Crna_Dama Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 ......a i pola novih fanova je verovatno izaslo kada su culi da nema nista sa DoD-a... Quote
Crna_Dama Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 pa sto moram da onanisem na solaze ja moram da se nasmejem....pre par godina sam išla sa likom koji JESTE to radio Quote
Peti.Maj Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Sada cete me natjerati da doslovice shvatim ovo 'onanise na solaze'... ;] Quote
Vukodav Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Uh......................... covece taman covek pomisli da ga nista ne moze iznenaditi u ovom propalom drustvu i onda procita ovako nesto................................ma daj................utesi me i reci da se salis....................to za solaze i onanisanje..................................molim te...................je' l da da se salis? Pa mslim koliki bolid moras biti za tako nesto......................... Quote
Crna_Dama Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Uh......................... covece taman covek pomisli da ga nista ne moze iznenaditi u ovom propalom drustvu i onda procita ovako nesto................................ma daj................utesi me i reci da se salis....................to za solaze i onanisanje..................................molim te...................je' l da da se salis? Pa mslim koliki bolid moras biti za tako nesto......................... Stvarno je to radio..... Jebote,nemojmo više o tome,sramota me.... Dečko bio bolid. Quote
SacrilegiouS Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Lepo control denied kaze expect the unexpected Tako da ne moze vise nista da me iznenadi. Imamo na jednoj strani lika koji ne voli solaze, a na drugoj, pa recimo taj slucaj Mene zanima sta je metal girl radila dok joj je decko preslusavao solaze Quote
Peti.Maj Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 (edited) Haha Skidala..... mislim solaze.... a vi ste mislili na!... ma neee.... Edited June 7, 2006 by Byk Quote
Amnesia Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Stvarno je to radio..... Jebote,nemojmo više o tome,sramota me.... Dečko bio bolid. Sta reci. Quote
Crna_Dama Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Mene zanima sta je metal girl radila dok joj je decko preslusavao solaze Bivši dečko. Quote
Crna_Dama Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Uhmmmm...dobro...no comment A ti ,srce, reci već jednom jel ti stigao CD ili da rezem opet? Quote
Jaymz Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 A jesu li u pitanju samo Maiden solaze ili... ? Quote
Soul Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 A jesu li u pitanju samo Maiden solaze ili... ? solaže kakve matallica nikad neće napraviti!!!!!! Quote
Soul Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 A ti ,srce, reci već jednom jel ti stigao CD ili da rezem opet? stigao mu je disk Quote
Tower... Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 solaže kakve matallica nikad neće napraviti!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! :NEMASMAJLIJADAOPISEDEBILNOSTCITIRANEIZJAVE: Mejdeni su KRSH!!! Sve su im pesme na isti kalup, vokal mi ide na vrh kurca "Slooooon mi je stao na jaaaaaaaAAAaaajaaa!!!". Sve u punk fintama, samo se smenjuju isti akordi, A,D,C... Svaki ritam im je xxx xxx xxx xxx, poslusaj ritmove Metallice, pa ces shvatiti. 1 Quote
Amnesia Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Iron Maiden car Aha, i ja kazem da je taj Iron Maiden lik najveci... Quote
Amnesia Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! :NEMASMAJLIJADAOPISEDEBILNOSTCITIRANEIZJAVE: Mejdeni su KRSH!!! Sve su im pesme na isti kalup, vokal mi ide na vrh kurca "Slooooon mi je stao na jaaaaaaaAAAaaajaaa!!!". Sve u punk fintama, samo se smenjuju isti akordi, A,D,C... Svaki ritam im je xxx xxx xxx xxx, poslusaj ritmove Metallice, pa ces shvatiti. E ovo me nasmejalo Quote
Tower... Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 @Amnesia Cudno da neko ko voli Becker/Friedman band moze da voli nesto zakrzljalo kao IronMaiden... Quote
Amnesia Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Ja sam sa Maidenima poceo, i iako ih vise ne slusam toliko kao nekada nikako ne mogu reci da su zakrzljali. Quote
Jaymz Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 A k'o da je bitno ko ima bolje solaze!? Bitno je da ih mi volimo Quote
Recommended Posts