Black desire Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Tako je bre....samo nek se cepa...bez starca nema udarca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Jes, al na mladima svet ostaje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 I tako sve u krug.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopOfTheMorning Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 HB Jan, da izdash bar josh 5 albuma sa maidenima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
machine man Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 HB Jan, da izdash bar josh 5 albuma sa maidenima. da se mirno povuce i ode u legendu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 MA ziv je Janick umro Nije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 hahaha...ne dok se vrte gitara i para svaka ti stoji na mestu :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 (edited) Moj burazer ima 10, vec je lud za maidenima i moli majq da ga pusti da ide. Ona ga kao lozhi, " videcemo sine, budi dobar u shkoli i tako to ", a naravno da ga nece pustiti niti ima sa kim da ide ( jedino ako cu ja da ga vodim ). Mislim da mi, kada bude malo porastao i shvatio shta je propustio nece nikada oprostiti. Pa iscimaj nesto i za njega Nemoj posle da oseћаш griжу saвeсти mislim,zamisli burazera posle Edited January 30, 2007 by Mustang Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 (edited) @TopOfTheMorning: pazi i moj buraz voli maidene isto... 10 god, mada on vishe voli onaj hard rock po sistemu steppenwolf, ali neka ga neka roka... zlato batino... mali slatki andjeo pakla, ima da ga prebijem kad tad... ajoj uziveo sam se mali nije mogao da prezali kad sam mu rekao da je intro-rif za wicker mena ukraden ... mislim nisam ni ja mogao, al sad jesam inache sam ja teo da ga vodim na maidene, jer sam iso kolima, al ga nije pustila keva tj. nije htela da mu da kintu za karte, a ja nisam imao da mu dâm Edited January 30, 2007 by The Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 ko hoce ima sad u 19.00 GMT (sto je kod nas 20.00 GMT+1) radio emisija sa brucom dickinsonom na http://www.planetrock.com/ gore levo ima link za "listen now" otvori se prozor koji pita postanski broj jer samo moze za britanske brojeve ukucati npr. CB2 4RG za Duxford i on te kompjuter te pusti ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Sta on ima pametno da kaze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 (edited) Sta on ima pametno da kaze... pff ja rekoh ko oce, nemorash bash da vredjas... rekao je nekoliko zanimljivih stvari vezanih za koncert u bg-u npr... u stvari sta ima da pricham, on "nema pametno sta da kaze" nikog ne interesuje Edited January 30, 2007 by The Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Koga vredjam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 (edited) Koga vredjam... pa omalovazavas to sto sam uopste postovao link i sta ce da bude i kako uopste pustiti radio Edited January 30, 2007 by The Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Oprosti ondak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Oprosti ondak... ma nista al da je imao sta da kaze imao je sta da kaze :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Englezi uvek imaju sta da kazu...zato sto su englezi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 hmmmm? Ovde se nesto jako sumnjivo desava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Npr... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 pa spomenuo je da ce na setlisti u grckoj svirati neke stvari sa novog albuma, mozda to znachi da nece svirati sve... i rekao je da ce da rade nekih par koncerata letos i rekao je kao vip karate u sklopu bruce aira... ali ko ima pare nek izvoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopOfTheMorning Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 @Mustang & The Trooper : Ma opushteno, bice valjda prilike i za burazera da ode na koncert. Btw SIGURNO nece svirati sve pesme sa novog albuma, rekao je Bruce lepo josh pre par meseci da je ono bilo zadnji put u istoriji da sviraju ceo AMOLAD. Tako da ne znam shto se cimate, svirace 4-5 pesama i to je to. Klasichan album tour. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Btw SIGURNO nece svirati sve pesme sa novog albuma, rekao je Bruce lepo josh pre par meseci da je ono bilo zadnji put u istoriji da sviraju ceo AMOLAD. Tako da ne znam shto se cimate, svirace 4-5 pesama i to je to. Klasichan album tour. Majstore jako mi je drago da to cujem, danas sam skroz Kul Prosao sam ispit posle godinu i po i to mi samo upotpunjuje угoђај Па ако се видимо на церту имаш пиво а буразер ако му даш дозволу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopOfTheMorning Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Majstore jako mi je drago da to cujem, danas sam skroz Kul Prosao sam ispit posle godinu i po i to mi samo upotpunjuje угoђај Па ако се видимо на церту имаш пиво а буразер ако му даш дозволу To to to. I ja moram da shtrebam ovih dana ... krecu ispiti. Vazhi se, ako vidish neq mini ekipu u duxevima west ham-a, tu sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts