crusader84 Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Ma možda i hoće... Još su onako ćutljivi... Nego Maideni su u Italiji na Gods of Metal festivalu 27. juna, verovatno će u Hrvatskoj biti koji dan pre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Brate mili za tu Italiju jos DNK da mi traze pa mozda nekad i odem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Lauren Harris confirmed as support on Maiden tour 2008 OMG... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 da jaja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Bas je providno jbt a i trulo je do jaja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 A Matter Of Life And Death je stvarno olichan album,u celosti. ma sve preliva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 dobar je bre, Stevo, a ti, uzeo S470, pa u'vatio Boga za muda, a? Offtopic: kad dolazis ovde bre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wicker Man Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Lauren Harris confirmed as support on Maiden tour 2008 OMG... brate....jes da je ona fina i da joj one kozne pantalone stoje.....uh...ali chemu sad ovo... harrise jebem te u cerku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Nemam komentar. U stvari... Kao posle Maidena u Beogradu Lauren ladno kaze kako joj Steve nikad nije pomogao u kraijeri! WTF?! Ok, Steve, shvatili smo, cerka ti je i puno je volis.. Al' brate da mu nije cerka niko od nas ne bi ni znao za nju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Sem onih sto su je karali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 dobar je bre, Stevo, a ti, uzeo S470, pa u'vatio Boga za muda, a? Offtopic: kad dolazis ovde bre? pa nije los on, al da je toliko dobar kao prethodne pohvale... to nije... mislim relativno dobar, ne nadprosecan album jebiga dobro ako je i zavajdu dosta je vise, promenicu signature dolazim za novu najverovatnije, sadek jos nisam siguran sta da ti kazem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estatic Fear Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 TO MATORI!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Valjda kao TO MATORi sto dolazis. Ni ja nisam razumeo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Mnogo je shvatio sam da je bas mnogo para ici na WACKEN! Imam pare ali zajebi. Idem u Split...Bas sam se nadao tom WACKEN-u... Sta znam sad razmisljam....Sigurno bi bilo nekih 100.000 na Maiden-ima tamo. nemogu kume da se guram i sve to...Frakture cu dobiti...Elem treba mi mesec dana posle da dodjem sebi a u septembru mi prijemni tako da bi pao. Split je koliko vidim povoljna varijanta a i evo sad citam da je Hrvatska vlada odlucila da Srbima ne treba viza za Hrvatsku 2008e godine. Super. Mislim da kao ne ode na taj koncert da ce se pokajati. WACKEN racunica: 109-115 evra karta.... 50-75 evra viza nisam siguran ali nek bude 50 65-70 evra put.... 50 jura da jedes nesto majku mu i popijes mada je i to malo ali ajde... i sve ovo iznosi MINIMUM 274 evra! A karta za Split je 2700 din plus prevoz nek bude 3000 iako je nemoguce.... To nije ni 100 evra! Isplati se ici u Split a za ostali kes Banja Luka i nenadjebivi Whitesnake! Aj u zdravlje! Ako je neko zainteresovan sa foruma da ide u Split dajte da se skupimo pa da idemo zajedno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Ma icice nas dosta sa foruma sigurno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Ako na vreme uzmemo karte, Terra Nostra bi mogla da nam obezbedi neki popust za prevoz. Pogotovo za nas koji uzimamo i za Castle Festival. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 WACKEN racunica: 109-115 evra karta.... 50-75 evra viza nisam siguran ali nek bude 50 65-70 evra put.... 50 jura da jedes nesto majku mu i popijes mada je i to malo ali ajde... i sve ovo iznosi MINIMUM 274 evra! losa ti racunica bez 500 moz se besis i to je malo. taj put je verovanto neki low cost avio, sad pitanje je gde je aerodrom, a voz je skup u nemackoj podosta sigurno jos tolko kolko si naveo za prevoz, nekih sat-dva voznje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Ja cu ici u Split sigurno, samo mi je problem jer do sad jos nisam nasao sa kim cu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Ja cu ici u Split sigurno, samo mi je problem jer do sad jos nisam nasao sa kim cu... Ma to je najmanji problem... treba prvo naci pare... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Ima dosta vremena do Splita, bolje da ne žurimo, ko će ga znati, možda ispadne i neka povoljnija varijanata (Bugarska npr)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 losa ti racunica bez 500 moz se besis i to je malo. taj put je verovanto neki low cost avio, sad pitanje je gde je aerodrom, a voz je skup u nemackoj podosta sigurno jos tolko kolko si naveo za prevoz, nekih sat-dva voznje. Ja sam autobus racunao! @crusader - Oc da kazes da je mnogo para za koncert? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Ima dosta vremena do Splita, bolje da ne žurimo, ko će ga znati, možda ispadne i neka povoljnija varijanata (Bugarska npr)... Mozda bi chak bilo bolje u Bugarsku ici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Zasto covece? Pa ovo je fenomenalna ponuda...Jbt pravicu se da sam iz Izraela ako treba samo da odem na Iron Maiden...Ovo je fenomenalna ponuda i ne treba je propustiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Pa znam, al kolko vidim mnogi ljudi su skeptichni kad je u pitanju Split... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts