abraxas Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Dokle su dogurali,kada nisam isao na njihov konc od prije 2mj Bolje mi ici na Saxona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Dokle su dogurali,kada nisam isao na njihov konc od prije 2mj Bolje mi ici na Saxona ja sam u decembru bio na maidenima mislim... dokle su to dogurali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abraxas Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ja sam u decembru bio na maidenima mislim... dokle su to dogurali? Pa,sta reci! Po meni ce oni uskoro biti predgrupa nekima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Pa,sta reci! Po meni ce oni uskoro biti predgrupa nekima! ajde ne seri..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Pa,sta reci! Po meni ce oni uskoro biti predgrupa nekima! o chemu prichash brate? po chemu to molim te pojasni?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Mozda hoce da kaze da vise nisu u stanju da prave kvalitetnu svirku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Mozda hoce da kaze da vise nisu u stanju da prave kvalitetnu svirku... jel si siguran da si bio na maidenima??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 svratite malo i pogledajte novi dizajn http://www.ironmaiden.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abraxas Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Daj,kupio sam novi album na silu. Kod mene vise ni najvatreniji ne idu na njihove koncerte. Nekada smo isli u Pariz zbog njih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Daj,kupio sam novi album na silu. Kod mene vise ni najvatreniji ne idu na njihove koncerte. Nekada smo isli u Pariz zbog njih! novi album nije losh.. ne znam za francusku, mislim ne mogu da zamislim francuza metalca, ali dobro... ali ja sam bio u stutgartu na certu i jebali su kevu, nije bilo uopste mnogo klinaca... dobro bilo je ljudi koji su samo znali za fear of the dark, ali je bilo najvishe metalaca, rokera i bajkera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Epa razmazili ste se...mi koji ih nismo gledali dvadeset godina moramo i na to da pristanemo...oni mozda na zapadu sviraju slabije zato sto publika uglavnom podvlacim uglavnom na Maidenima sedi ko na koncertu Ivane Jordan Fino im inace izgleda novi sajt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abraxas Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 To je bio nekada najbucniji band Danas utisali,ma daj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 To je bio nekada najbucniji band Danas utisali,ma daj mix je bio odlichan... sve se chulo, sve si mogao da chujesh perfektno i da posle nemash problema sa sluhom... a ako je tebi do buke idi slushaj elektro, ne treba ti metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Ne znam da li je neko to video, ali u Politikinoj TV reviji pre par nedelja su objavili clanak od Maidenima, i to fin, preko cele stvari. Ali likovi su ladno stavili dve slike, jednu veliku ispod koje pise Iron Maiden, i na kojoj Maideni poziraju, nesto skorasnje, i jednu manju ispod koje pise "Iz mladjih dana" i nakojoj je Children Of Bodom... Sta reci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Ne znam da li je neko to video, ali u Politikinoj TV reviji pre par nedelja su objavili clanak od Maidenima, i to fin, preko cele stvari. Ali likovi su ladno stavili dve slike, jednu veliku ispod koje pise Iron Maiden, i na kojoj Maideni poziraju, nesto skorasnje, i jednu manju ispod koje pise "Iz mladjih dana" i nakojoj je Children Of Bodom... Sta reci... children of bodom umesto maidena.... smesno... BRUKA... SVETOGRDJE Epa razmazili ste se...mi koji ih nismo gledali dvadeset godina moramo i na to da pristanemo...oni mozda na zapadu sviraju slabije zato sto publika uglavnom podvlacim uglavnom na Maidenima sedi ko na koncertu Ivane Jordan Fino im inace izgleda novi sajt nisam primetio... nema budala koji ce da se sutiraju uz 2 minutes to midnight, al jebote NISMO PANKERI... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abraxas Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 mix je bio odlichan... sve se chulo, sve si mogao da chujesh perfektno i da posle nemash problema sa sluhom... a ako je tebi do buke idi slushaj elektro, ne treba ti metal ako mi ne zuji poslije 3 dana u usima,onda to i nije bio metal koncert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 (edited) ako mi ne zuji poslije 3 dana u usima,onda to i nije bio metal koncert kao sto rekoh ako oces da ti zuji u ushima tre nedelje idi slushaj elektro fora je koliko dugo ces da ostanesh pijan od jednog jedinog napijanja... ako cemo bash u extreme Edited February 10, 2007 by The Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abraxas Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Naravno,bio sam na dosta koncerata! Mislim da sam uocio tazliku. Maideni od prije 10 godina,i sada nisu isti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Naravno da nisu isti, a tek kad krenes unazad bolje ni ne pricati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 @the trooper: Nismo punkeri ali sedeti ko u pozoristu i aplaudirati je malo smesno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 @the trooper: Nismo punkeri ali sedeti ko u pozoristu i aplaudirati je malo smesno ne kazem da treba da sedimo ko u pozoristu ali jebote nije maiden za sutiranje... ipak kao sto rekoh nismo pankeri, to bi bilo josh smesnije i ispod nivoa kao sto je piti psenisno pivo iz flashe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 agreeed! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIP St. Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Word! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 jes bre... negop josh uvek zamishljam kako li je piti psenisno pivo iz flase... c c c c... svetogrdja li Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Vopi sada?? JOOOJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts