dudi Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Ja mislim da će na ovoj mini turneji biti skroz drugačija set lista i stage dizajn od onog predhodnog. Biće tu svega pomalo za svakoga i koncert takav da ćete pamtiti celog života. Quote
RNA Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Kakav god da bude, ja cu ga vala pamtiti celog zivota! Quote
Dowla Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Ja mislim da će na ovoj mini turneji biti skroz drugačija set lista i stage dizajn od onog predhodnog. Biće tu svega pomalo za svakoga i koncert takav da ćete pamtiti celog života. Dudi, jel dolazis? Quote
RNA Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Zasto bi dolazio iz Kanade da ovde gleda Maiden? Quote
dudi Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Dudi, jel dolazis? Sada je red na vas da ih gledate, Veruj da sam tamo išao bih sigurno. Quote
RNA Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Niko ne sumnja u tebe i tvoj intergritet starog, proverenog metalca, prijatelju. Quote
MegaDex Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Uh covece i dalje ne mogu da verujem da dolaze Quote
Protagonist Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Polako pripremam paradajz da im ukaljam staračke face! Biće još lepši! Quote
Jedite Govna Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 (edited) Zasto bi dolazio iz Kanade da ovde gleda Maiden? oces da kazes da Mejdeni dolaze kod vas tamo? hm... kamo srece... eto mene odmah... Edited January 17, 2007 by Gothic-Rock Quote
Crna_Dama Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Jebote,mislim da ce me strefiti srcka..... jel to sigurno...ono,BAS sigurno?!? Quote
Jedite Govna Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 (edited) Iron Maiden have confirmed that further to last weeks announcement of an additional show in Athens they will be playing a headline show in Belgrade on Wednesday March 14th 2007 as part of a short run of dates in mid March. The venue is the 18,000 capacity Belgrade Fair Indoor Arena and tickets for the show will be going on sale on Wednesday 24th January. Says Steve Harris 'I'm pretty sure in saying that this will be the first time we've been to Belgrade for just over 20 years back on the Somewhere in Time tour so I'm sure many of our fans in Serbia will be very excited at the news that we're making this visit that some would say is long overdue! As we said a couple of years ago we would try and visit new places and cities where we haven't played for a long time when the opportunity to do so came up and this is just such an occasion. And we are very much looking forward to it' Edited January 17, 2007 by Gothic-Rock Quote
wlado Burton RIP Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 extra vest, mnogo sam sretan, posto sam na sabbathima i metallici bio , maideni i helloween su mi jos jedina neispunjena zelja!!! vidimo se svi 14.BRe! Quote
Crna_Dama Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Uf....trenutno sam i srecna,ali i tuzna. 1.Dok ne cujem zvanicnu informaciju od "domacih" organizatora,strepim da je isti slucaj kao sa "Helloween"-om 2.Ako se karte pustaju u prodaju 24..januara,znaci,za nekoliko dana,a mi pritom ne znamo ni gde ce se prodavati,ni po kojoj ceni,(a do para treba doci u medjuvremenu,jel`te )....ja se mogu oprostiti od koncerta...a to je nesto na sta ne zelim da mislim,jer "Maiden"-e cekam vec godinama...... Quote
ThePowerhead Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Za to se mora skupiti keš, zajmi se, rasprodaj pola imovine, tužno gledaj i moli kevu i ćaleta, samo nađi jebeni keš!!! Quote
RaVeN Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Uf....trenutno sam i srecna,ali i tuzna. 1.Dok ne cujem zvanicnu informaciju od "domacih" organizatora,strepim da je isti slucaj kao sa "Helloween"-om 2.Ako se karte pustaju u prodaju 24..januara,znaci,za nekoliko dana,a mi pritom ne znamo ni gde ce se prodavati,ni po kojoj ceni,(a do para treba doci u medjuvremenu,jel`te )....ja se mogu oprostiti od koncerta...a to je nesto na sta ne zelim da mislim,jer "Maiden"-e cekam vec godinama...... 1. domaci organizatori potvrdili 100% (bilo sinoc na radio 202-ci)....ne strepi vise 2 "karte ce se prodavati na mestima gde ste ih kupovali i za ostale koncerte"(gore pomenuti izvor informacija).....znaci sirom Srbije !!....cena ce se znati do ponedeljka !!! nemoj da places i tugujes....nego, vidimo se na koncertu Quote
Crna_Dama Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 1. domaci organizatori potvrdili 100% (bilo sinoc na radio 202-ci)....ne strepi vise 2 "karte ce se prodavati na mestima gde ste ih kupovali i za ostale koncerte"(gore pomenuti izvor informacija).....znaci sirom Srbije !!....cena ce se znati do ponedeljka !!! nemoj da places i tugujes....nego, vidimo se na koncertu Nadam se. Vest o koncertu je obišla ovdašnje metal-krugove,pa smo ja i ortakinje donnele zaključak da ćemo učiniti sve što možemo da odemo na taj koncert....doduše,nećemo ići u krajnost,kao što je Ljubićki most. Moj ćale je oduševljen što dolaze.......još nešto u moju korist! Quote
StarbreakeR Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Dosao sam do zakljucka da svaki grad ima svoj "most" :) Quote
Crna_Dama Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Dosao sam do zakljucka da svaki grad ima svoj "most" :) Pa,da,pod uslovom da ima reku. Quote
Black desire Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Epa ljudi...izasla vest o MAIDENima u Blicu, Danasu, Glasu, a verovatno i o stalim dnevnim novinama...inace organizator je AVALON iz Skoplja , i rekose da su namerno izabrali Beograd, i ocekuju puno gostiju iz okolnih zemalja...inace ovo je jedan od 4 koncerta koji Maiden drzi u martu, tu su jos Indija, Dubai, Atina...tako valjda bese... Quote
RaVeN Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Epa ljudi...izasla vest o MAIDENima u Blicu, Danasu, Glasu, a verovatno i o stalim dnevnim novinama...inace organizator je AVALON iz Skoplja , i rekose da su namerno izabrali Beograd, i ocekuju puno gostiju iz okolnih zemalja...inace ovo je jedan od 4 koncerta koji Maiden drzi u martu, tu su jos Indija, Dubai, Atina...tako valjda bese... xm.....vec napisano dosta puta na onom drugom mestu, ali nije na odmet ponoviti !!! Quote
The Trooper Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 (edited) Vala, ima da se mnogo oduzuju! 21 godina BRE! Hocu ceo "Somewhere In Time", mamu im... Vala bilo bi previshe sarkastichno... ali ako... neka EDIT: usput taj su vec jednom svirali i to na somwhere on tour Jebote,mislim da ce me strefiti srcka..... jel to sigurno...ono,BAS sigurno?!? To sam i ja mislio, jedva sam preteko kad sam ih prvi put video, ne beshe to davno... Edited January 17, 2007 by The Trooper Quote
RNA Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Heh, samo u Beogradu su, na prvom koncertu dakle, svirali 'Loneliness Of The Long Distance Runner' i posle nikad vise! Quote
Black desire Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 xm.....vec napisano dosta puta na onom drugom mestu, ali nije na odmet ponoviti !!! Pa verovatno, al mrzi me da citam sva ova odusevljavanja i padanja u nesvest...pa nisam ni obratio paznju... Quote
Recommended Posts