enclave Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 (edited) JUL!!!!!!!!!!!!!!!Sigurno?Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....Tu sam...BruceBruce dobijas gajbu koka-kole a ne limenku! Edited November 3, 2007 by enclave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavao Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dolaze!!!! Ali chekaj to josh nije zvanichno potvrdjeno? Nije i neće biti barem još mjesec dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 E jbga shto nije zvanichno. Srce mi odmah poskochilo kada sam video rechi Maiden i Srbija u istoj rechenici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 haha opet dolaze x) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Brate ovo je 100% sigurno!!!ALI 100%!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Ajmo sad svi lepi da se pomolimo Bogu da dodju kod nas! Sad sam video da je Jul/Avgust Evropska turneja!Znaci da je prvom polovinom juna skocio bih sa terase! Оче наш, Који си на небесима, да се свети име Твоје да дође Царство Твоје, да буде воља Твоја, и на земљи као на небу. Хлеб наш насушни дај нам данас; и опрости нам дугове наше као што и ми опраштамо дужницима својим; и не уведи нас у искушење, но избави нас од злога. Јер је твоје царство, и сила, и слава у векове векова. Амин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngyaR Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 AMIN I OD MENE PROŠLE SAM IH PROPUSTIO, NEĆU OPET Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Gde je Wrathchild na set listi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Wrathchild? Ma pusti sad to, nek' su oni nama zivi i zdravi, a za setlistu-lako cemo! Inace, moja najveca zelja je da cujem Deja Vu live!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 AMIN I OD MENE PROŠLE SAM IH PROPUSTIO, NEĆU OPET E ocesh. Shto mi nisi rek'o proshle godine dao bih ti drugu kartu. Meni je Gavra tek 3 sata pred koncert rekao da ne ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 jebesh wrathchild, komercijala; D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Ne bi me čudilo da je ovo to iznenadjenje koje priprema Terra Nostra! Iron Maiden Killers The number of the beast Run to the Hills Hallowed be thy name Revelations The Trooper Aces high Rime of the ancient mariner 2 minutes to midnight Powerslave Somewhere in time Heaven can wait Wasted Years The clairvoyant Can i play with madness The evil that man do U igri su i još i Infinite dreams i Stranger in a strange Land, te Alexander. Set lista bi trebala biti takva, ali ne nužno tim redoslijedom. E znači da sam seo i počeo da sastavljam očekivanu listu, tačno bi ovakva bila, čudo samo da nema Wrathchild... A još u onim elimination thread na oficijelnom forumu uvek Heaven Can Wait bude prva izbačena od pesama sa SiT... No samo neka oni dodju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Najbolja vest koju sam cuo zadnjih godinu dana!!!! Set lista je vrhunska, samo mi zao sto nema Wrathchild-a, ali bas me zabole za jednu pesmu, samo da oni dodju pa cemo sve lako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Iron Maiden Killers The number of the beast Run to the Hills Hallowed be thy name Revelations The Trooper Aces high Rime of the ancient mariner 2 minutes to midnight Powerslave Somewhere in time Heaven can wait Wasted Years The clairvoyant Can i play with madness The evil that man do U igri su i još i Infinite dreams i Stranger in a strange Land, te Alexander. Set lista bi trebala biti takva, ali ne nužno tim redoslijedom. Još samo da zaključim sa svoje strane; detaljan popis svih koncerata Maidena za europski dio 2008. godine još nije nigdje službeno najavljen, a službeno je samo kada bude objavljeno na njihovoj stranici. Jedini službeno potvrđeni europski koncert je za sada Trondheim u Norveškoj na proljeće. Over & out. slazem se sa set listom, samo bih zamenio Killers sa Wrathchild, i apsolutno eliminisao Infinite Dreams, nije realno... Wrathchild? Ma pusti sad to, nek' su oni nama zivi i zdravi, a za setlistu-lako cemo! Inace, moja najveca zelja je da cujem Deja Vu live!!! pusta zelja... E znači da sam seo i počeo da sastavljam očekivanu listu, tačno bi ovakva bila, čudo samo da nema Wrathchild... e upravo to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Extra setlista!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 paljevine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 pa, u sustini lista sa proslog koncerta, samo su stvari sa AMOLADa zamenjene nekim starijim, ali opet ocekivanim stvarima, mada, jedna od mojih all time favorita, Revelations je tu, sto znaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 pa ono kao gledali smo ih, koji kurac opet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Ne bi me čudilo da je ovo to iznenadjenje koje priprema Terra Nostra! Moguce je da Terra Nostra zajedno s agencijom Lupa treba da organizuje koncert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Hm da vrlo je moguce da terranostra radi ovaj konccert, nego ne bih ja jos da se radujem toliko i da baksuziram... daj da secekamo jos malo pa da se onda ko ljudi radujemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Vala bas ali neka i ovako je do jaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Iron Maiden Killers The number of the beast Run to the Hills Hallowed be thy name Revelations The Trooper Aces high Rime of the ancient mariner 2 minutes to midnight Powerslave Somewhere in time Heaven can wait Wasted Years The clairvoyant Can i play with madness The evil that man do U igri su i još i Infinite dreams i Stranger in a strange Land, te Alexander. Set lista bi trebala biti takva, ali ne nužno tim redoslijedom. A kolko je sigurno da ce biti ovakva setlista ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 (edited) 62%. Iron Maiden,Run To The Hills,2 Minutes To Midnight,The Trooper,Hallowed Be Thy Name i The Number Of The Beast sviraju stalno. Edited November 4, 2007 by Sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 (edited) A još u onim elimination thread na oficijelnom forumu uvek Heaven Can Wait bude prva izbačena od pesama sa SiT... Da, a ostale su Caught Somewhere in Time, The Loneliness of the Long Distance Runner i Alexander the Great... Mada ja te teme vidim kao cistu zajebanciju, pa bre na Virtual XI Elimination Thread, The Angel and the Gambler ima preko 100 poena! Edited November 4, 2007 by Killjoy666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Nego gledam sad ovu listu... pa nisu je mogli bolje sastaviti, jos samo da uleti Stranger i Infinite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts