MegaDex Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Ma ne most, no "most" Sta vas je sad zoki lagao? Quote
machine man Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 (edited) he he sprema se ceta iz podgorice, bice lodnicaa. karta+voz+smjestaj moram i ja pod most Edited January 18, 2007 by machine man Quote
Killing Floor Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Dobro krenuli su planovi!!!Samo tako!!! Quote
Crna_Dama Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Ja sam otvorila "Fond za Maiden-e",koji podrazumeva aktivno sakupljanje kinte po odeljenju,kući,gladovanje u školi i padanje u nesvest od gladi,švercovanje u autobusu,razletanje po rodbini u cilju "prošenja" kinte,a počinje od danas.... Quote
StarbreakeR Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Sta trenutno mislim o ovom koncertu :puke: :puke: Zbog razmazenih sinova koji dolaze kada njima odgovara da se otkaze jedini koncert koji sam stvarno zeleo da vidim ove godine... Nek ide sve u pizdu materinu!!! Quote
Crna_Dama Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Sta trenutno mislim o ovom koncertu :puke: :puke: Zbog razmazenih sinova koji dolaze kada njima odgovara da se otkaze jedini koncert koji sam stvarno zeleo da vidim ove godine... Nek ide sve u pizdu materinu!!! Quote
StarbreakeR Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 (edited) Otkazana Angra Zna se zbog koga Jos samo da Purgeri pobede Helloween na onoj anketi i da kazem da mi je ovo najgora godina u zivotu...na samom njenom pocetku... Edited January 18, 2007 by StarbreakeR Quote
Killing Floor Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Heh, samo u Beogradu su, na prvom koncertu dakle, svirali 'Loneliness Of The Long Distance Runner' i posle nikad vise! Zato sto im koncert u Beogradu nije bio bitan, hteli su da se uvezbaju za predstojece koncerte. Quote
vladream Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Zato sto im koncert u Beogradu nije bio bitan, hteli su da se uvezbaju za predstojece koncerte. xexexexe, nije tako, nego vise posle toga nisu svirali zato sto to nije zvucalo onako kako su oni hteli, prost razlog, zar ne? Quote
Bančilo Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Kad sam bio klinac mastao sam o tome da u Bgs.dodju Mejdeni i Metalika pa eto i mi smo nest na ovoj planeti i nas je bog pogledao. Quote
Killing Floor Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 xexexexe, nije tako, nego vise posle toga nisu svirali zato sto to nije zvucalo onako kako su oni hteli, prost razlog, zar ne? To sam hteo da kazem care, ali njima koncert u Beogradu nije bio bitan pa su odlucli da je odsviraju. Quote
SacrilegiouS Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Otkazana Angra Zna se zbog koga Jos samo da Purgeri pobede Helloween na onoj anketi i da kazem da mi je ovo najgora godina u zivotu...na samom njenom pocetku... Jebi ga. Ne moze neki nizerazredni bend da se poredi sa zna se vec kim. A ako ti od svega toga zavisi zivot, ti onda nemas zivot Quote
MegaDex Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Otkazana Angra Zna se zbog koga Jos samo da Purgeri pobede Helloween na onoj anketi i da kazem da mi je ovo najgora godina u zivotu...na samom njenom pocetku... Pa nemoj da se stresiras maideni dolaze sad pa ko zna kad angra i helloween ce pre da dodju Quote
KAKTUSCAR Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 (edited) To sam hteo da kazem care, ali njima koncert u Beogradu nije bio bitan pa su odlucli da je odsviraju. Ne pricaj gluposti. Inace to da im nije bio bitan pa su zato svirali LoLDR sam cuo mnogo puta, da te podsetim to nije bio 1 koncert nego 3 koncerta u bivsoj Jugi Beograd, Ljubljana i Zagreb sto su oni nazvali "Somewhere in Yugoslavia" posle toga su imali ukupno 12 datuma za redom u Istocnoj Evropi tipa Poljska, Madjarska, Cehoslovacka, a Beograd je u to vreme bio Bog za ove drzave i ubedljivo najznacajnije mesto na kome su izmedju svih ovih mogli da sviraju. Ako si bio na prosloj turneji, mislim na DoD koju su poceli u Debrecinu, video bi kako su gresili i kakve su gafove imali kad nisu znali koju ce pesmu da sviraju, pa su Hallowed be Thy Name 2 put pocinjali, greske koje uopste nisu uobicajene za Maiden. Ali jednostavno to se dogadja kada je to prvi koncert i sve nije do savrsenstva uigrano. Na narednim koncertima su menjali pa neka pesma isto nije vise bila svirana. Beogradski koncert iz 1986 ako imas dobar snimak i ako si ga odslusao je odlican bez greske iako je bio prvi na turneji, a posle te pesme je Bruce imao manji govor u kome je rekao da su zeleli da odsviraju neku specijalnu stvar sa novog albuma itd. Inace na netu svi ubijaju za bootleg ovog koncerta zbog te stvari, a za Ljubljanu i Zagreb koje takodje imam im se zivo je.. Edited January 19, 2007 by KAKTUSCAR Quote
Amphitritê Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 Iz vrlo pouzdanih izvora znam da Bruce & ekipa jedva cekaju da nastupe u Srbiji...tako da prica o "tezgi" otpada! Quote
RaVeN Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 Iz vrlo pouzdanih izvora znam da Bruce & ekipa jedva cekaju da nastupe u Srbiji...tako da prica o "tezgi" otpada! E pa ja znam iz prve ruke....rekao mi Harris licno !!!! Quote
Amphitritê Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 (edited) Blago tebi Edited January 19, 2007 by Vilhelmina Quote
MegaDex Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 LJudi kako god gledali na stvari nisu svirali ovde 15 god pa bi meni i tezgica bila dovoljna Quote
Crna_Dama Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 LJudi kako god gledali na stvari nisu svirali ovde 15 god pa bi meni i tezgica bila dovoljna To ja sve vreme govorim.Budite srećni što uopšte dolaze,a neka sviraju šta hoće,meni je svejedno. Quote
RaVeN Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 To ja sve vreme govorim.Budite srećni što uopšte dolaze,a neka sviraju šta hoće,meni je svejedno. ko kaze da su plavuse glupe.....evo i one kazu ponekad nesto pametno ! Quote
Glogov_Kolac Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 (edited) Karta za maidene u Atini je 60,5 evra! www.ticketpro.gr Edited January 19, 2007 by Glogov_Kolac Quote
Crna_Dama Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 (edited) ko kaze da su plavuse glupe.....evo i one kazu ponekad nesto pametno ! Ali,ja sam crnka-vidiš valjda profil,a na avataru je moja omiljena pevačica Doro Pesch..... u jebote Grčka je Grčka...kod nas će biti manje. Edited January 19, 2007 by Metal girl Quote
vladream Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 na njihovom zvanicnom forumu pise da je cena karte 2500 din / 31e, a to je postovao isti lik koji je prvi rekao da ce da bude konc u bgu (jos 24.12.) - maidencroatia... realna cena karte, po meni Quote
Recommended Posts