The Trooper Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 ozbiljno ljudi uzivo nemaju pojma Quote
enclave Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 To je jedan od boljih live bendova za koje sam ja cuo!Pa pogledaj Killadelphia-u(DVD) i videces koliko su dobri! Quote
srnde Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Lekova ima kol'ko hocesh za vashe guzice kad slushate Metallicu pa vam nedostaje Iron Maiden za drkanje na spikerku sa Pinka ,ima Lorezepam , ima Haldol , ima i ostalo....I da, ne zaboravite da popijete po jedan Ranitidin za muku od AGGRESSORA 55. Quote
Mr. Smarty Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Srnde, ko ti je taj moron na avataru? Quote
MissDickinson Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Srnde, ko ti je taj moron na avataru? Sta mislis? Srnde, brate, jesi li ti onaj sto je hteo da skoci sa zgrade pa ga policija spasavala, kolko' ono bese, 17 h? Daj bre, javi se da znamo da si ok... Quote
srnde Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 E sad cu da se javim . Tu-tu-tu - tiiiiiiiiiiiiiiiiiii , ne znam kako ide. Knock, knock, knocking on a hevens door , hey , hey , hey , hey , yeah..... Quote
The Trooper Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 To je jedan od boljih live bendova za koje sam ja cuo!Pa pogledaj Killadelphia-u(DVD) i videces koliko su dobri! svi dvdovi su ulickani bez obzira na bend Quote
enclave Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Pa dobro ali poznajem coveka koji ih je gledao uzivo i kaze da su u originalu svirali pesme!Verujem mu...No da ne spamujemo vise na temi? Quote
MissDickinson Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 E sad cu da se javim . Tu-tu-tu - tiiiiiiiiiiiiiiiiiii , ne znam kako ide. Knock, knock, knocking on a hevens door , hey , hey , hey , hey , yeah..... Boze pomozi Quote
MissDickinson Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 (edited) God Help Us ALL! Vidjala sam po forumima mnoge ludake, al' goreg od naseg Srndeta ne vidjeh nigde! EDIT: Srndetov potpis: "CHOUGHT SOMEWHERE IN TIME..." Edited August 6, 2007 by Killjoy666 Quote
srnde Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Shta si to vidjala ? :)Pa nego kako ? 'Aj ti napishi. Quote
The Trooper Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 (edited) Shta si to vidjala ? :)Pa nego kako ? 'Aj ti napishi. majmune: Caught Somewhere in Time /kot samuer in tajm/ Edited August 6, 2007 by The Trooper Quote
srnde Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 majmune:Caught Somewhere in Time /kot samuer in tajm/ :no: E jes' vala majmun... Lep si na avataru Radojko ! Quote
MissDickinson Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 :no: :no:Lep si na avataru Radojko ! Koja si ti moroncina! Kao prvo, ja ni u kom smislu ne mogu biti Radojko jer sam osoba zenskog pola. IdiJote. kao drugo, Brucea mi ne diraj! Quote
Dowla Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Srecan 49. rodjendan gospodine Dikinson!!! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 TAKO JE,ako si mu rekla!Nemoj da me dira!!! KRALJU,CARE,BOZE,IDOLE hvala ti sto postojis,Srecan Rodjendan i da nam opet dodjes u BG,da te docekamo kao proslog puta !I obavezno da platis pivo da se popije! Quote
MissDickinson Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 KRALJU,CARE,BOZE,IDOLE hvala ti sto postojis,Srecan Rodjendan i da nam opet dodjes u BG,da te docekamo kao proslog puta !I obavezno da platis pivo da se popije! Tako je! Bruce je Bog. Rekoh to milion puta al' moram da ponovim! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 (edited) NARAVNO!Vec 8 godina ga worshipujem istim intenzitetom!Ne znam za druge ali za mene on jeste BOG,u njega se kunem ! Edited August 7, 2007 by BruceBruce Quote
Recommended Posts