MissDickinson Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Fear of the Dark je uvek dobrodosao za razliku od Moonchild-a. Ma nemoj?! Sta ce Fear of the Dark na turneji na kojoj je trebalo da sviraju pesme s Powerslave, SIT i SSOASS?! Quote
_powerslave_ Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 (edited) Moonchild hear the mandrake scream... kako dobro zvuchi jbt... Edited February 6, 2008 by power slave Quote
Totamealand Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 E, ljudi, dobili smo Wasted years, Aces high, Marrinerr, Moonchild i Powerslave, izmedju ostalog, i još vam nije dosta? Ne mogu da vas ukapiram. Budite srećni što imamo i to. Lista je sasvim solidna. Quote
Aces High Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 da brate stavrno je dobra lista.............tu je Aces High YEAH.......... Mariner, Powerslave i Wasted Years koja je previse dobra pesma............i ostalo je standard........lista im je odlicna.......... Quote
enclave Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Ma nemoj?! Sta ce Fear of the Dark na turneji na kojoj je trebalo da sviraju pesme s Powerslave, SIT i SSOASS?! A matori otkud znam. Pitaj ih covece. Samo kazem da je bolje da sviraju i taj Fear of the dark nego Moonchild. A nema ni Evil that men do, stranger in a strange land. caught somewhere in time.... Kakve veze ima sto je ta turneja, bolje Dance of death da sviraju... Quote
Andrija Smith Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 E, ljudi, dobili smo Wasted years, Aces high, Marrinerr, Moonchild i Powerslave, izmedju ostalog, i još vam nije dosta? Ne mogu da vas ukapiram. Budite srećni što imamo i to. Lista je sasvim solidna. Ne svidja mi se tvoje razmisljanje, "sta nam je tu nam je"... Ova lista nije trebala da bude sasvim solidna nego prava jebacka, jer ce im ovo verovatno biti poslednja turneja. Quote
enclave Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Upravo tako. Dobili smo kurac u dupe ali nam nisu nabili do kraja vec su nam samo stavili glavic. Quote
Totamealand Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Evo je techno turbo folk verzija pesme Aces high: http://uk.youtube.com/watch?v=WdlLF2DOLxk Da nije smešno, bilo bi žalosno. Ahahahahah... Quote
Aces High Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 neka fala ne ja to da slusam.......... Quote
Aces High Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 sta je extra..........mora da je uzasno.......... Quote
_powerslave_ Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Gotivno je uradjeno al su dodushe upropastili pesmu sam tako... Quote
Aces High Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 pa naravno da ce da upropaste pesmu (bednici)........ ja to necu da slusam........... Quote
_powerslave_ Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Preslushaj..mozda ti se i svidi heheh ja inache prezirem techno...al kao shto rekoh ovo je bash gotiva... Quote
Aces High Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 (edited) hahahah nece meni nista da se svidi osim metala...........i ne ineteresuje me......... ja prezirem sve.........osim metala naravno i rock-a (ali rock ne slusam ali ako ima u nekom klubu i puste rock bice loodnica posto kod nas jako slabo ima metala, samo se nerviram).....kod nas samo fenseri...... Edited February 6, 2008 by Aces High Quote
_powerslave_ Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 kod nas samo fenseri...... U bre ne pokreci tu temu ovde... o tome bi vala mogao dosta da napishem...al da ne idemo u offtopic.... Quote
Aces High Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 heheh da.............i ja bih.......ali necemo da skrecemo sa teme......... Quote
Night Prowler Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Jel neko slusao The BBC Archives? Na CD2 sa Monsters Of Rock 1988 Bruce zvuci jednom recju - uzasno! Kao da ga deru! Quote
Andrija Smith Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Mozda je bio prehladjen, ko zna... Nego da li je to Mega Brus isfurano obucen na ovoj turneji ili me oci varaju? Quote
Totamealand Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 neka fala ne ja to da slusam.......... Vredi čisto da se malo nasmeješ. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Bruce odlicno peva na ovoj turneji,znaci nikad bolje ali ozb!Ima beretu zestoku!!!I pantalone sto ne skida LOL ! Quote
_powerslave_ Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Heheh jbt koja mu je ovo turneja da nosi one kozne pantalone? Quote
Aces High Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Vredi čisto da se malo nasmeješ. neka hvala.......necu ja to cuti............to me nece nasmejati....... pa i ranije je nosio kozne pantalone....valjda??? Quote
_powerslave_ Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 pa i ranije je nosio kozne pantalone....valjda??? Pa jeste...zato se i pitam koja mu je ovo turneja da ih nosi... Quote
Recommended Posts