Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daj,kupio sam novi album na silu.

Kod mene vise ni najvatreniji ne idu na njihove koncerte.

Nekada smo isli u Pariz zbog njih!

novi album nije losh..

ne znam za francusku, mislim ne mogu da zamislim francuza metalca, ali dobro...

ali ja sam bio u stutgartu na certu i jebali su kevu, nije bilo uopste mnogo klinaca...

dobro bilo je ljudi koji su samo znali za fear of the dark, ali je bilo najvishe metalaca, rokera i bajkera

Posted

Epa razmazili ste se...mi koji ih nismo gledali dvadeset godina moramo i na to da pristanemo...oni mozda na zapadu sviraju slabije zato sto publika uglavnom podvlacim uglavnom na Maidenima sedi ko na koncertu Ivane Jordan :)

Fino im inace izgleda novi sajt

Posted

To je bio nekada najbucniji band

Danas utisali,ma daj

mix je bio odlichan... sve se chulo, sve si mogao da chujesh perfektno i da posle nemash problema sa sluhom...

a ako je tebi do buke idi slushaj elektro, ne treba ti metal :udri::udri::udri:

Posted

Ne znam da li je neko to video, ali u Politikinoj TV reviji pre par nedelja su objavili clanak od Maidenima, i to fin, preko cele stvari. Ali likovi su ladno stavili dve slike, jednu veliku ispod koje pise Iron Maiden, i na kojoj Maideni poziraju, nesto skorasnje, i jednu manju ispod koje pise "Iz mladjih dana" i nakojoj je Children Of Bodom...

Sta reci... :D

Posted

Ne znam da li je neko to video, ali u Politikinoj TV reviji pre par nedelja su objavili clanak od Maidenima, i to fin, preko cele stvari. Ali likovi su ladno stavili dve slike, jednu veliku ispod koje pise Iron Maiden, i na kojoj Maideni poziraju, nesto skorasnje, i jednu manju ispod koje pise "Iz mladjih dana" i nakojoj je Children Of Bodom...

Sta reci... :D

children of bodom umesto maidena....

smesno... BRUKA... SVETOGRDJE

Epa razmazili ste se...mi koji ih nismo gledali dvadeset godina moramo i na to da pristanemo...oni mozda na zapadu sviraju slabije zato sto publika uglavnom podvlacim uglavnom na Maidenima sedi ko na koncertu Ivane Jordan :)

Fino im inace izgleda novi sajt

nisam primetio...

nema budala koji ce da se sutiraju uz 2 minutes to midnight,

al jebote NISMO PANKERI...

Posted

mix je bio odlichan... sve se chulo, sve si mogao da chujesh perfektno i da posle nemash problema sa sluhom...

a ako je tebi do buke idi slushaj elektro, ne treba ti metal :udri::udri::udri:

ako mi ne zuji poslije 3 dana u usima,onda to i nije bio metal koncert

Posted (edited)

ako mi ne zuji poslije 3 dana u usima,onda to i nije bio metal koncert

kao sto rekoh ako oces da ti zuji u ushima tre nedelje idi slushaj elektro

fora je koliko dugo ces da ostanesh pijan od jednog jedinog napijanja... ako cemo bash u extreme

Edited by The Trooper
Posted

@the trooper: Nismo punkeri ali sedeti ko u pozoristu i aplaudirati je malo smesno

ne kazem da treba da sedimo ko u pozoristu

ali jebote nije maiden za sutiranje... ipak kao sto rekoh nismo pankeri, to bi bilo josh smesnije i ispod nivoa :mhihi: kao sto je piti psenisno pivo iz flashe... :no: