djuk Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Mart = Angra...e sad ako se Maideni tad pogode...sta da im radim... nikad cuo za tu jebenu angru! Quote
Defunctus Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 (edited) Sad sam citao na cmar-netu,iako je ono Stipe (MMS),meni ono prilicno uvjerljivo djeluje,vidjecemo sta ce biti... Cudno mi je samo da se ranije nije nesto culo o ovome,nije mart tako daleko... Edited January 14, 2007 by Defunctus Quote
SacrilegiouS Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Zvezdani, idi pisi to na angri. Maideni ce ako dodju ovde proci i bez tebe. Quote
Killing Floor Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Evo sad sam bio na Maiden forumu i ne mogu da verujem sta sam procitao...ovo su najpouzdaniji abrovi do sada...malo sam zbunjen (sto se vidi iz mog posta) potvrdili su u Grckoj jos samo kod nas da potvrde i posle koncerta mogu slobodno da se ubijem...ovo cekam ceo zivot bolje da je istina.... Quote
The Trooper Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 ja sam mislio isto da cu da se ubijem posle maidena, ali sam ipak odluchio da ih gledam barem josh jedanput Quote
vladream Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 sekcija sa vestima na oficijelnom sajtu je updateovana juce, ali jos uvek nista u vezi bg koncerta, nesto samo o singlu different world... dokle vise????????????? inace, oficijelni sajt mi je trenutno homepage, tako da, ako nesto bude, trebao bih valjda ja medju prvima da saznam Quote
Solitude Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Prica se da oficijelno saopstenje slijedi za par dana i da je definitivno mart u pitanju.: "Maideni će u ožujku 2007 svirati u Beogradu i Grčkoj. Potvrdili su mi osobno face to face Rod Smallwood (manager), Michael Kenney (klavijature), Steve Altman (Lauren Harris manager), Lauren Harris i Doug Hall (Maidenov tonac od početka). Rekli su mi još jednu zemlju ili grad, no nisam skužio. Rod Smallwood i Steve Harris potvrdili su mi i rekli da to službeno mogu napisati, da će Maideni u Hrvatskoj svirati najkasnije na golden days turneji 2008, a možda čak i ovog ljeta, ako se svi dogovori srede. Ovo nije rumour, već prenesena izjava." Izvor:vodja Maidencroatia fun cluba. Quote
Killing Floor Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Znam ta legenda je to postovao na forumu kao i neke slike...kako je covek imao srece! Quote
StarbreakeR Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 nikad cuo za tu jebenu angru! Ne sumnjam... Zvezdani, idi pisi to na angri. Maideni ce ako dodju ovde proci i bez tebe. Znam, i drago mi je...ne sumnjam da Maideni imaju dovoljno fanova i bez mene... Quote
RNA Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Mart, 'bem te neuka. Znas kako ide: sijecanj, veljaca, ozujak, travanjinjinji! Quote
Grobodan Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 mart?daj,ne seri! ako bude,ce da umrem. i ima da prsne angra samo tako Quote
MegaDex Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Hrvati ce ih gledati 95 puta a mi ni jednom.... steta Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 14.3.2007 MAIDENi sviraju u BEOGRADU,informacija je je 99% tacna!Upravo sam procitao! pozdrav Quote
Baal Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Da. http://www.ironmaiden.com/article.php?sect...article_id=1392 Quote
DragonHeart Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 GENIJALNO!!!!!!!! Snovi postaju stvarnost!!! Quote
The Trooper Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 GENIJALNO!!!!!!!! Snovi postaju stvarnost!!! Eto ... dal da idem i ja il da ne idem--- pitanje je sad. Quote
Perfector Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Znachi pocheo sam da plachem kad sam dobio SMS sa informacijom da Maiden dolazi u BG jbm ti...nishta vishe necu reci, narode vidimo se tamo!!! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Najzad je potvrdjeno kao sto sam rekao,nisam mogao pre da postujem plakao sam do sad,OD SRECE!Jedva jebeno cekma,da li ce ARENA biti ispunjena do kraja ili ne,sta mislite??? Quote
DragonHeart Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Neka o tome misli organizator, a mi se prepustimo slavlju! Ovo je vijest godine!!! Quote
Killing Floor Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Mislim da sam se upisao od srece ali bukvalno....samo jos da znamo koliko ce biti karta mada mi to nije bitno ovo cekam vise 9 godina i necu ga propustiti koliko god kostala karta!!!Ako neko sazna neku bitnu informaciju neka je napise ovde!!! Quote
Grobodan Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 TO! CEKAM OVO CEO ZIVOT!!!!!!!!!! Pozdrav angri i kanibalima,jebiga...UP THE MOTHERFUCKING IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts