Mustang Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 (edited) To to to. I ja moram da shtrebam ovih dana ... krecu ispiti. Vazhi se, ako vidish neq mini ekipu u duxevima west ham-a, tu sam. I'll be happy to да те поздравим, ја ћу највероватније да носим мајИцу (не много оригинално,јбг.) ал сви су ми па оригинални... Ал ово за Вест Хем је О.Кеј Edited January 31, 2007 by Mustang Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 20.000 ljudi? i vi ocete da se nadjete?... hmmm sercno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Za ljubav ne postoje prepreke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAN O WAR Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 ooo oooooooooo ooooo. Heaven can............. Idemo na maidene aaaaaaaaaaa Zajebali su me u Sofiji 2000-te al sad nece osecam aaaaaaaaaaaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopOfTheMorning Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Ja cu popiti pivo koga god vidim u Trooper majci. Pa sad, potreficu jednom. Da, da, za ljubav ne postoje granice. xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Ja cu da dodjem u havajci ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 (edited) Ja cu popiti pivo koga god vidim u Trooper majci. Pa sad, potreficu jednom. ako za svaku tu majicu popijes po jedno....umreces od alkohola !! Bice dosta ljudi u njoj ! A ako ti je i to malo.....onda za svaku Maiden maicu po jedno !! Edited February 1, 2007 by RaVeN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Ja cu popiti pivo koga god vidim u Trooper majci. Pa sad, potreficu jednom. Da, da, za ljubav ne postoje granice. xD Pa kazem ja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Ja cu da dodjem u havajci ! Havajke su do jaja,samoo moras i revolver da imas,i da ga stavis tako da ti malo viri iz pantalone.I da,ne zaboravi sandale da obuces!To ti brate ima stila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Pa to,samo ce prangiju da mi oduzmu na ulazu ,makar ce naocare da mi ostanu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Pa to,samo ce prangiju da mi oduzmu na ulazu ,makar ce naocare da mi ostanu ! Da,steta.Ja inace tako sebe zamisljam u buducnosti. mOraci i ja sebi uskoro d kupim koju havajku,jebote oduvek mi je to zelja,ali uvek zaboravim to da uradim.Stvarno,to toliko stila ima. Samo kako god sa revolverom cu imati problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Hehe ja imam 5 havajki,sve su bash profi,a idu savrseno uz plave cvidze,tako da sam uvek u PARTY elementu,kad me neko vidi ne bi mogao ni da pomisli da sam veliki veliki MAIDEN FREAK!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Ajde sad svi lepo da odustanemo od svih koncerata koji se skorije desavaju i da idemo na MEJDENE.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Naravno da necemo, ali cemo na Mejdene ici sigurno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAN O WAR Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Aloha. Tacno li je da su sad karte za maiden 3000??????? Aj ako neko ima info nak kaze koju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 1.Grave Digger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 koliko ja znam 2600?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 1.Grave Digger /Therion/Sabaton 2. HammerFall/Krokus/The Poodles 3. Riblja Čorba Na sve ovo će se ide do Maiden-a... A i Evergrey koncert mi se još mota po glavi tako da će dosta brzo da mi prodje vreme do 14.3. Kapiram da će neki i na Cannibale... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
machine man Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Aloha. Tacno li je da su sad karte za maiden 3000??????? Aj ako neko ima info nak kaze koju nema potrebe da se cimas po forumu za cijene ulaznica imas tel brojeve svih eventimovih prodajnih mjesta pa pitaj inace kartu sam kupio juce bila je 2600. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Malo je skuplja karta ali ne zalim kintu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAN O WAR Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 He he. Sad nesto razmishljam. Pa Maiden nisu stavili u arenu zato sto zaboga tamo tad ce da "peva" Tose Proeski da ne kazem Stroshe Projevski mamu mu jebem. Posle certa Maidena idemo SVI kolektivno da se obrachunamo s njegovim fanovima. Metalni radnici vs Shabanotiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAN O WAR Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 HEHE Mislim da sam se zajebo za ceo mesec. Ma ko ga jebe. Sve u svemu Maiden or bust. Zna li neko kolko je karata vec otishlo? Jebano je sranje jer milim da ce potraznja za njih da bude mnooogo veca nego sto hala 1 moze da primi. Ima da stojimo na dva sprata- jedni drugima na vugla. Pocheo sam da sanjam taj Maiden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Posle Theriona...Maiden... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts