MissDickinson Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Jel' gled'o neko juce Leteci Hevi Metal sa Brusom Dikinsonom? Quote
MissDickinson Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Na Discovery Channel. Repriza bila jutros, ja sam gledala i juce i danas. Quote
Mustang Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Kao što reče Mike Portnoy : "Many drummers really look up to Nicko and Mike Portnoy of Dream Theater has said that -- 'I may fit fourty different patterns into a song and Nicko only thirty, but his will still sound better and more technical." Quote
Download_manager Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Postujem Judase ali nikako ne mogu da svarim njihovu muziku,Halford jeste odlican vokal,jedan od najboljih,vise mi se svidja njegov solo nego Judas Priest!NIKAKO nisam mogao da se nadjem u njihovom radu,pokusavao sam nekoliko puta ali nista! Jednostavno voliš progresivnije stvari. Ako nevariš Judase onda verovatno nevariš ni AC/DC i Saxon Quote
Killing Floor Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Pa ima nas raznih, ja recimo ne volim AC/DC i Saxon a Judase volim....evo bas sad slusam Before The Dawn i najezio sam se.... Quote
mikki270 Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Sve ja to razumem...volim stotine bendova i na desetine bez kojih bi mi zivot bio mnogo siromasniji...ali maideni su jedina grupa koja ne moze da mi dosadi...to verovatno moze da se objasni tipa zbog njihovih jakih bas melodija koje vezuju pesmu i zbog skromne melodije vokala koja ne dosadjuje preterivanjem itd ali sta god da je....neunistive su im pesme od dosade i zaborava...cak se svaki tamo neki put pronadje nesto novo u pesmi sto nisi cuo itd...zato su NAJ!!!! Quote
enclave Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Jel zna neko o cemu se radi kakav koncert u Zagrebu sledece godine?Kad je to predvidjeno(mesec)? Quote
Lord Iffy Boatrace Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Jednostavno voliš progresivnije stvari. Ako nevariš Judase onda verovatno nevariš ni AC/DC i Saxon Hehe procitao si me! Quote
MissDickinson Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Neko je pitao kada je Leteci hevi metal. Discovery Channel Ponedeljak: 16:00 h Utorak: 10:00 h (repriza) Quote
enclave Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Neko je takodje pitao u vezi koncerta u Zagrebu.... Quote
The Wicker Man Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 ...gde si chuo za taj KONCERT!? Quote
MissDickinson Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Ne znam nista u vezi tog koncerta... A 'oce li kod nas? Quote
enclave Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Kod nas doci nece,sigurno!Neke okolne drzave,verovatno... Quote
vladream Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 znalo se jos pre par meseci za 2008. da ce da bude ili Hrvatska ili Srbija, navodno, a Hrvatska je skoro sigurna, tako da ... Quote
enclave Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Daj neke detalje u vezi s koncertom u Hrvatskoj molim te.... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Bice okaceno do kraja godine verovatno na official sajtu,naravno da ce koncert biti u ZAGREBU,to se zna jos od koncerta kod nas,to je proverena info,od mene si i cuo enclave na ovom forumu da ce koncert biti u Zagrebu!Bice verovatno isti promoteri kao kod nas,a ako nekako nagovorimo promotere da dovedu ponovo u BG,onda ce ih u Zagreb dovesti neki drugi,za Zagreb je znaci 100% sigurno a za kod nas jos uvek postoje izgledne sanse zato sto ce ovo biti MEGA turneja!Ko zeli vise informacija moze preko pm-a! Quote
MissDickinson Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Samo da dodju 2008. pa da mogu na miru da umrem... Za one bez smisla za humor: ono u umiranju je zezanje, ne istina, jasno?! Quote
Recommended Posts