crna_Dama Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 (edited) A ti si zapravo poverovala...ma kakve bre glasine ne dajem 5 para za to...official site ili nista... Zapravo,ni official site nije 100 % pouzdan...pa,znaš kako je bilo za Helloween,koncert je bio zakazan,objavljeno na sajtu,i sve to....a opet,oni mogu da otkazu kad im dune. Edited May 12, 2006 by Metal girl Quote
R_a_S_a Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Gde si nabavio? Onaj Internet to je cudo,cudo je taj Internet. Sta da ti kazem,p2p kad sam bio na fucksu mada je trajalo 5 i vise sati ali je VREDELO!!! Quote
Crna_Dama Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Mene uvek mrzi da skidam muziku sa Interneta,em, što dugo traje,em me puno košta,tako da uvek trazim neke druge načine. Quote
R_a_S_a Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Kad si na fucksu to je za dz. steta sto i pivo nije Quote
StarbreakeR Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Najpametnije je da se ova tema zakljuca dok ne izadje novi album... Quote
Crna_Dama Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Najpametnije je da se ova tema zakljuca dok ne izadje novi album... Što? Quote
SacrilegiouS Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Bolje neka se zakljuca helloween tema Quote
Crna_Dama Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Bolje neka se zakljuca helloween tema Najbolje da se ne zaključa nijedna. Quote
StarbreakeR Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Pa i Helloween...niko nista vezano za temu ne prica...jednom u 20 posta...tako je na vecini tema... Quote
MegaDex Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Pa bezveze...bolje da iskuliraju svi il da neko kaze nesto pametno il da ne jebavamo spamovima temu Quote
Recommended Posts