Hudini Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Dobro vratili su se zbog kesa to stoji ali dokle vise da guraju boli i njih kurac da se cimaju...Imaju zenu,decu... Pa i te njihove žene i deca treba nešto da jedu. A sad, kad su se navikli na losose i kavijar, i kad svako ima točilicu u spavaćoj sobi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Niko ne želi da oni prestanu sa turnejama, ali sigurno niko ne želi ni da Janick ili Steve od sveg onog trčanja dobiju jednog dana infarkt na bini. Janick je u boljoj formi od polovine nas ovde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Kad nije Joe Cockera trefila srčka kako je skakao na certu, neće ni Stevu ni Janiku sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Uopshte ne razumem shto bi prestali sa radom posle josh jednog studijskog albuma ? Aj nek mi neko navede jedan dobar razlog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 što se mega brus vratio ako ne zbog love, to je mašinerija koja neće tako lako posustatiIma i toga, mogao je on lepo da zivi i od solo karijere al su Maideni mnogo veca masinerija i veci novac je u pitanj, al da se vratio u maidene iskljucivo zbog kesha mislim da nikad ne bi napravili remek delo "Brave New World", a i da se nije vratio ko zna sta bi danas bilo sa maidenima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 a i da se nije vratio ko zna sta bi danas bilo sa maidenima... Pa verovatno ne bi ni postojali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 "Brave New World" nije nikakvo remek delo, čak je jedan od lošijih Maiden albuma. Shvatite to, ljudi. Jedini razlog zbog koga ljudi hvale ovaj album je "vratija se Bruce" faktor, ali neki jednostavno ne mogu to da vide ni 7 godina kasnije. I "Dance Of Death" i "A Matter Of Life And Death" su bolji albumi od "Brave New World", a nisu ništa naročito. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 kintu "zanju" Rod i Steve, ostali zaradjuju daleko manje para, to je cinjenicada, i zato Bruce mora da vozi avion, sta ce snalazi se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 da, i zato Bruce mora da vozi avion, sta ce snalazi se... Jes vala teshka su danas vremena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Ma nemaju ni za prevoz, pa moraju da krpe pare od fanova, da se voze istim avionom i još mora Bruce da pilotira a Nicko da služi putnike. Beda i sirotinja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 samo da se ne sjebu svi zajedno u tom avionu, jedino tad će prestati da sviraju, ili ako se nešto (ne daj bože) desi stevi. btw zar niste primetili da kretanja na tržištu uvek diktiraju stanje na sceni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Ima i toga, mogao je on lepo da zivi i od solo karijere al su Maideni mnogo veca masinerija i veci novac je u pitanj, al da se vratio u maidene iskljucivo zbog kesha mislim da nikad ne bi napravili remek delo "Brave New World", a i da se nije vratio ko zna sta bi danas bilo sa maidenima... Neslavno bi zavrshili karijeru... @Brainsaladsandar Guuuz Mislim da sam vam vetj prichala kad sam sanjala da je Bruce poginuo u avionu kojim je pilotirao... Bash ti hvala shto si me podsetio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Mislim da sam vam vetj prichala kad sam sanjala da je Bruce poginuo u avionu kojim je pilotirao... Bash ti hvala shto si me podsetio. I s tim se živi. Koliko je samo mojih omiljenih muzičara umrlo/poginulo u poslednjih par godina, da ne nabrajam sad, mogu do sutra. Šta sad treba, da se ubijem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Janick je u boljoj formi od polovine nas ovde... zato sto smrce kokain kao i 99% muzicara koji su matori i treba im velika energija. "Brave New World" nije nikakvo remek delo, čak je jedan od lošijih Maiden albuma. Shvatite to, ljudi. Jedini razlog zbog koga ljudi hvale ovaj album je "vratija se Bruce" faktor, ali neki jednostavno ne mogu to da vide ni 7 godina kasnije. I "Dance Of Death" i "A Matter Of Life And Death" su bolji albumi od "Brave New World", a nisu ništa naročito. Sunce mu dokle vise da raspravljamo da je BNW los album? Najjaci je. najjace tekstove ima. Ima jacinu, ima pricu kao i drugi naravno ali BNW mi je poseban... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 1. Sunce mu dokle vise da raspravljamo da je BNW los album? 2. Najjaci je. 3. najjace tekstove ima. 4. ima pricu 5. BNW mi je poseban... 1. Dok svi ne shvate da je loš. 2. Drugi otpozadi. 3. Posebno one "OOOOOOOOOOOOOOO, OOOOOOOOOOOOOOOOOO, OOOOOOOOOOOOOOOOO." 4. Ako je i ima, onda je ta priča jako konfuzna. 5. Tebi. I to samo zato što je to Dikinsonov povratnički album, ali ti to ne shvataš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 zato sto smrce kokain kao i 99% muzicara koji su matori i treba im velika energija. Mislish?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Uporedi kako izgledaju Bruce i Janika. Janika deluje 10 godina stariji, a vršnjaci su. Dakle - kokain. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 zato sto smrce kokain kao i 99% muzicara koji su matori i treba im velika energija. Jesi ti odzbiljan ili se zezas?Ovo jos nisam cuo...da Maidene neko proziva za drogu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 (edited) @ Killing Floor Bilo je nekih pricha da su Murray i McBrain bili na kokainu pochetkom 80tih. Ali to je bilo odavno. Edited December 20, 2007 by Killjoy666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenster Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 (edited) Maiden mi je jedna od drazih grupa, grupa kojom sam poceo da slusam metal, ali istini za volju - oni vec dobrih 15 godina nisu izdali album da valja........ "Brusli" se dobro drzi, nema sta. Jasa je propao kao muda kroz pocepane gace, izgleda bar 5-6 godina starije od Bruce-a, a ne samo godinu dana...... Edited December 20, 2007 by commissar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Jebote, ko još može da poveruje da jedan Janika Gers šmrče? Uopšte, neko od Mejdena? Benda koji sve prihode od singlova ulaže u borbu protiv narkomanije? Opustite se, deco. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Jok oni pre svakog koncerta piju caj i jedu kolacice i slusaju Bozicna pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Da, piju čaj od maka i jedu indijske kolačiće i slušaju Kevin Bloody Wilsonov božićni album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Brave new world Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Kevin Bloody Wilson. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts