Jedite Govna Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 hm, bas citama clanak u novinama, mozda naprave posijetu i kod nas Downunder, od kako su zadnju put bili '85 i '92 godine... i i i Protagonist... Quote
Jabba the Hutt Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 (edited) Jednog lepog dana sedim ja u kafani 2 soma, na Banovom Brdu sa jos par drugara i banjava u kafanu jedan nas ortak, zajapuren ko cjurka i krkljajuci nesto ne razumno, dok nam je mahao sa nekom papircinom ispred ociju a drugom rukom pokazivao na nju. E sad posto mi znamo da je on cudan decko, manje vise ga iskuliramo, spustimo ga na stolicu, i kazemo mu da nam polako i stalozeno isprica o cemu se radi. Za to vreme ortak koji je uzeo papir od njega i procitao ga takodje pocinje da ispusta cudne krkljave zvuke i da gura papir ka meni. Uzmem ja taj papir, ocekivajuci neku bolestinu sa rotten.com, kad ono medjutim: Na papiru obavestenje sa Maiden sajta da maideni dolaze 14.3.2007. u ovu nasu napacenu zemljicu. Za razliku od ove dvojice ja sam poceo da vristim ko blacker kad ga kolju Prepostavljam da je nekom slucajnom posmatracu to izgledalo kao The Killer Joke skech Monti Pajtonovaca dakle sta reci... Ispunjenje snova iz detinjstva... Samo bi zeleo da cepaju sto vise stvari sa Piecea i Somewherea pa da mremo. Jos ako bude Revelations, ijao... Sve u svemu, koncert i bend za koji se organi prodaju ruskoj mafiji a clanovi porodice u belo roblje Edited January 22, 2007 by Jabba the Hutt Quote
MegaDex Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Interesantan je vrlo prvi deo posta Quote
DJ_raBo Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 A i drugi nije za bacanje... Je li, koliko cenis jedan bubreg? Odgovor na PP, ne zelim da se ove transakcije procuju Quote
GEORGE_SOAD Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 I ja sam zainteresovan za taj bubreg, pm! Quote
joetankian Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Jednog lepog dana sedim ja u kafani 2 soma, na Banovom Brdu sa jos par drugara i banjava u kafanu jedan nas ortak, zajapuren ko cjurka i krkljajuci nesto ne razumno, dok nam je mahao sa nekom papircinom ispred ociju a drugom rukom pokazivao na nju. E sad posto mi znamo da je on cudan decko, manje vise ga iskuliramo, spustimo ga na stolicu, i kazemo mu da nam polako i stalozeno isprica o cemu se radi. Za to vreme ortak koji je uzeo papir od njega i procitao ga takodje pocinje da ispusta cudne krkljave zvuke i da gura papir ka meni. Uzmem ja taj papir, ocekivajuci neku bolestinu sa rotten.com, kad ono medjutim: Na papiru obavestenje sa Maiden sajta da maideni dolaze 14.3.2007. u ovu nasu napacenu zemljicu. Za razliku od ove dvojice ja sam poceo da vristim ko blacker kad ga kolju Prepostavljam da je nekom slucajnom posmatracu to izgledalo kao The Killer Joke skech Monti Pajtonovaca dakle sta reci... Ispunjenje snova iz detinjstva... Samo bi zeleo da cepaju sto vise stvari sa Piecea i Somewherea pa da mremo. Jos ako bude Revelations, ijao... Sve u svemu, koncert i bend za koji se organi prodaju ruskoj mafiji a clanovi porodice u belo roblje koji si ti lik!!! Quote
TopOfTheMorning Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Znachi josh uvek ne verujem. Sad mogu opushteno da umrem, ne moram ni da odem na koncert, dovoljno je shto sam video " Maiden to Come in Belgrade " ... Quote
Killing Floor Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Znachi josh uvek ne verujem. Sad mogu opushteno da umrem, ne moram ni da odem na koncert, dovoljno je shto sam video " Maiden to Come in Belgrade " ... Pa taj fazon i to potvrda na njihovom sajtu! Quote
MegaDex Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 ja dok ih ne odgledam ne verujem Quote
Huszar Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Procitao sam u danasnjem Blic-u da ce biti VIP karata za Maidene. Zna li neko gde se moze dobiti vishe informacija o tome? Quote
joetankian Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Ma VIP je samo za Bruce Air bagru Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Pa to ti je backstage pass jbt,uvek je bilo i uvek ce biti pozera u backstagu,neces moci regularno da kupis tu kartu,odakle tebi pada nesto tako na pamet! Quote
Crna_Dama Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Procitao sam u danasnjem Blic-u da ce biti VIP karata za Maidene. Zna li neko gde se moze dobiti vishe informacija o tome? U VIP loži će biti Ceca Ražnatović...a predgrupa Amadeus bend. Quote
Divlji Tigar Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Pa svi iz Amadeusa benda su metalci. Ceo bend je bio na koncertu u Budimpesti. Oni samo zbog para sviraju Pop. Quote
RNA Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Ali kakav pop, da ti se prevrnu i creva i govna u njima 5 puta! Quote
The Trooper Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Razmislicu...ali ako dodjem doci cu sa puno mrznje i dracu se Carry On! I ne pricaj za Angru da je nizerazredni bend...to sto ti nisi cuo za njih ne znaci da su nizerazredni... brate ljutio se ti kolko oces angra ostaje drugorazredni bend, dobri su oni, ali ako se porede sa maidenima jesu drugorazredni o cemu pricamo? Ovo treba nabaviti i umreti srecan! http://cgi.ebay.com/IRON-MAIDEN-SOMEWHERE-...1QQcmdZViewItem treba ih prvo wideti... Quote
Jedite Govna Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Gde je tacno to Downunder? Oz? Da, Aus... Quote
Black desire Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Nadam se samo da nece biti puno dece... Quote
machine man Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Pa svi iz Amadeusa benda su metalci. Ceo bend je bio na koncertu u Budimpesti. Oni samo zbog para sviraju Pop. bice prije da su radi fore bili u budimpestu Quote
Jedite Govna Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Nadam se samo da nece biti puno dece... sto bi ti smetalo, kad si jedan od njih, lol... ako budes isao na Mejdene, pozdravi mi Eddie... Quote
Black desire Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Pa idem da ih gledam, cisto zato sto sam pre 5 godina hteo da ih gledam, a sad mi je svejedno... Quote
darkonet Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 koja su ovo proseravanja tipa ''hteo sam pre 5 god da ih gledam a sad mi je svejedno'',ljudi batalite te price --- nije svejedno!!!NEKTAR je zakon Quote
Black desire Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Tako se sad osecam...a naravno da cu da idem, ej, mejdeni su to... Quote
Recommended Posts