Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Jednog lepog dana sedim ja u kafani 2 soma, na Banovom Brdu sa jos par drugara i banjava u kafanu jedan nas ortak, zajapuren ko cjurka i krkljajuci nesto ne razumno, dok nam je mahao sa nekom papircinom ispred ociju a drugom rukom pokazivao na nju. E sad posto mi znamo da je on cudan decko, manje vise ga iskuliramo, spustimo ga na stolicu, i kazemo mu da nam polako i stalozeno isprica o cemu se radi. Za to vreme ortak koji je uzeo papir od njega i procitao ga takodje pocinje da ispusta cudne krkljave zvuke i da gura papir ka meni. Uzmem ja taj papir, ocekivajuci neku bolestinu sa rotten.com, kad ono medjutim: Na papiru obavestenje sa Maiden sajta da maideni dolaze 14.3.2007. u ovu nasu napacenu zemljicu. Za razliku od ove dvojice ja sam poceo da vristim ko blacker kad ga kolju :):):) Prepostavljam da je nekom slucajnom posmatracu to izgledalo kao The Killer Joke skech Monti Pajtonovaca :D

dakle sta reci...

Ispunjenje snova iz detinjstva...

Samo bi zeleo da cepaju sto vise stvari sa Piecea i Somewherea pa da mremo.

Jos ako bude Revelations, ijao...

Sve u svemu, koncert i bend za koji se organi prodaju ruskoj mafiji a clanovi porodice u belo roblje :):)

Edited by Jabba the Hutt
Posted

Jednog lepog dana sedim ja u kafani 2 soma, na Banovom Brdu sa jos par drugara i banjava u kafanu jedan nas ortak, zajapuren ko cjurka i krkljajuci nesto ne razumno, dok nam je mahao sa nekom papircinom ispred ociju a drugom rukom pokazivao na nju. E sad posto mi znamo da je on cudan decko, manje vise ga iskuliramo, spustimo ga na stolicu, i kazemo mu da nam polako i stalozeno isprica o cemu se radi. Za to vreme ortak koji je uzeo papir od njega i procitao ga takodje pocinje da ispusta cudne krkljave zvuke i da gura papir ka meni. Uzmem ja taj papir, ocekivajuci neku bolestinu sa rotten.com, kad ono medjutim: Na papiru obavestenje sa Maiden sajta da maideni dolaze 14.3.2007. u ovu nasu napacenu zemljicu. Za razliku od ove dvojice ja sam poceo da vristim ko blacker kad ga kolju :):):) Prepostavljam da je nekom slucajnom posmatracu to izgledalo kao The Killer Joke skech Monti Pajtonovaca :D

dakle sta reci...

Ispunjenje snova iz detinjstva...

Samo bi zeleo da cepaju sto vise stvari sa Piecea i Somewherea pa da mremo.

Jos ako bude Revelations, ijao...

Sve u svemu, koncert i bend za koji se organi prodaju ruskoj mafiji a clanovi porodice u belo roblje :):)

koji si ti lik!!! :pivopije:

Posted

Znachi josh uvek ne verujem. Sad mogu opushteno da umrem, ne moram ni da odem na koncert, dovoljno je shto sam video " Maiden to Come in Belgrade " ... :rolleyes:

Pa taj fazon i to potvrda na njihovom sajtu!

Posted

Procitao sam u danasnjem Blic-u da ce biti VIP karata za Maidene. Zna li neko gde se moze dobiti vishe informacija o tome? :udri::muzicar:

U VIP loži će biti Ceca Ražnatović...a predgrupa Amadeus bend. :):):):):):):):):):):)

Posted

Razmislicu...ali ako dodjem doci cu sa puno mrznje i dracu se Carry On!

I ne pricaj za Angru da je nizerazredni bend...to sto ti nisi cuo za njih ne znaci da su nizerazredni...:violent:

brate ljutio se ti kolko oces angra ostaje drugorazredni bend, dobri su oni,

ali ako se porede sa maidenima jesu drugorazredni

o cemu pricamo?

Ovo treba nabaviti i umreti srecan!

http://cgi.ebay.com/IRON-MAIDEN-SOMEWHERE-...1QQcmdZViewItem

treba ih prvo wideti...