Jump to content

Recommended Posts

Posted
  Totamealand said:
Ja najviše volim albume Powerslave, Somewhere in time, The X Factor i prvi album Iron Maiden. Jedva čekam sledeći album, nadam se da će biti sjajan kao i poslednja tri.

Powerslave :rockdevil:

A kako si zaboravio Seventha i to je neponovljiv album... ma svi su albumi Maidena neponovljivi :rockdevil:

Posted
  Cranium said:
Iron Maiden i Killers su zakon

Da je Paul DI Anno napravio josh 2 albuma sa Maidenima niko ga ne bi stigo,

pa cak ni Bruce car!!!!

Iron Maiden i Killers,sta pricas ti....Killers je album a Maiden je bend, znaci dva totalno suprotna pojma....Samo kazes drugi album Maiden-a je najjaci a ne ovo...Eh i gramatiku treba da vas ucim.... :)

Posted
  Cranium said:
Iron Maiden i Killers su zakon

Da je Paul DI Anno napravio josh 2 albuma sa Maidenima niko ga ne bi stigo,

pa cak ni Bruce car!!!!

Ima istine. Prva dva Maidena su chudo...

Guest Brainsaladsandar Guuuz
Posted
  enclave said:
Iron Maiden i Killers,sta pricas ti....Killers je album a Maiden je bend, znaci dva totalno suprotna pojma....Samo kazes drugi album Maiden-a je najjaci a ne ovo...Eh i gramatiku treba da vas ucim.... :)

a kako se zove prvi album???

Posted
  enclave said:

je si li ti jeo bunike?

Iron Maiden je album koji nosi ime benda, tzv "selftiteled album".

-powerslave- said:
Hahahah al se ovaj enclave ispalio.

jeste se ispalio do daske.. kad video ovo morao sam da odgovorim pa ma koliko ljudi to uradilo pre mene

Posted
  enclave said:
Iron Maiden i Killers,sta pricas ti....Killers je album a Maiden je bend, znaci dva totalno suprotna pojma....Samo kazes drugi album Maiden-a je najjaci a ne ovo

Po ovom izgleda da Maiden nije ni snimao prvi album, nego odmah drugi. :)

Posted (edited)

Slažem se sa Prince-om,i ja mislim da je Killers najslabiji.

Sa njega mi se svidjaju Wratchild i Purgatory a ostalo je onako.

Sa Number Of The Beast jesu stvarno postogli uspeh ali je po meni i prvi album jedan od najboljih.

Edited by Sandman
Posted

@powerslave - Prestani da drvis kurac ovde i da se pravi pametan.

@Killjoy - Nemoj vise da se uvlacis u cmarne kolutice kome stignes

@Trooper - Leci se.Izgleda da ti ta Nemacka digla rejting ne zaboravi da si u glavi Srbin to jest obican smrtnik i kad umres jesce te crvi kao sve nas.

Ja sam mislio da covek govori Iron Maiden(bend) i Killers(album) je zakon pa sam pogresno protumacio a to sto ste vi protumacili kako ste hteli vasa stvar izgleda da je jedino SperMen shvatio sta sam hteo da kazem a vasa zelja za dokazivanjem da ste posisali svu pamet sveta pokazujte na nekom drugom a ne na meni jer me zabole kurac.

Posted

Ljudi ovo će da ubija turneja koja dolazi , Koja oprema, piramde, mumije .. POWERSLAVE od glave do pete.

Samo sam na kratko uhvatio sinoć bila neka emisija o njima na Kanadskom tv u , I nešto malo prikazivali ,pričali o novoj turneji . Ovo me sve podeća na 80 i neke .